• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

makeup 1 ayda kac kılo verırr :)

oo ozaman buyuk süpriz olacak eşine hihoyyyt görümceleride boşver sen keyfine bak güzelim.dünyanınn en güzelide olsan gelın ya adı istisnalar hariç onuda ben görmedim beğenmezler.sadece dilde beğenirler.

evet o yuzden zaten dıyom ya baska sehırde yasayalım yada yurt dısında devam edelım hayatımıza sımdı orda yuksek lısans yapıyo ıs bul kal dedım valla ben nazık oldukca onlar basıma cıkar ben bılıyomm ama annesının basımın uzerınde her daım yerı olur cunku anne sonucta

amann canım sakın görümcelerine yüz vereyim deme anlattığın kadarıyla yorum yapıyorum
ben ettim sen etme diye
benimde kilolarıma takmışlardı hem görümcelerim hem kayınvaldem

masallah hım sana gelınce gobek baya bı gobek sekerımm erıtıcez dımııı hop bır kı hop bı rkıı

eee heralde güzelim yoksa burda ne işim var dimiiikaydirigubbakcemile5
eğer öyle olsaydı almıştım şimdi elime çekirdeğimi oturuyordum tv başında

amann canım sakın görümcelerine yüz vereyim deme anlattığın kadarıyla yorum yapıyorum
ben ettim sen etme diye
benimde kilolarıma takmışlardı hem görümcelerim hem kayınvaldem

bız henuz tanısmadık 2 yıldır hatta 3 e yakın bırlıkteyız sevdıgımle ama kucuk gorumcem le ıkı kz telde konustuk anam anam dıım ben sana ama dıgerlerı onun gıbı deıl
neyseee bosverın onu razaman planımızı yapalım

bız henuz tanısmadık 2 yıldır hatta 3 e yakın bırlıkteyız sevdıgımle ama kucuk gorumcem le ıkı kz telde konustuk anam anam dıım ben sana ama dıgerlerı onun gıbı deıl
neyseee bosverın onu razaman planımızı yapalım

bencede güzelimm
planımız gayet açık aslında
iftarda abartmıyoruz çorbamızı içip biraz bekliyoruz ve sonra ana yemeğe geçiyoruz
sadece birden yüklenmeyelim ve ağır yemiyoruz sahurda da kahvaltı tarzında beslenmeyi düşünüyorum kendi adıma :kahve:

bolelıkle resımlerımın guvenlıgınıde kanıtlamıs oldum hehehhe tsk ederım ya kılo cok degıstıryo ınsanı

Kızlar yaa şu listemizi yenilesek, şu anki kilomuz, bayrama kadar hedefimiz, pazartesi tartılması listesi falan, bu arada biraz önce dayanamayıp bir simidin beşte biri kadarını yedim, iyi oldu ama karnım çok gurulduyodu, üstüne de iki bardak su, doydum mu necokacimcoook

Kızlar yaa şu listemizi yenilesek, şu anki kilomuz, bayrama kadar hedefimiz, pazartesi tartılması listesi falan, bu arada biraz önce dayanamayıp bir simidin beşte biri kadarını yedim, iyi oldu ama karnım çok gurulduyodu, üstüne de iki bardak su, doydum mu necokacimcoook

hangı lıste canım benım yaptıgım sa uzerınde degısıklık yapabılırsınn hedefını felann yap bakımm bızde yapalım sana gore

sakın yemek yıyım deme ben de fenalardayım suan ama dayanıyom bıde karnım ole agrıyokıı gaz sancısımı ne bılemedımm off yaaa karnımın altına yastık koydum yattımm baska napsamkıı

Back
X