- Emoji Skoru
- 4.077
- Puanlar
- 333
Teşekkür ederim canım.Tariflerin hepsi çok güzel. Herkesin ellerine emeğine sağlıkOyumu, kıymalı, domates sos eşliğinde, el yapımı erişteden yana kullandım Başarılar diliyorum yarışmaya katılan herkese
Piiiiii sana .O nasıl bir ikram
Sizinde mi gluten alerjiniz varbu arada 16 yıldır 3 kez makrna yedım,ahatzı edıyor dıye,12-16 yaş arası çokkk yedim,canımda çekmıyor değil,bir yesemmi dıyorum,ama sonra nasıl rahatsızlanacağımı bıldığım için vazgeçiyorum
Günaydın.Ben makarnamı da aşuremi de yaptım ,gördün mü?Günaydınlar şekerler
Nazar mı?Aklıma Güldür Güldürdeki Şevket miydi neydi o geldi?
@Makyajkolik13 ne kadan güzel oyların var,keşke benim olsa
Nazar oluyorsa bizde diyelimBelki ilk 10'a girerim
Günaydın.Ben makarnamı da aşuremi de yaptım ,gördü mü?Bir de bana tembel diyordun.
Sonuç büyük ihtimal böyle devam eder.Teşekkür ederim canım,iyi düşüncelerinden dolayıyarışmaya 380'le bodoslama daldım. İlk tarifin günahı olmaz bakalım sonuç ne olacak.
Keşşşke burdaki makarnalar da benim olsa, ablacım nazar deydirmezsin ki sen
Evet ,sen dedinGünaydın,gördüm ellerine sağlık,kim demiş benmi demişim tembel diye
Sizin profil madalya kaynıyor.Biraz da bizim olaydı. Benimkiler yemek yarışmasından değil.
Evet ,sen dedin.Neyse eline sağlık dedin ,uzatmayayım ,gezmeye gidiyormuşsun yine
Miyav_su gluten alerjisi sende var mı? Benim eşimde var.Sizinde mi gluten alerjiniz var
Tagraitelleye oyum.. Herkesin ellerine sağlık..
Bana göre tek birinci olmayacak bu kategoride tarifler çok başarılı.Sonuç büyük ihtimal böyle devam eder.Teşekkür ederim canım,iyi düşüncelerinden dolayı
Bir ara heyecan yaptımSırf resimlere bakarak oyumu kullandım hayırlı olsunhepinizin eline sağlık canlar
Oyun el açması makarnaya emeğine sağlık arkadaşim kimsin bi bakayım