Makattan koku gelmesi🥲

Papatyam_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2018
76
23
88
26
Arkadaşlar merhaba ne yazikki çekinerek anlatıyorum bu konuyu kusura bakmayın ama size sormak istedim arkadaslar 1. doğumdan sonra makatimda et parçası var ve kaç yıl oldu ama çok ufak tuvaletteyken canım çok acıyor bazen yetmedi ikinci sefer gebe kaldım utancimdan hastaneye de gidemedim 5 yıldır böyleyim şimdi de eşim ilişki sırasında makatimdan koku geldiğini söylüyor tabi anal ilişki fln yok.. çok rahatsız oluyorum bu konuda sizce neden olabilir koku neden oluyir taharetlenmede temiz yıkıyorum ama yine ayni

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba ne yazikki çekinerek anlatıyorum bu konuyu kusura bakmayın ama size sormak istedim arkadaslar 1. doğumdan sonra makatimda et parçası var ve kaç yıl oldu ama çok ufak tuvaletteyken canım çok acıyor bazen yetmedi ikinci sefer gebe kaldım utancimdan hastaneye de gidemedim 5 yıldır böyleyim şimdi de eşim ilişki sırasında makatimdan koku geldiğini söylüyor tabi anal ilişki fln yok.. çok rahatsız oluyorum bu konuda sizce neden olabilir koku neden oluyir taharetlenmede temiz yıkıyorum ama yine ayni
Et parçaları derjen? Sigil gibi ciddi birşey olabilir kence bir dr görünün utanmayın

Ilk dogumdan sonraki et parcasi problemini ben de yasiyorum ara sira et parcasi disari cikiyor ve odem var gibi agri ve hassasiyet oluyor ama agir koku anal fissur kil donmesi ve hemoroidden dolayi olurmus.Bence cekinmeyin herkesin basina gelebilir insaniz sonucta. Bi doktora gorunun

Basur o . Gebelik sonrası olabiliyor fazla kilo al ver derken.
O kısma kantaron yağı sürün ve sirkeli su ile taharetlenin.
Basur koku yapmazki benim bildiğim . Belirgin şekilde ise doktora görünün ihmal etmeyin. Ama bi yandan da aklıma toto Bu yani dibine girer koklarsan parfüm kokmazki🙈

basur olmayabilir bu. doğumda çok ıkındıysanız bağırsağınız dışarı çıkmış olabilir prolaps deniyor buna, bence doktora gidin, ciddi etkileri olabilir. (türkçede rektal prolapsus deniyormuş.)

Back
X