En beğendiğiniz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    939
  • Anket Kapalı .
Görmediğimiz şeye niye inanalımKaç kişi lazanya yapın da görek diyor.Madem güveniyorsun kendine yap ta görelimDünürün kıskanç demek,çok ayıp

Lazanya uğraştıran bişi,dedim demi daha öncede yarışmaya girmeyecem diye,g,rseydm kesin yapardım onu
Tabisi yani o kadar tarif istedi yapılış için gitmiş yapmış

Lazanya uğraştıran bişi,dedim demi daha öncede yarışmaya girmeyecem diye,g,rseydm kesin yapardım onu
Tabisi yani o kadar tarif istedi yapılış için gitmiş yapmış
Demek uğraştırıcı bişi olduğundan ,tembel olduğundan yapmıyorsun,sırf dünüre hava atmak için mi yaptın

Heeee valla nerden bildin tembel olduğumu bayılıyor yemeklerime farklı yapım farklı süslemeler olunca havamı atıyorum anında
Yemek kadar süslemeler de önemli tabii.Belki de eşi demiştir Hanım ne güzel yapmış,süslemiş ,O da ne var sanki ben de yaparım demiştir.Belki senden de güzel yapmıştır.

Verdiği kiloları geri alacak
aeben geçen yaptığı makarnanın hepsini hüpletmişÜstüne bir kase
sütlaç yemiş
Sütlac dogrudur efenım ama o canım makarnanın tadına bile bakmadım

Yanlız dün akşam çok fenaydı yaptıgım güllaca dayanamadım amannnn takımdan kimse duymasın helede Ausencia

O kadar kalabalık kim geldiSeni mi düşüneyim ,2 tane kızın var ,sokmuştursun mutfağa
Eşimin arkadaşları .
Kuzumun biri devre dışı ( sınavımız var bu sene )
Büyükde sağolsun rabbım yüzünü güldürsün toparladı herşeyi . Gündüz Ben mutfaga geçtim yemeklere ,oda evi temizledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…