Senin ki hangisi tek tek bakmadımBir ara heyecan yaptım,bana verdin sandım
Şunuda eklemeden edemicem o kadar makarna var şekerli makarna yok keşke ben yapıp katılsaydım kınadım sizihiç karadenizli yokmu biz şekerli makarna (şerbetlide derler) yaparız ben pek sevmesemde
Ben azıcık ucundan Karadenizli sayılırım.Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi.Şunuda eklemeden edemicem o kadar makarna var şekerli makarna yok keşke ben yapıp katılsaydım kınadım sizihiç karadenizli yokmu biz şekerli makarna (şerbetlide derler) yaparız ben pek sevmesemde
Sondan 2.kıymalı erişte..Hadi benimkine de güzel olmuş deseneSenin ki hangisi tek tek bakmadımhepsini yiyesim geliyor
maalesef canım,maalesefff,sizde demi var?farkındalığınızdan ötürüde ayrıca kutluyorumSizinde mi gluten alerjiniz var
Yok düz şekerliCevizli şekerli olandan mı
Bende karadenizliyim
Valla ben küçükken çok yapardı anacuğum ben tatlı şeyleri çok sevmediğimden pek yemezdimBen azıcık ucundan Karadenizli sayılırım.Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi..Yanına çay içeriz şekerli.
Heralde güzel olmuştur yeni kayfaltı yaptığım halde canım çekiyor bakmiyorumSondan 2.kıymalı erişte..Hadi benimkine de güzel olmuş desene
Yok düz şekerlifakirlikten belkide
Valla ben küçükken çok yapardı anacuğum ben tatlı şeyleri çok sevmediğimden pek yemezdimrizeliyiz
Heralde güzel olmuştur yeni kayfaltı yaptığım halde canım çekiyor bakmiyorumeline sağlık canım
Teşekkür ederim canım çok saolTavuklu-Kremalı El Açması İtalyan Makarnası(Tagraitelle)
oyum bu arkadaşa
ellerine sağlık çok güzel gözüküyor
Mükemmel bir alternatif hemen denemeliyim.Ben azıcık ucundan Karadenizli sayılırım.Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi..Yanına çay içeriz şekerli.
Liste yap ablacımAz önce biri geri almış oyunu benden.Kimse ortaya çıksın ,fena bir niyetim yok.
Ben daha test yaptırmadım fakat tüketince yüzüm şişiyor uyku uyayamıyorum rahatsız oluyorum başım ağrıyor egzamam bile ondan tahmin ediyorum sizede geçmiş olsunmaalesef canım,maalesefff,sizde demi var?farkındalığınızdan ötürüde ayrıca kutluyorum
Az önce biri geri almış oyunu benden.Kimse ortaya çıksın ,fena bir niyetim yok.
Az önce biri geri almış oyunu benden.Kimse ortaya çıksın ,fena bir niyetim yok.