En beğendiğiniz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    939
  • Anket Kapalı .
tek tencerede makarnayı uygun buldum diğerler hastane yemeği gibi beyaz kalmış salça yok yemekte salça olmalı bence tat veriyor görsel zengin gösteriyor onu başarılı buldum
teşekkür ederim ema beğendiğin için. bende yemeklerde bol salçayı severim. Tüm arkadaşların ellerine emeğine sağlık..

Canım ablam benim. Adaşım nasıl ?

Hamileliğinde en sıkıntılı tarafı bu işte,mide yanması için dr bişey vermedimi hiç..
Şurup verdide faydası olmuyor . Yarım saat sonra tekrar başlıyor , soda iyi geliyor onuda çok sık ıcmek istemiyorum. Oglumdayken çok rahattım ama bu hamilelikte mide yanması yüzünden zorlaniyorum

Şurup verdide faydası olmuyor . Yarım saat sonra tekrar başlıyor , soda iyi geliyor onuda çok sık ıcmek istemiyorum. Oglumdayken çok rahattım ama bu hamilelikte mide yanması yüzünden zorlaniyorum
ahh canm benım ya rabbim şifa versin sana dikkat et bebeğim
saçlı doğacak derler bizde..
soda günde 2 den fazla sakın içme tatlım

Canım soda bebitoya zarar verir limonlu su iç iyi gelir

HAHAHAHAH ortalık kan gölü aman Allahımmm

Anneme gidiyorum didi tüydü hemennn

Sodaya dikkat et tansiyonunu yükseltir sonra,bide bunun içşn bebek saçlı olur derler..

ahh canm benım ya rabbim şifa versin sana dikkat et bebeğim
saçlı doğacak derler bizde..
soda günde 2 den fazla sakın içme tatlım

Canım soda bebitoya zarar verir limonlu su iç iyi gelir

Anneme gidiyorum didi tüydü hemennn

Sodaya dikkat et tansiyonunu yükseltir sonra,bide bunun içşn bebek saçlı olur derler..[/QUOTE

İçmiyorum zaten iyice dayanılmaz hale gelmedıgım sürece

Napıyor tatlı kızın bakalım,yesinler onun ergen halini
Çok fena abla delireceğim az kaldı yapışık geziyoruz odadan odaya dahi sürekli bi mızmız haller. Kızım evrim geçirmiş gibi. Daha demin bir krizden geçtik yine dışarı çıktım sandalyeye oturdum öyle bekledim susmasını. Ne zaman geçecek bu?

Tahmin ediyorum hayatım zordur böyle içiçe olmak,birde evde sürekli seninle değilmi..
Onunda etkisi var her an yanında sana muhtaç ilgi bekliyor,buda bir süre sonra adamı çileden çıkarıyor tabi..
Yaşıtı çocuk filan varsa arada çağır beraber olsunlar hiç değilse,sende biraz rahatlarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…