- Emoji Skoru
- 14.268
- Puanlar
- 208
Teşekkür ederim canım.ayyyyy senın makrna süperrrrrrrrrrrrrrrrr ben şimdi öğremdim senın olduğunu :s
mezelere hiö katılamam :d meze yaparsam oturur efkardan içerimaaa farkında değilim
mezelere hiö katılamam :d meze yaparsam oturur efkardan içerim
mezelere hiö katılamam :d meze yaparsam oturur efkardan içerim
O çok etik olmazdı sadece nick için oy verenler olabilir...Gerçi kimin tarifi bellli oluyor ama bunu herkes bilmiyor..İlk mesajdaki görsellere göre oy verip gidiyorlar..Aslında oylamalarda yemeklerimizin yanına isimlerimiz de yazılsaydı daha güzel olurdu @Nevreste
Börek kategorisine katılım az olur birde el açması olunca bir sen bir ben oluruzBir güncük bakmadım hemen değişmiş.
Börek diye konuşulmuştu
O çok etik olmazdı sadece nick için oy verenler olabilir...Gerçi kimin tarifi bellli oluyor ama bunu herkes bilmiyor..İlk mesajdaki görsellere göre oy verip gidiyorlar..
Börek kategorisine katılım az olur birde el açması olunca bir sen bir ben oluruzEn iyisi mezeler Hadi sende ver bakalım
Bu sebeple çok etik olmaz dedimAnladım teşekkür ederim , çoğu arkadaşım bilmiyor burada olduğumu ,bilselerdi kesin 1. olurdum
Hayırlısı henüz bitmedi bakalım hangisi olacakBörek olsaydı da yine katilirdim Ben
Börek kategorisine katılım az olur birde el açması olunca bir sen bir ben oluruzEn iyisi mezeler Hadi sende ver bakalım
Hoşgeldin ablam nasılsınHuuuu hanımlar
Katılıyorum sana.O zaman kimin yaptığını görünce,aaaa bu yemek O na aitmiş diye ,sevdiğinden verebilir,adil olmaz.O çok etik olmazdı sadece nick için oy verenler olabilir...Gerçi kimin tarifi bellli oluyor ama bunu herkes bilmiyor..İlk mesajdaki görsellere göre oy verip gidiyorlar..
Seni uyanık seniiiAnladım teşekkür ederim , çoğu arkadaşım bilmiyor burada olduğumu ,bilselerdi kesin 1. olurdum
En azından %20-%30 civarında bir etkileşim olur diye düşünüyorum..Katılıyorum sana.O zaman kimin yaptığını görünce,aaaa bu yemek O na aitmiş diye ,sevdiğinden verebilir,adil olmaz.
Seni uyanık seniii
Arkadaşlar gelip te başkasına oy verince ,insanın zoruna gidiyor değil mi?Ya ama uyanıklık değil de ,ben en azından arkadaşlarımïn görmesini isterdim