Teşekkür ederim canım@deynepnaz ablacım oyuma sonunda karar verebildim. Kendime vermiştim anketi görebilmek için 2 gündür düşünüyorum kimde kullansam diye.
El yapımı ve çok emek sarfetmiş olmandan dolayı sana kullandım ablacım. Tarifin gerçekten başarılı. Öpüldün
Ben degistirmediiiiiim :)))
Ayyy çok mutlu oldum, ilk defa biri benim için yazdı
İlk sayfada bulunan resimlerin üzerinde tariflerin linkleri var.Onu tıklayarak tarifleri inceleyebilirsinizSen mi yaptın ellerine sağlık :)
Etkilenmemek için kim neyi yapmış bakmadım.
Nasıl yaptın olsada yesem :)
Teşekkür ederim canım
Sende çok var,vermişken çok ver
walla @hannaz ın makarnasına bayıldım o gün ellerine sağlık kuzum.
Kendi açıma tarifini beğendim.Daha önce hiç dikkatimi çekmemişti üzüm çekirdekli makarna,markete gittiğimde aldım.sondan birinci olmuşummmm hahahahaahhaha içime doğmuştu ama
sondan birinci olmuşummmm hahahahaahhaha içime doğmuştu ama
yoook ben artık almayım canım bunalıma girdim :)Böreklere de bekleriz inşallah katılırsın canım. Oylama bitmedi neyin ne olacağı belli olmaz tarifinle fark yarattığını düşünüyorum.
Bu arada kim oyunu geri çekmiş anladım.
sorma canımmmm :)))Kendi açıma tarifini beğendim.Daha önce hiç dikkatimi çekmemişti üzüm çekirdekli makarna,markete gittiğimde aldım.
Bayağı iştahlı kadınlarız.Etli,tavuklu,soslu yemekler bizi bizden alıyor.
Ne böreği,mezelere döndüBöreklere de bekleriz inşallah katılırsın canım. Oylama bitmedi neyin ne olacağı belli olmaz tarifinle fark yarattığını düşünüyorum.
Ben de bunalıma girdim.Pazar günü birinciydim.yoook ben artık almayım canım bunalıma girdim :)
İsmini vermem uygun olmaz.kim kii
Ne böreği,mezelere döndü
ayyyyy senın makrna süperrrrrrrrrrrrrrrrr ben şimdi öğremdim senın olduğunu :sBen de bunalıma girdim.Pazar günü birinciydim.