• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

makeup 1 ayda kac kılo verırr :)

canım sıze lınk verıcem zumba dansı yapıcaz okkk once basıc ıle baslıyalımm herguun yuruyus yapamzsk dansımızı yapalımm evdee lınkı hemen verıyomm

OOOOOO ben dans etmeyi çok severim, hem dans et hem zayıfla, tam bana göre, çocuklarda eğlenir zemuszemus

OOOOOO ben dans etmeyi çok severim, hem dans et hem zayıfla, tam bana göre, çocuklarda eğlenir zemuszemus

o zman vıp kecılerım hafta sonuna kadar kacamak varmıı spor yapıcakmııyız hadıı guclu bı sekıldee cevap verıyoruzz erıyecekmıyız ne olursa olsun bozucakmııyızz dıyetımızız

hemen bakıyorum canım. ayrıca sende bu mekıklerı ıhmal etmıyorsun ok.buarada bunları dans mekık vs. sabah kalktıgımızda yada gece yatmadan yapmalıymışız.

hemen bakıyorum canım. ayrıca sende bu mekıklerı ıhmal etmıyorsun ok.buarada bunları dans mekık vs. sabah kalktıgımızda yada gece yatmadan yapmalıymışız.

temam ama ben bugun butun evın halılarını yıkadım bıde dustum kolumu cok fenaaa sabah yapsamm kızarmısın banaaa

kesınlıkle bozmak yok.ama 18:00 dan sonra yemek yok- 2lt su - bıtkı cayı - seker yok ok bunlar olmazsa olmazlarımız olsun.

o zman vıp kecılerım hafta sonuna kadar kacamak varmıı spor yapıcakmııyız hadıı guclu bı sekıldee cevap verıyoruzz erıyecekmıyız ne olursa olsun bozucakmııyızz dıyetımızız

Ben erimek istiyorum yaa, gerçekten, son kararım, dans da edecem, midemi de bir küçülteyim, kim tutar beni :hooray:

Herkese iy geceler zayıf hatunlar sizi, partlar da bir yandan inedursun, sabaha kıvırtırım artık zemuszemus

canım acabılmen ıcın hepsını ındırmen lazım ama durun ya hotfıle yarım saat bekletıyo her ındırmeden sonra

tum vıdeo 1 saat felan ccok zevklı bekleyın yenı lınk verıcem okk

yatagıma bı gecımm canlarım bayramda en mutlu bız olucaz yenı ımajlarımızlaaa kac gun var bayrama yandan sayac tutatlım bıdee

yok yok artık yenı bır gardrop istiyorum.kızlar buzdolabının uzerıne zayıf bır bayan resmı koyucam yarın.onune gıttıkce vazgecerım belkı;)

yok yok artık yenı bır gardrop istiyorum.kızlar buzdolabının uzerıne zayıf bır bayan resmı koyucam yarın.onune gıttıkce vazgecerım belkı;)

Ben de zayıf halimi kafamda canlandırdım, güzel hatunum hani,bir de yağlarım olmazsa, gerçekten süppeerrr olur, gardrobumu yenileyip çıtır çıtır gezicem ohhhhzemuszemus

Ben de zayıf halimi kafamda canlandırdım, güzel hatunum hani,bir de yağlarım olmazsa, gerçekten süppeerrr olur, gardrobumu yenileyip çıtır çıtır gezicem ohhhhzemuszemus

hepımız guzeşız hatta en guzel bızzzızzz su yaglarıı gonderelımm ohhh mıss gıbııı olcezz

Back
X