Pro olmayan mi kaldı @deynepnaz sende oldunBen bilmem
Aynen öyleBen bilmem Kazen bilir diyorsun değil mi?
Değil mi Nana'cımPro olmayan mi kaldı @deynepnaz sende oldun
Kalmaz mı hiç?Çoğu kişi hala istiyor ,okuyorum kimi yerdePro olmayan mi kaldı @deynepnaz sende oldun
Yarışmaya katılanlar arasında çok fazla yokKalmaz mı hiç?Çoğu kişi hala istiyor ,okuyorum kimi yerde
Çok az, yardım için çoğu proluk aldı. Keşke gene öyle aktivite yapılsaKalmaz mı hiç?Çoğu kişi hala istiyor ,okuyorum kimi yerde
O zaman da proluğu olan 1.hediye edebilir başkasına.Yarışmaya katılanlar arasında çok fazla yok
Yarışma ile alakası olmayan birine niye hediye edilsinO zaman da proluğu olan 1.hediye edebilir başkasına.Tamam tamam sustum ,şansımı fazla zorlamayayım,nasıl olsa benim proluğum var,olmayanlar düşünsün
Yok canım,yarışma içerisinde pro olmayana didimYarışma ile alakası olmayan birine niye hediye edilsin
Belli olmaz canımYok canım,yarışma içerisinde pro olmayana didimŞimdilik çoğunluk produr da ,ileride prosuzlar olabilir ,motive etmek için dedim
Bayram değil seyran değil,Nevroş beni niye öptü ki?Belli olmaz canımYarışmada ara ara değişiklikler olabiliyor
@Wwonka gelmiş ona nispet yapmak için öptümBayram değil seyran değil,Nevroş beni niye öptü ki?
Hatmece margarine HAYIR !Yapacam yapacağım bol yağlı ben genelde sana yağ kullanırım ben birinci olcam hissediyom
@aeben de gelmiş,O na da nispet yapak@Wwonka gelmiş ona nispet yapmak için öptüm
@Wwonka gelmiş ona nispet yapmak için öptüm
Wwonka Aeben ablamı opsun sadece@Wwonka gelmiş ona nispet yapmak için öptüm
Yok ona nispet yapmayalım,hatta onu da öpelim@aeben de gelmiş,O na da nispet yapak
Öpücük yok mu
Makarna da sıvıyağla güzel olmuyor ki?Hatmece margarine HAYIR !
Kiskanc.Wwonka Aeben ablamı opsun sadece