Bu ağrıyı çeken bilir, hayatımda buna benzer bir ağrı yaşamadım. Aslında tam çözüm yok ama hep dikkat etmek gerekiyor. Sizi de etiketledim görüp belki faydalanırsınız diye.
Bol su içmeye çalışıyorum. Bol yeşillikli salata yemeklerinizin yanına hep eklemeye çalışın.
Kabız ve ishal olmamak gerekiyor, kabızlık olduğunda kesinlikle zorlamayın kendinizi. Öyle sinir bir rahatsızlık ki aylarca iyiyken bir gün acı bir şeyler yeseniz hemen başa dönüyor. Baharatlı ve turşu gibi yiyecekleri yememek lazım ama sevdiğim için arasıra ölçülü yiyorum.
En çok işime yarayan da akşamdan bir bardak suya birkaç tane kayısı yada gün kurusu atıp sabaha kadar onu bekletiyorum. Özellikle kabızlık çektiğinizde bunu yapabilirsiniz, sabah aç karnına o suyu içip içindeki kayısı, yada gün kurusunu da yiyebilirsiniz. Birkaç arkadaş da yazmış kesinlikle ayaklarınızı üşütmeyin,hemen etkiliyor. Cok ağrı ve zonklama olduğunda sıcak su torbası koyarsanız ağrıyı biraz da olsa kesiyor. Sıcak suya oturmak da iyi geliyor, ama en önemlisi beslenmeyi düzene sokmak.