tum ıstedıgım bu kendınız ıstedıgınız ıcın yapıcaksınızz hafta sonu kacırsan bıle ben burdayım gelınce o kacamagınn yada abartılmıs kacamaklaırn cezasını vercegımı bılıyosun bı not defterı gıbı bıseye kaydet yedıklerınıı gelınce konusuruz uzerıneee ona gore gerı donusum uygularım sana
ama ben olsam yememesın demısya yınemı baasladın dıyete dıye ona ınat yemezdım sengözlerimebaksanab
hımm dediğini yapayım canım hem böylelikle ne kadar yediğimide görmüş olurum
zaten bu gidişle verirsem eşime inat vereceğim
bugünlerde sözleri çok sinir ediyor bide şaka yapıyorum diyorr

klava:
en son dün onun tişörtünü giymiştim nedense eve geldi baaak dedim gülümseyerek ama şimdi genişleyecek diyor bende çıkardım hemen sonrada gönlümü almaya çalışıyor
zayıflamaya karar vermek! Kendınıze meydan okumaktır!
gunaydın hanımlarr :) bu saatte sızler ıcınn nette arastııryommm
alkisalkisalkis
günaydııınnn hanımlar.dün baya kaynatmışsınız hepsini tek tek okudum :) bende bu sabah k-flakes ımı yedim. çayımı içtim.1 saat sonrada form çayımı içicem.ama son paketimi yiyorum bitsin daha k-flakes yemiycem.aslında iyi oluyor kahvaltıyı abartmamış oluyorum ama gaz yapıyor sütten dolayı sanırım.form çayada yeni başladım.kayısılı olanından.daha 2 tane ıctım aldıgımdan berı ama duzenlı ıcmek lazım herhalde.zaten soyle bır kac gun duzenlı ıcıp su gazı atabılsem.karnıma vuruyorum pat pat ses çıkıyorkaydirigubbakcemile3 şu leslie ile yuruyunce o esnada karnım sertlesıyor sızdede oluyormu kızlar.hergun yapmaya çalısıyorum aksam yemeklerınden 2 saat sonra falan.babası kızımı gezmeye cıkarıyorda ancak fırsat buluyorum

bu hafta 1 kılo vermıssem cok sevınıcem olmadı 500 gr.da olur.yavaş ama emin adımlarla olsun.:lepi:
makeup canım nereden buluyorsun bu sözleri ilahi.sen şimdi uyuyorsundur da malum 4:30 da msj atmıssın.ohhh çocukta yok uyu tabi.tadını çıkar valla değilmi jnazcım.zemuszemus
merhaba tatlımm afiyet olsunn
bende bi ara k fleks e takmıştım çikolatalı olanına
dediğin gibi form çaylarıda düzenli kullanmak lazım
ama öyle olunca da bağırsak tembelliği yapıyormuş
inşallah verirsin canımya
bende lesli yi yapınca kan ter içinde kalıyorum
günde bir kere yapıyordum şimdi geceleri de yapayım diyorum
annemlerdeykende pazar günü koşu bandına çıkarım artık bir saat
aslında evim müsait olsaydı getirecektim ama yer yok yoksa çok işe yarıyor
bekarken onda yürürdüm
aynennn valla çocuk yok eş yokk keyfini çıkarsın
ama şimdi sorsan bana hangisini tercih ederdin diye bebeğimi ve eşimi derim :asigim:
bu arada leslı bacımın baska serılerınıde ındırmeye basladımm leslı ardından zumba hergun bole bıde yuruyus walk walk walkk hadeeen bakemmmm walk walkk very nıcee off nasıl terleeedımmmmm bı cay ıccemmm valla cok terledım kızllar
bende kalkıp lesli yi yapayım