- Emoji Skoru
- 214.958
- Puanlar
- 1.423
Hoşgeldin ablam nasılsın
Yediğin ,içtiğin senin olsun.Oyunu kime verdin?Hoş gördüm nevoşcum sağol,iyiyim sağol pazardan geldim demin..
Sen nasılsın
Arkadaşlar gelip te başkasına oy verince ,insanın zoruna gidiyor değil mi?
Duuuuur yapma ,ben de buradayım diyesi geliyor,benim yaptığımı da görsün istiyor.
Yediğin ,içtiğin senin olsun.Oyunu kime verdin?
Arkadaşlar gelip te başkasına oy verince ,insanın zoruna gidiyor değil mi?
Duuuuur yapma ,ben de buradayım diyesi geliyor,benim yaptığımı da görsün istiyor.
ben birinciyim...:)İyi iyi sondan 5.'yim şimdilik ona da şükür
İnsan sonlarda olunca utanıyor,kendini beceriksiz hissediyor.İyi iyi sondan 5.'yim şimdilik ona da şükür
İlla ki biri sonuncu olacaktı.ben birinciyim...:)
ben birinciyim...:)
İnsan sonlarda olunca utanıyor,kendini beceriksiz hissediyor.Madalyalılar anlamaz bacım ,biz biliriz bu duyguyu
İnsan sonlarda olunca utanıyor,kendini beceriksiz hissediyor.Madalyalılar anlamaz bacım ,biz biliriz bu duyguyu
Sonuçta 1.hariç herkes mağlup olmuş sayılıyorSenin oyların yine iyi ,benimki tam bir fiyasko
Pes etmek yok daha hiçbişey belli değil canımmmOlsun kazanmayı bir kenara bıraktım benim için güzel bir deneyim oldu , ama yine katılmayı düşünüyorum , belki sondan 1. olurum o zaman
kız ben seni yerim yaaa :)))Olsun kazanmayı bir kenara bıraktım benim için güzel bir deneyim oldu , ama yine katılmayı düşünüyorum , belki sondan 1. olurum o zaman
hahahahahaha bak buda doğru :)Sonuçta 1.hariç herkes mağlup olmuş sayılıyor
Pes etmek yok daha hiçbişey belli değil canımmm
Teşekkür ederimValla İtalyan makarnası almış yürümüş @Makyajkolik13 basarılar dilerim
hakkıdır ama yürüsün tabi:)Valla İtalyan makarnası almış yürümüş @Makyajkolik13 basarılar dilerim