• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

makeup 1 ayda kac kılo verırr :)

yahu bugun nasıl terledım ben tsortum sırılsıklammm ay ınanmıyom yaaaa sankı suyun altına gırıp cıktım ıycene yaptıkca kordınasyonu ve tempoyu tutturmaya basladım ee bazılarında sacmalasamda ayy bak serotonınımde yukseldıı

is hapy make uppp

sahı bugun dambılla yaptım ben hepsınıı 4 er kıloluk 2 dambıll hahahahah manyagım ulen ben

tum ıstedıgım bu kendınız ıstedıgınız ıcın yapıcaksınızz hafta sonu kacırsan bıle ben burdayım gelınce o kacamagınn yada abartılmıs kacamaklaırn cezasını vercegımı bılıyosun bı not defterı gıbı bıseye kaydet yedıklerınıı gelınce konusuruz uzerıneee ona gore gerı donusum uygularım sana

ama ben olsam yememesın demısya yınemı baasladın dıyete dıye ona ınat yemezdım sengözlerimebaksanab
hımm dediğini yapayım canım hem böylelikle ne kadar yediğimide görmüş olurum
zaten bu gidişle verirsem eşime inat vereceğim
bugünlerde sözleri çok sinir ediyor bide şaka yapıyorum diyorr :oklava:
en son dün onun tişörtünü giymiştim nedense eve geldi baaak dedim gülümseyerek ama şimdi genişleyecek diyor bende çıkardım hemen sonrada gönlümü almaya çalışıyor
zayıflamaya karar vermek! Kendınıze meydan okumaktır!

gunaydın hanımlarr :) bu saatte sızler ıcınn nette arastııryommm
alkisalkisalkis
günaydııınnn hanımlar.dün baya kaynatmışsınız hepsini tek tek okudum :) bende bu sabah k-flakes ımı yedim. çayımı içtim.1 saat sonrada form çayımı içicem.ama son paketimi yiyorum bitsin daha k-flakes yemiycem.aslında iyi oluyor kahvaltıyı abartmamış oluyorum ama gaz yapıyor sütten dolayı sanırım.form çayada yeni başladım.kayısılı olanından.daha 2 tane ıctım aldıgımdan berı ama duzenlı ıcmek lazım herhalde.zaten soyle bır kac gun duzenlı ıcıp su gazı atabılsem.karnıma vuruyorum pat pat ses çıkıyorkaydirigubbakcemile3 şu leslie ile yuruyunce o esnada karnım sertlesıyor sızdede oluyormu kızlar.hergun yapmaya çalısıyorum aksam yemeklerınden 2 saat sonra falan.babası kızımı gezmeye cıkarıyorda ancak fırsat buluyorum:emir_bebek: bu hafta 1 kılo vermıssem cok sevınıcem olmadı 500 gr.da olur.yavaş ama emin adımlarla olsun.:lepi:
makeup canım nereden buluyorsun bu sözleri ilahi.sen şimdi uyuyorsundur da malum 4:30 da msj atmıssın.ohhh çocukta yok uyu tabi.tadını çıkar valla değilmi jnazcım.zemuszemus
merhaba tatlımm afiyet olsunn
bende bi ara k fleks e takmıştım çikolatalı olanına
dediğin gibi form çaylarıda düzenli kullanmak lazım
ama öyle olunca da bağırsak tembelliği yapıyormuş
inşallah verirsin canımya
bende lesli yi yapınca kan ter içinde kalıyorum
günde bir kere yapıyordum şimdi geceleri de yapayım diyorum
annemlerdeykende pazar günü koşu bandına çıkarım artık bir saat
aslında evim müsait olsaydı getirecektim ama yer yok yoksa çok işe yarıyor
bekarken onda yürürdüm
aynennn valla çocuk yok eş yokk keyfini çıkarsın
ama şimdi sorsan bana hangisini tercih ederdin diye bebeğimi ve eşimi derim :asigim:
bu arada leslı bacımın baska serılerınıde ındırmeye basladımm leslı ardından zumba hergun bole bıde yuruyus walk walk walkk hadeeen bakemmmm walk walkk very nıcee off nasıl terleeedımmmmm bı cay ıccemmm valla cok terledım kızllar

bende kalkıp lesli yi yapayım

yahu bugun nasıl terledım ben tsortum sırılsıklammm ay ınanmıyom yaaaa sankı suyun altına gırıp cıktım ıycene yaptıkca kordınasyonu ve tempoyu tutturmaya basladım ee bazılarında sacmalasamda ayy bak serotonınımde yukseldıı

is hapy make uppp

sahı bugun dambılla yaptım ben hepsınıı 4 er kıloluk 2 dambıll hahahahah manyagım ulen ben

maşallahhhh maşalllahhhhhh

ay bak cızelge ıcın guzel fıkır geldı aklımaaa heheh yazımda ucup gıtmesın aklımdannn

j anaz hadııı ıtıselımm ben 2 mılle baslıyomm hadıı seker her mılde bulusalımmm esınede ınat kapak olsun ve r su kıloları dalga gecmesın bıda senle ne demek genıslıcek sankı evlenırken bu kadar genıstınn hahah benımkıde dıyo yınemı dıyet dıyee ulen yeedım senıı askımm nasıl erıycem fıt olucem ahanda cumle alem duysunn

:sinifsinif:ohh make up canım senın maşallahın var.:nazar:ben sadece leslie yapıyorum senın kondısyon ıyı ozaman.tabı bırde böcüğüm var ateş parçası.
jnaz canım haklısın o caylar bagırsak tembellıgı yapıyormus onun ıcın ben sadece bır hafta kullanmayı dusunuyorum cunku bu gaz olayı benı rahatsız edıyor cok o belkı duzene sokar.esını bosver sen benımkı bana Garfield diyordu :sinifsinif: şimdi ağzından çıkmıyor sositososito. kızıma diyorumki "sen nesi?" diyorki "kokoş" . hepimiz çoook kokoş olucaz bayanssulusmile

:sinifsinif:ohh make up canım senın maşallahın var.:nazar:ben sadece leslie yapıyorum senın kondısyon ıyı ozaman.tabı bırde böcüğüm var ateş parçası.
jnaz canım haklısın o caylar bagırsak tembellıgı yapıyormus onun ıcın ben sadece bır hafta kullanmayı dusunuyorum cunku bu gaz olayı benı rahatsız edıyor cok o belkı duzene sokar.esını bosver sen benımkı bana Garfield diyordu :sinifsinif: şimdi ağzından çıkmıyor sositososito. kızıma diyorumki "sen nesi?" diyorki "kokoş" . hepimiz çoook kokoş olucaz bayanssulusmile

ya kızlar ısınıze karısmım dıyom ama bende form cayı bı ara kullandımm gercekten bagırsakları mafedıyo bunun yerıne 15 gun actıvıa yogurt yesenınz muthıs olur cıleklısı harıka benden demesııı evet kokos olucezz suan terlı kokosm daha bıtmedı bıraz da sızınle ılgılenım bı cay ıcımm sona zumba yapcam

bı zamnlar kılo veremıyom dıye agladıgım gunlerde cok ıstedıgım ve sevgılımın 1 yıllık hedıyelerın karsılıgında toptan aldıgı elıptık bısıkletımı he ckullanmıyomm onuda bugun 45 dk yapıcammm yanı anlıycanız spora verdım kendımıı yoksa surekılı yatıyomm sevorane esının dedıgın gıbı garfıld dan farkım yokk yada su uykucu sırın varyaaa onun gıbı hemen uyukuya yatıyorummm yulaf olayına gırıcem yanı muslı olayına hem bagırsakları acayıp calsıtırıyo hemde yag yakımına faydası varmıs benden demesıı
gözümden kaçmadıbu zeytinler bu hafat 5 e sonra her hafta 1 er azaltılarak gidiyor ona göre:oklava:

zeyfın azalatmakmııısempatiksalakcinniohaoldumsmile:utangac:kötükedihüso SOZ VEREMEM AMA SEY KOCUMM CEZA VERIRSEN DIYEE BU BAGIMLILIGOIMDAN KURTULUCAM SOZZZ vereliniortak:içelim:

HA BIDE BENIM OMUZLARIM SEKILLENMEYE HATTA SU KOMRUCUK KEMIKLERIM ORTACA YANI GERDANIMM NASIL DA GERGIN VE GUZEL DURUYO AY MASALLHHAA hadı bakımm guzel bıı cızelge yapıcammm guzellerımm bayramdaa hepınızee suprızmım olucek ama dısıplını hec bozmayanlaraaa valla bakkk

bu tısorttekı benım terımsee kı oyleee ay sanırım buz gıbı erımısım benn sıkılıyo len buuuuu

o kadar şey yazmışım ama ne yediğimi yazmamışım
kahvaltıda 1 ad. domates, 1ad. haşlanmış yumurta ,1 dilim çok tahıllı ekmek , 1 kk kadarda peynir yeşil çay eşliğinde:)
arada 1 avuç beyaz leblebi
öğlen yemeğimda ayran çorbası , 1 dilim ç.t. ekmek
leslie ile 1 milde yürüdüm mekik çekeceğim

j anaz hadııı ıtıselımm ben 2 mılle baslıyomm hadıı seker her mılde bulusalımmm esınede ınat kapak olsun ve r su kıloları dalga gecmesın bıda senle ne demek genıslıcek sankı evlenırken bu kadar genıstınn hahah benımkıde dıyo yınemı dıyet dıyee ulen yeedım senıı askımm nasıl erıycem fıt olucem ahanda cumle alem duysunn
hadi güzelim valla ben 1 mil yaptım daha 1 milde akşam yaparım diyorum
arada bi pc ye bakıyorum evde bi bebiş var malum
hem dediğin gibi evlenirken hiçte böyle değildim hep onun yüzünden akşamları işten geç gelirsen 10 da 11 de yemek yersen bide dünya abur cubur getirip ellerinle yedirirsen olacağı bu :oklava:

ay gaz sıkıntısı çok kötüdür bilirim canım inşallah düzene girer
senin eşinde az değilmişş
ay bide hamileyken benimki fil yavrusu demişti bana yeni aklıma geldi bakk :umursamaz:
oyy ben o kokoş diyen kızını yerimm bayanssulusmile
bu arada tartım suprızlerle dolu bugunnkaydirigubbakcemile2
benimki deeee hihoyyyt

3 + 1 mıl leslı bacımı yaptım ama cok yoruldum acık zumba apım dedım off yorgunluktan tv nın karsısına gecıp yattım kızlarr

hım bu arada 1 dılım kepek ekmegı ve acık peynır yedımm cok acıkmıstım cunkuu bıde yesıl cay

jnaz kız ne leblebıymıs o bıtmek tukenmek bılmedı bende cok severım beyaz leblebıyıı tokda tutar ama dozunu asırma emı canımm

bende bakıyom valla gelıp gıdıyonuzmu dıyee ay alıskanlıgım oldunuz ulennnn

bu arada taze fasulye hasladım aksam onu yıcemm yanında yogurt hım baska yokk benımde canım leblebı ıstedıı du bı avuc bende alımm sevorane kızma bana kuzumm hersey janaz yuzunden ama duu bıraz beklım dayanamazsam yerımm yoksa sımdı rahatımm oyyy heryelerım agrımıss

yemedım ulennn valla aklımada sımdı sayfayı acınca geldıı hahhhahahah ay cok mutluyumm

selam arkadaşlar nasılsınız cvp verdiginiz için tşkler tabi aranıza katılmak isterim ama ben çok zor veriyorum ilaçta kullanıyorum sporra agırlık verdim yediklerime gündüz dikkat edemiyorum ama 7 den ssonra birsey yememeye çalışıyorum 2 günde bir aakşamlari activa çilekli yiyorum çok güzel gerçekten ama morelim çok bozuluyo kilolardan az az gidiyo eskiden hemen pes ederdim ama artık olmuyo ki bu kilolarla kıyafetler yakışmıyo eşim zayıf ben kilolu senağlama sizleri yakından takip ediyorum hepinizi kutluyorum bol bol kilo vermeler arkadaşlar inş en kısa zamanda kokoş olursunuz :)))

selam arkadaşlar nasılsınız cvp verdiginiz için tşkler tabi aranıza katılmak isterim ama ben çok zor veriyorum ilaçta kullanıyorum sporra agırlık verdim yediklerime gündüz dikkat edemiyorum ama 7 den ssonra birsey yememeye çalışıyorum 2 günde bir aakşamlari activa çilekli yiyorum çok güzel gerçekten ama morelim çok bozuluyo kilolardan az az gidiyo eskiden hemen pes ederdim ama artık olmuyo ki bu kilolarla kıyafetler yakışmıyo eşim zayıf ben kilolu senağlama sizleri yakından takip ediyorum hepinizi kutluyorum bol bol kilo vermeler arkadaşlar inş en kısa zamanda kokoş olursunuz :)))

senı cok ıyı anlıyorum ezgı cımm ben hungur hungur aglardım kılo aldıgım ıcn veremedıgım ıcın o yuzden senı aramızda gormek ıstedımm ayrıca rıca ederım problemımız aynı ıse hedefe bırlıkte yurumek keyıflı olucekk

sakın morelını bozma kafana da takma ınan hersey dahda zorlasıyo bu sekılde yaptıgımızda kendımden bılıyorumm ne kadar cok mutlu olursak o kadar kolay verıcek kılomuzuu ılac ne kullnıyosun bıldıgım bı kac tane vardaa

bı kere herseye yenıden baslayalım ne dersınn hepınız benım ıcın ozelsınız ama dun de ozell durumundaan dolayı daha bı dıkkatımı cektın o yuzden senınle daha cok ılgılenmek gerektıgı kanaatındeyım

arkadaslarımda bana mutlaka katılacaktırr o yuzden gel soyle yamacıma ve sakınn vazgeceme

zayıflamaya baslamak kendınle mucadeleye baslamak demememısmıydım sabah benn

çok tşkler ederim ilgilendigin içinnn geldimmm yamacına hayatta vazgeçmem hırslıyım gidecek bu kilolar az az yada çok çok ama gidecek

Back
X