Ana ne istiyonuz benim @Wwonka m dan bakimmmWwonka Aeben ablamı opsun sadece
Öpmezse öpmesin,bizde meraklı değilizWwonka Aeben ablamı opsun sadece
Tereyağı ile yapsınMakarna da sıvıyağla güzel olmuyor ki?
Hic deme abla nevrosla nan rencide ediyorar beniAna ne istiyonuz benim @Wwonka m dan bakimmm
Sende kaşınıyorsunHic deme abla nevrosla nan rencide ediyorar beni
Uyuz olmusum napimSende kaşınıyorsun
Ben tereyağını da yiyemiyorum ,millet tereyağına bayılıyor,ben çocukluktan beri çok nadir yiyorum.Katıyağ da bizim yağ olursa ,her katıyağı da yiyemiyorum.Tereyağı ile yapsın
Tam yerine geldinUyuz olmusum napim
Kiskanc.
AblamAna ne istiyonuz benim @Wwonka m dan bakimmm
Bu saatten sonra bende öptürmenÖpmezse öpmesin,bizde meraklı değiliz
Kurtlar sofrasina dusmusum annemTam yerine geldin
Ben margarin kullanmıyorum.Yılda 1 paket bir tarif için alırsam alırım yoksa hep tereyağı kullanıyorum..Mecbur kaldım diyelim;yaptığım yemeğe tereyağı veya zeytinyağı dışında bir yağ ile birşey yaptım..Sanki ev ahalisini zehirliyor veya yanlış birşey yapıyor gibi kendimi kötü hissediyorum..Tabi alışkanlıklar farklı olabiliyor...Ben tereyağını da yiyemiyorum ,millet tereyağına bayılıyor,ben çocukluktan beri çok nadir yiyorum.Katıyağ da bizim yağ olursa ,her katıyağı da yiyemiyorum.
Ben de öptürmem
Ablam
Bu saatten sonra bende öptürmen
Senden izin isteyen kim hayin nana her gece iyi geceler, her sabahda gunaydin opucugu veriyirum da senin haberin yok
Ablam
Bu saatten sonra bende öptürmen
Benim de canım sıkılıyorduKurtlar sofrasina dusmusum annem
Benim başım kel miSenden izin isteyen kim hayin nana her gece iyi geceler, her sabahda gunaydin opucugu veriyirum da senin haberin yok
Aynen.Keşke ben de tereyağına alışkın olsaymışım,en sağlıklı olanı zeytinyağı ve tereyağı.Yemek istiyorum ama damak tadı,insan alışkın olmayınca yiyemiyor.Ben margarin kullanmıyorum.Yılda 1 paket bir tarif için alırsam alırım yoksa hep tereyağı kullanıyorum..Mecbur kaldım diyelim;yaptığım yemeğe tereyağı veya zeytinyağı dışında bir yağ ile birşey yaptım..Sanki ev ahalisini zehirliyor veya yanlış birşey yapıyor gibi kendimi kötü hissediyorum..Tabi alışkanlıklar farklı olabiliyor...
@Mune abla bu arkadaslaririca etsem öper misin? Cimbizinla amaBen de öptürmem
Senden izin isteyen kim hayin nana her gece iyi geceler, her sabahda gunaydin opucugu veriyirum da senin haberin yok
Bana mı vuruyorsun