Makasla kestim

Car car kavga eden kadinlara elit deniliyormuş, benim bildiğim şirret deniyordu. Kavramlar baya değişmiş. 🤣🤣
adamın kıyafetleri parça pinçik edip oh iyi yaptım 2 sini de sonraya bıraktım diye göz dağı verdim istediğimi yapcak cınım kocam bundan sonra belee diyen birinin edebiyle tartışan kadınlara şirret demesi ne kadar acı:cry:

Bende sizin eşinize acıdım, yorgun olduğu için gezip tozmayi sevmeyen eşinizle epey kavgalar etmişsiniz. Nasıl normal ve çarpık olmayan bakış açısına sahip bir insan böyle birşey için kocasıyla epey kavga eder. Mantıklı mantıklı konussaydiniz ya
Sosyal ve psikolojik yönden çok zayıfsınız. Samimi söylüyorum tedavi olun. Size yorum yapan insanlara bel altı vuruyorsunuz. Yazdığınız hiç bir şeyde mantık yok. Kaç yaşında kadınsınız tedavi olun. Bir de çocuk yetiştiriyorsunuz. Zarar verme eğiliminiz var. Bunu görmek için psikolog olmaya gerek yok. O çocuğu da bunlara maruz bırakmayın. Lafınızdan sözünüzden anlamayan biri sırf kıyafetlerine zarar verdiniz diye lafınıza gelmez. Şuan yaptığı şey sizinle sevgiyle saygıyla vakit geçirmek değil tahammül etmek. Anlaşamıyorsanız boşanırsınız böyle basit eylemlerle kendinizi küçük düşürmeye veya hukuk karşısında küçük düşmeye değmez.
Size ne yapıyorsunuz bu normal değil diyen herkese saldırıyorsunuz. Sizin kocanız dünyanın en şerefsiz insanı da olabilir ama bu eğer boşanmayacaksanız bunu yapıp yüz göz olmaya değmez.
Şu yaptığınız şey gerçekten kendinizi küçük düşürmekten başka bir şey değil. Bu neyi çözer ? Ortada bir çocuk var. Sağduyulu değilsiniz.

Back
X