Sen niye bana pas vermiyorsunKulağım çınladıKahve yapayım diye gittim ,mutfağı toplayıp geldim
Pas mı istedin kiSen niye bana pas vermiyorsun
Alıntı yaptım ,etiketledim,taş attım cevap vermedinPas mı istedin ki
Ben hiçbir şey okumadım ,haberim yokAlıntı yaptım ,etiketledim,taş attım cevap vermedin
Belli oluyorBen hiçbir şey okumadım ,haberim yok
Tabi canım yemek tecrübe ile oluyor..Her yaptığında daha güzel oluyor..Pratiklik kazanıyorsun
Daha çok gençsin
Hafta sonu biraz yoğun geçiyor ,iyiyim canım.Belli oluyorNe yapıyorsun,iyi misin
Zamanla daha iyisini yaparsın canımSalata kategorisi olursa elenirim heralde..
Hiç beceremem şahsen tutturamıyorum çok beceriksizim bu konuda.
Allah iyilik versin canımHafta sonu biraz yoğun geçiyor ,iyiyim canım.
Zamanla daha iyisini yaparsın canım
Hepimizin beceremediği veya eksik olduğu kısımlar olabiliyor
Ben diskalifiye olurum sende kına yakarsınDaha ortada makarnan yok,hem olsa bile oy istemek yasak yarışma kurallarında,istersen diskalifiye olursun
Salata kategorisi olursa elenirim heralde..
Hiç beceremem şahsen tutturamıyorum çok beceriksizim bu konuda.
Sadece @hannaz ımbenim hakkımda güzel şeyler yazmış onu gördüm
Senin diskalifiye olman beni niye sevindirsin ki?Ben diskalifiye olurum sende kına yakarsın
Deynepnaz haklı oy istemek yasakBen diskalifiye olurum sende kına yakarsın
Hatmece ölsünde kurtulunDeynepnaz haklı oy istemek yasakHatta sen geçtiğimiz kategorilerde oy verdiğin tariflere ısrarla oy istedin o bile uygun olmuyor.
Allah korusunHatmece ölsünde kurtulun
Beceremediğim için yapmıyorum @hannaz' cım. Saçma sapan bişey çıkıyor ortaya. Tek yapamadığım şey salata. Tadını da unuttum yapmaya yapmayaHadi hadiii kekimizi ye bizi yeme , sen şimdi ne güzel salata yapıyosundur
Güçlü rakibim ondandırSenin diskalifiye olman beni niye sevindirsin ki?.Ben uyarmak istedim