Neden herkes benim katılmamı istiyor kiYazdım da hâlâ yarışmaya katılmıyosun ama
Çoğu yemeğin yanında da salata aranıyor amaBeceremediğim için yapmıyorum @hannaz' cım. Saçma sapan bişey çıkıyor ortaya. Tek yapamadığım şey salata. Tadını da unuttum yapmaya yapmaya
Senin tariften gözümüz korktuGüçlü rakibim ondandır
Çoğu yemeğin yanında da salata aranıyor ama
Yok sensiz tadı tuzu olmaz yarışmanınSenin tariften gözümüz korktuAcaba katımasam mı
Ben bekarken de annem yemeği yapardı,salatayı bana yaptırıdı,çok özenirdim.Şimdi o kadar özenmiyorumŞuan salata konusunda top anneciğimde ona el sürmüyorum.
Diğer herşey bende zaten
Anneme hiç kıyamıyorum. Yorulmasın, uğraşmasın diye ben ilgileniyorum yemekle. Liseden beridir baya sardım bu işe kendimi kaybediyorumBen bekarken de annem yemeği yapardı,salatayı bana yaptırıdı,çok özenirdim.Şimdi o kadar özenmiyorum
En iyisini yapıyorsun canımAnneme hiç kıyamıyorum. Yorulmasın, uğraşmasın diye ben ilgileniyorum yemekle. Liseden beridir baya sardım bu işe kendimi kaybediyorum
Evet ablacım. Şu dünyada onlardan başka kıymetli kimimiz varki baş tacı hepsi. Allahım eksik etmesinEn iyisini yapıyorsun canım.Şimdiki aklım olsa ben de bırakmazdım anneme. .Annem yaptırmazdı bana ,temizliği yapardım ama yine de zor gelmedi evlenince.El becerisi olunca ,bir de yemek yapmayı sevince zor olmuyor.O zamanlar gazetelerden yemek tariflerini keser biriktirirdim,heves vardı.Şimdi netten her istediğimizi bulabiliyoruz ,eskisi gibi bilmiyorumu bahane etmek yok.
Tabi tabi bütün öpücükleri kendisi almak icin feda etti. Sana bir tane bile öpücük bırakmadı@Nevreste nevroşum benim için kendini feda etmiş , gelde sevme
Kış geliyor, mevsim değişiyor, kendimi opturmuyorumTabi tabi bütün öpücükleri kendisi almak icin feda etti. Sana bir tane bile öpücük bırakmadı
Ben kankimi opmek icin izin istemem ama sap diye elma yanaktan öper kacarimKış geliyor, mevsim değişiyor, kendimi opturmuyorum
Boşanma yuvanı yıkma her yıkılan yuva kurulması kolay yıkılması zordur ah şu gençler üç sene vermişsin kötü olsa ilk gün giderdin değil mi üç sene beklemezdinGeçen ay ayrıldım eşimden. Boşanma davası açtım, 3 yıllık evliyim ablacım
Basit bir ayrılık değil @Hatmece cim.Boşanma yuvanı yıkma her yıkılan yuva kurulması kolay yıkılması zordur ah şu gençler üç sene vermişsin kötü olsa ilk gün giderdin değil mi üç sene beklemezdin