- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.060
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorunuzla ilgili bilgim yok malesef cok gecmis olsun insallah bi an önce agriniz diner. Sadece imzanizdaki tahmini dogum tarihi 18 kasım 2020 gorunce yazmak istedim. Benimde 18 kasım 2019du tahmini dogum tarihim anılarım canlandi gözümde1 aylık hamileyim.
2 sene önce Makat çatlağı olmuştum. Kremle tedavi edilmişti.
Şimdi hamilelikten dolayı kabızlıktan tekrarladı.
Ağrıdan sancıdan ölüyorum.
Hamileyken ne yapılır nasıl acısı azaltılır bilen varsa nolur yazın çok zor durumdayım![]()
Canim bende cektim o aciyi. Lavabodan sonra dus basligindan akan suyu makata tut hatta yere cok oyle tut aciyi hafifletiyor. Ben anestol pomad kullandim basur icin vermisti doktorum bi sakincasi da olmadi. Benm malesef hala var basurum ancak agri azaliyor temelli goturcek cozum bulamadim1 aylık hamileyim.
2 sene önce Makat çatlağı olmuştum. Kremle tedavi edilmişti.
Şimdi hamilelikten dolayı kabızlıktan tekrarladı.
Ağrıdan sancıdan ölüyorum.
Hamileyken ne yapılır nasıl acısı azaltılır bilen varsa nolur yazın çok zor durumdayım![]()
Gerçekten doğru ne zaman ayağımı üşütsem fissur daha çok acı veriyor.Sıcak su... Büyük abdest ten önce ve sonra sıcak su uygulayın, illa suya oturmanıza gerek yok, duş başlığıyla sıcak suya tutabilirsiniz ama su bayağı sıcak olmalı. Ayaklarınızı üşütmeyin, mümkünse çorap ve patik giyin beraber ve kabız da olmayın ishal de, geçmiş olsun. Hayatımın en berbat rahatsızlığıydı..