- 9 Haziran 2016
- 255
- 225
- 103
- Konu Sahibi Atesliejderha
-
Sağ alttaki kapağı diyorsun sanırım. Evet orayı açtım hatta biraz su aktı ama hiçbirşey çıkmadı.Çamaşır makinesinin altındaki kapaktan çıkıyor o, bizim başımıza da geldi birkaç kere.
Telefonun ışığıyla baya baktım ama göremedim yok ya bendeki şansbenimde olmuştu. makinenin içine ışık tut henüz içine tam kaçmamış olabilir. deliklerinden çıkarmıştım ben
Sağ alttaki kapağı diyorsun sanırım. Evet orayı açtım hatta biraz su aktı ama hiçbirşey çıkmadı.
Acaba sonraki yıkamalarda oraya gelebilir mi daha gelmemiştir belki.
Ay beynim yandı yemin ediyorum
Evet en son çare arıycam zatenHay Allah, benim de bilgim bu kadardı : p Lisede dedemin makinesine kaçmış benimki de, tamirci elinde balenle ortaya çıkınca utanmıştım. Bence çalıştırmayın tekrar, zarar vermesin bir de. Müşteri hizmetlerini arasanız, bilgi vermezler mi?
Makinenin alt kısmına kaçmıştır oradan çıkar,tamirciye gerek yok aslında bizde de bira 5-10 kuruş gibi birşey kaçmıştı bide minik çorap :) oradan çıktı.Arkadaşlar bugün çamaşır makinesini çalıştırdığımda takır takır sesler geldi cama çarpan bir sütyen teli olduğunu farkettim.
Çamaşır yıkandıktan sonra aradım taradım makinede yok.
Elimle döndürdüm iç kısmını ses falan da gelmiyor.
Noldu bu tele anlamadım ya.
Şimdi tamirci çağırsam mı yoksa beklesem mi napsam bilemedim.
Başına böyle birşey gelen var mı? Yardımlarınızı bekliyorum
Şimdi ben bekliyim o zaman o kısımdan çıkar heralde sanırsam :sMakinenin alt kısmına kaçmıştır oradan çıkar,tamirciye gerek yok aslında bizde de bira 5-10 kuruş gibi birşey kaçmıştı bide minik çorap :) oradan çıktı.
Bekle derim ilkinde tamirci çağırmıştık adam bir baktı makine taş gibi birşey yok alt kapağı açtı,para çıktı :) 2. De biz kendimiz çıkardık.Şimdi ben bekliyim o zaman o kısımdan çıkar heralde sanırsam :s
Teşekkür ederim :/ Evet ben de bunun olacağından korktuğum için napıcağımı bilemedim :sGecmis olsun, yetkili servis olmasa bile (daha pahaliya geliyorlar) mutlaka tamirci cagirin. Uzun yillar once basima gelmisti. Bu sekilde makineyi tekrar calistirmaniz makineye zarar verebileceginden, sizin icin cooook daha pahaliya mal olabilir.
Benim de öyle oldu en son tamirci geldi çıkardı o günden sonrada atarken makinaya yastık kılıfı gibi bi kılifa koyup yikiyorumEvet en son çare arıycam zaten
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?