Sen elinden geleni yapmışsın canım,sen de hata yokBasit bir ayrılık değil @Hatmece cim.
Elinden geleni yaptığını nerden biliyon:))) İlla hatmeceye muhalefet olacaksınSen elinden geleni yapmışsın canım,sen de hata yok
Yeni konu aç . Varya ordan hatmecem .Makarnayı kaynanam pazardayken yaptım yükleme nasıl nerden olsck neverestimmm koş
Göremedim neredeYeni konu aç . Varya ordan hatmecem .
Şimdi sayfanın yukarsında "yarışma" yazıyor oraya tıkla açılan "yemek yarışması " nada tıkla . Açılan sayfada tüm tarifler varya o sayfanın en altında " konu aç " yazan yere bas .Göremedim nerede
MerciŞimdi sayfanın yukarsında "yarışma" yazıyor oraya tıkla açılan "yemek yarışması " nada tıkla . Açılan sayfada tüm tarifler varya o sayfanın en altında " konu aç " yazan yere bas .
Açılan konuna başlıgını yaz . Tarifini açılan mesaja yaz . Mesajının Altındada dosya ekle var , ordan resimleri yükleyebilirsin
Eger eksik yanlış bişi varsa mesajı sonrada düzenleye bilirsinolmadı zaten nevoş gelince düzenler
Nevreste ablayla nanayi optum ablaKız ben yokken kimleri öptüm bakiiimmm sennnn
İyi etmişsin yabancı değillermişNevreste ablayla nanayi optum abla
Nana nin pek gonlu olmasa da zorla optum onu daİyi etmişsin yabancı değillermiş
Beni de öptüğünü unuttun mu?Nevreste ablayla nanayi optum abla
Unutmak demeyelim ona da animsayamamak diyelimBeni de öptüğünü unuttun mu?
He okudum X kişi dışında öptürmem didiNana nin pek gonlu olmasa da zorla optum onu da
X kim ablaHe okudum X kişi dışında öptürmem didi
Gereken basın toplantısı ve açıklamayı naniş yapsın bananeX kim abla
Naniş hiç demez aci bana ablaGereken basın toplantısı ve açıklamayı naniş yapsın banane
Yok hayatım kişilerin özell hayatına karışmak suç kapsamına girerNaniş hiç demez aci bana abla
Peki abla sen bilirsin küseyim mi naz mi yapsam acaba birazYok hayatım kişilerin özell hayatına karışmak suç kapsamına girer:
Bilmem trip şeklin sana aidPeki abla sen bilirsin küseyim mi naz mi yapsam acaba biraz