Makat çatlağı

Çok geçmiş olsun herkese bende 21 haftalık hamileyim bende basur zaten vardı kabız olduğum zmaanlar oluyor kabız olan biriyim ama 1 ay nerdeyse hiç kabız olmadım hatta afedersiniz 2 haftadır ilk cırcır olmuştum sonra yumuşak circirin akrabası gibi ama dün iç camasirima biraz kan bulaşmış silince kuru kan gibi geliyor daha yeni lavaboya kalktım idrarli yaptikdan sonra sildim hafif pembemsi gördüm ödüm koptu leklemem mi var diye megersem makattan akmış şimdi aeaya peçete koydum ne yapcam bilmiyorum gebelikde tedavisi varmı en azından kanı durdursa acısını hafif rahatlatsa bilemedim yazdıklarımdan dolayı detay için kusura bakmayın korktuğum için

Geçmiş olsun pamuğu zeytin yağına batırıp koymanız rahatlatabilir. Sıcak su iyi gelir ama hamilelikte zararlı olabilir size

Geçmiş olsun pamuğu zeytin yağına batırıp koymanız rahatlatabilir. Sıcak su iyi gelir ama hamilelikte zararlı olabilir size
Bende googlede zeytinyağı ve sirke okudum ama bilemedim kararsız kaldım birşey olur diye doktora gitsem bı tedavisi olur mu bu süreçte ay bide ultrasona koyuyorlar ya çok gergin tuaf oluyor insan

Merhaba bay zamandır var malesef neler yaptım geçmedi ben çareyi Hindistan cevizi yağında buldum mutlaka fitil olarak kullanın iyi geli
Şu an sadece adet dönemlerimde ağrı oluyor onun için de doktora gittim ama ameliyatlık bir şeyin yok iyileşme aşamasında dedi çok şükür ben çörek otu yağı sürüyorum İnşallah şifa olur diye

Harika umarım bir an önce geçer ama dikkatli olun kronik yekrar bulabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…