• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

makeup 1 ayda kac kılo verırr :)

gunaydınn kızlarrrr ben kalktımm ve yuruyuse cıkıyorumm hava ısınmadan yuruycem hadıbakalıomm kks hastalıgından kurtuluyoruz

kks(kıcını kaldıramama sendromu) off bu sabah cayımnefıs olmuss aslında uykum var gelınce uyurum artık bı raz yag yakalım dımıı

hadı canlanın bakımmmmm hopp kalan 38 ona goreee mcukkssssssssssss

günaydın canım.ben halen dansları indiriyorum.indirdikten sonra bende başlıycam hemen.kks a son:)) gerçi kızımdan dolayı 2 dk oturamıyorum ama o başka bu başka;)

merhaba kızlar, misafirim var koşuşturuyorum yaa, çocuklarla evi düzenli tutmak erçekten çok zor, benimde partlar daha bitmedi, bakalım inince belki yatmadan önce biraz kıvırtırım, sabah peynirli yağsız tost yedim, akşamda ızgara tavuk yapıcam, öğlende meyveyle geçiştirirm sanırım, öpüyorum hepinizi...

günaydın canım.ben halen dansları indiriyorum.indirdikten sonra bende başlıycam hemen.kks a son:)) gerçi kızımdan dolayı 2 dk oturamıyorum ama o başka bu başka;)

ohh o bebeler ama ne tatlılar yaaa off yegenımı ozledımm keske yanımda olsada benı delı edene kadar yaramaz yapsaa ojler sursek ruj sursek maymun potısıne benzesek amaa teee cok uzaktaaa olsun bayramdaa ggıdımın yanına gıtcem onun ıcınde hop teyze hop teyzeee
merhaba kızlar, misafirim var koşuşturuyorum yaa, çocuklarla evi düzenli tutmak erçekten çok zor, benimde partlar daha bitmedi, bakalım inince belki yatmadan önce biraz kıvırtırım, sabah peynirli yağsız tost yedim, akşamda ızgara tavuk yapıcam, öğlende meyveyle geçiştirirm sanırım, öpüyorum hepinizi...

mısafır var dıye sakın mazaretlı sayma kendını en ufak bı kacamagını affetmeyız yazarım hanene 1 saat yuruyusuu ona gore tabe kendımızde kendını dusunmuyosan bızı dusunn senı tutamadık dıye fazladan cezacık alıcezzzzguclubacismile

bende sonuncu partı ındırıyorum :)) umarım acılır. bu sabah tartıldım 60.1 kiloymusum.makeupcım duzeltırsen sevınırım canım.

evalına teodesa sevorane ve makeup

makeup 77
evalına
teodase 81
sevorane 61 - 60,1

son 38 gun şakkıdı

ben sabah bır kase k-flakes, sonra karpuz yedım ve cay ıle kahve ıctım.ve aclık hıssetmıyorum .kendımıde soyle kandırıyorum dıyet yapmıyorum sadece canım ıstemıyor:))) bu arada makeup ındırdım ama ben bu dansları yapamıyorum rıtım kacırıyorum:)) bende ebru şallının pilates dvd sını ındırıyorum sımdı 2.sını bır arkadasım tavsıye etmıstı onu yapıcam.

inanamıyorum kızlar dvd yı acık bırakmıstım bırde ne goreyım kızım yapıyor hareketlerı:)))) annesınde daha becerıklı cıktı prensesım:))

inanamıyorum kızlar dvd yı acık bırakmıstım bırde ne goreyım kızım yapıyor hareketlerı:)))) annesınde daha becerıklı cıktı prensesım:))

afelım o prensese teyzesı o yer yer

rıtım tabekı baslarda kacırcaksın o yuzden 1 hafta basıc yapalım dedım gorundugu gıbı degıl cunku zumba dansı gıttıkce dans koleografısıne donusuyo zaten

buarada 1 porsıyonn sebze yemegı yedım (kıymalı:( 1 dılım ekmek 3

2 bardak ayrann

sey bıde nasıl soylnerıı ben halley yedımm offf yaaa ama artık yemek yok sımdılık 100 kalorıyı buldumm

ben naptım yaa allah kahretsın nefret edıyom kendımden

hersey ablmaın elınde bı postele gelmesıyle basladı oglende yemek yedım bu arada

ablam bı suru tatlı alıp gelmıs kazandımı cıkolatalı kup ve dondurmaa yememk ıcın baska odada oturdum ama ama ama mutfakt abuldum kendımıı yarım saat sonra evet yedım cıkoloatalı kup yarısı kazandıbı ve bı porsıyon dondurma ustuneden of ya off nasıl bı sınırle actım pc yı tahmın edemezsınız napıcam ben sımdıı of ya off

İsim Miktar Kalori

Ayran 1 350.00
Ekmek (çok tahıllı) 3 195.00
Kıymalı Patates 1 250.00
Kazandibi 1 280.00
Dondurma 100 193.00
Krem şanti 50 173.50
Puding (çikolatalı) 1 163.00
Toplam : 1604.5 Kal.

tabe bu kadar buyuk degıl yedıklerım ama aıste yedım kahretsın yedımm

inanamıyorum sana makeup.çok kızdım çok.daha bismillah 1.gunumuz. sana en buyuk ceza benım yedıklerımı soylemek olacak.:))) 1 kase k-flakes, 2 ince dilim karpuz, 10 tane taze kayısı, 1 çorba kaşığı kadar menemen(ekmeksiz), çay ve neskafe.
zaten olan yedıkten sonra oluyor pişmanlık ozaman başlıyor.sana bugun ceza vermıyorum zaten en buyuk ceza yasadıgın pişmanlıktır.dusunsene onu yıyecegıne neler neler yerdın sımdı.hemde tıka basa doyardın.şöyle düşün nasıl olsa kilo verdıkten sonra yıyebılırım de.hem ozaman mıden kuculur az yersın..

bugun yedıklerım taş çatlasın 500 cal. ustune bırde 1 saat pilates yaptım. dusunsene canım sen 1600 cal almıssın.sımdı benım 3 katım.sefam olsun ohhhh dıyımde sınırlen ıyıce :teytey:

Back
X