Beni niye öpsün asıl seni öpecek@Mune abla bu arkadaslaririca etsem öper misin? Cimbizinla ama
Hayır tabi ki, bu tepkim. Sana nasıl kiyarimBana mı vuruyorsun
Beni araya alip ezikleyen sizsiniz ben deynep ablaya diyimde somdiden don atlet terlik havlu ayarlasin sizeBeni niye öpsün asıl seni öpecek
Hayır tabi ki, bu tepkim. Sana nasıl kayarim
Ben hiç gitmedim mapusa korkarımBeni araya alip ezikleyen sizsiniz ben deynep ablaya diyimde somdiden don atlet terlik havlu ayarlasin size
Korkma diye yaninda nanayoda goturcen isteBen hiç gitmedim mapusa korkarım
Bizim yerimize seni alsınlarKorkma diye yaninda nanayoda goturcen iste
Kayarım mı?
Telefon hatası ne yüzüme vuruyorsun. Ne kadar fesatsin ya senKayarım mı?
Ben en son 3 gun yattim ciktim istemez sekerimBizim yerimize seni alsınlar
Kayarım mı?
Ben onu anladım,kıyamam demek istedi
Ben hiç yatmadım,sen alışkınsın benim yerimede yatarsınBen en son 3 gun yattim ciktim istemez sekerim
Sen fesatsın,Telefon hatası ne yüzüme vuruyorsun. Ne kadar fesatsin ya sen
Bu gece nanayi yerime sen op o zamanBen hiç yatmadım,sen alışkınsın benim yerimede yatarsın
Cımbız hangi boy olsun ablacım@Mune abla bu arkadaslaririca etsem öper misin? Cimbizinla ama
Tırmık var mı ablaCımbız hangi boy olsun ablacımminik, orta boy, büyük boy, en kocaman boy
Sen benim dediğim den bunu mu anlamıştın, ben fesat derken dile getirmedni yüzüme vurmani kast etmiştim. Fesat kadın seniBen m
Sen fesatsın,Sen sabun musun ki ,muz kabuğu mu koyacaksın ayağının altına demek istemiştim
Kıskanç çekemiyorBen onu anladım,kıyamam demek istediİkizler burcuyum leb demeden leblebiyi anlarım. Ortalığı karıştırmayın
Gel öpeyim barışalımSen benim dediğim den bunu mu anlamıştın, ben fesat derken dile getirmedni yüzüme vurmani kast etmiştim. Fesat kadın seni