Hahahahahaha direkt tırpanla geç diyorsun yaniTırmık var mı abla
Aynen aynen tırpanına kuvvet ablaHahahahahaha direkt tırpanla geç diyorsun yani
Ben onu hep öpüyorumBu gece nanayi yerime sen op o zaman
Nana hazir misin? Son dileginizi soyleyin vaktiniz kalmadi artik mune abla tirpan almaya gittiOlmaz, trip atacağım biraz, sonra
Abla rabia bitti @Wwonka başladı illa beni cımbızlatacaklarCımbız hangi boy olsun ablacımminik, orta boy, büyük boy, en kocaman boy
Evet şekerim çekemiyorKıskanç çekemiyor
Seni gri gormek bu sitedeki tek hedefimdir artikinAbla rabia bitti @Wwonka başladı illa beni cımbızlatacaklar
Çok güldün önce seni cımbızlamasınNana hazir misin? Son dileginizi soyleyin vaktiniz kalmadi artik mune abla tirpan almaya gitti
İstersen üyelik iptali yaptırayımSeni gri gormek bu sitedeki tek hedefimdir artikin
Atsın vallaha bdv ye konu açarım , cımbızları kuaforden çalmış diyeNana hazir misin? Son dileginizi soyleyin vaktiniz kalmadi artik mune abla tirpan almaya gitti
Önce makarnayı görelim ama margarin ile yaparsan sana oy vermemAyol oy vermemek için bahane etmeyin katı yağı önemli olan hatmecenizin birinci olması
Aha bende banlanmaniz icin sebep ariyordumAtsın vallaha bdv ye konu açarım , cımbızları kuaforden çalmış diye
Ben de yorum yaparım ikimize atarlarAtsın vallaha bdv ye konu açarım , cımbızları kuaforden çalmış diye
Yeni uye olarak geleceksen geri olabilirİstersen üyelik iptali yaptırayım
O, 1 dakikayı yaşayamayacaksın,çok üzgünümYeni uye olarak geleceksen geri olabiliryok yahu 1 dakkacik o zevki yasasam yeter
Maksat muhabbet olsun. Niye gri olSin durduk yereO, 1 dakikayı yaşayamayacaksın,çok üzgünüm
İstersen birşeyler yapayım,boşa olmasınMaksat muhabbet olsun. Niye gri olSin durduk yere
Ne gibiİstersen birşeyler yapayım,boşa olmasın