Pilav Tarifleri Maklube...(BMS sponsorluğunda)

Eki Görüntüle 646013 Eki Görüntüle 646030 Eki Görüntüle 646019 Eki Görüntüle 646020 Eki Görüntüle 646029 Eki Görüntüle 646027 Eki Görüntüle 646026

Yorumumu dün gece yapmıştım ama maalesef elektrik kesintisi olduğundan gönderemedim. Gece gece uykumu kaçırdığın için teşekkürler demiştim Bu nasıl bir görüntüdür böyle, bir an ekrana gereğinden fazla yaklaştığımı fark ettim elimde olmadan Gök kuşağı gibi diyeceğim ama bu ondan da renkli olmuş, bir yandan yemeye kıyamam demek geldi içimden, bir yandan da hemen yapıp önce seyretmeli sonra da hemen yemeliyim dedim. Çok titiz ve düzenli çalışmışsın, zahmetine zaten diyecek bir şey bulamıyorum, her şey harika görünüyor. Bir ara görüntüyü bir kenara bırakıp pilavın etrafına dizilen sebzelerin sırasına bile baktım işte o an sevgili kardeşim başımı ekrana daha fazla yapıştırarak 'ne arıyorsun anlamadım ki hatun fıstık gibi yapmış işte' dedi Hakikaten kusursuz olmuş, ellerine, emeğine sağlık

Canımm çok teşekkür ederiim,çok mutlu oldum çok çok sağol...
Dün ben seni görmüştüm epey kaldın sayfamda,sonra mesaj yazıyordun bekledim meraktan
Bide rahatsızım zor duruyordum ama meraktanda kendimi alamıyordum:),dedim arkadaşımın mesajını okuyum öyle kapatırım,bekle Allah bekle Allah bi baktım çevrimdışı olmuşsun
Şükür kavuştum yorumuna canım
evet itina ile çalıştım gerçekten de,düzeni seviyorum...herşeyin yerli yerinde olmasını da...sıralamaya dikkat etmişsin valla bravo sana,herşey asgari sırasıyla yerleşti,o gökkuşağı nasıl öyle muntazam duruyor dimi,dediğin çok doğru onca saat uğraş ama sonrasındaki o kaşık sallama olayı inan hepsine bedel:)
o görüntü bozulurken içim burkuluyor ama eşimin yüzündeki o sırıtık ifade değiyor vallahi yorgunluğuma

Rahatsız olmana rağmen istemeden de olsa epey bekletmişim seni, üzüldüm şimdi kusura bakma canım Geçmiş olsun bu arada Evet her şeyine dikkat ettim, tüm yemekleri tek tek dolaştım hepsini inceledim, en dikkatimi çeken senin sunumun olduğu için yoruma buradan başlayacaktım ki kısmet olmadı. Hatta bu sabah hepsine tek tek yorum yaparken kardeşim 'peş peşe hepsine yorum yapıyorsun okuyup incelemeden kabataslak yaptığını sanacaklar' dedi. İnşallah öyle bir düşünceye kapılan olmaz çünkü hepsini tek tek ve büyük bir keyifle inceledim. Artık biliyorsunuzdur bu yarışmaları sadece ben değil ailecek takip ediyoruz

Canım estağfrullah sakın öyle düşünme,hasta bile olsam zevkle bekledim inan ve beklememe fazlasıyla değdi emin ol
evet ailemizin yarışması oldu resmen,eşim hergün soruyor oylama ne zaman başlayacak,başladımı diye:)
Yarışmaya ve sunumuma gösterdiğin hassasiyet için çok teşekkür ederim canım tekrar tekrar,çok mutlu oluyorum geri dönüşlerin hepsinin olumlu olmasına
diğer kategorilerde senide görmek isterim olurmu

Canım yaa o nasıl gözüküyor öyleeee ımmm sabah sabah insanın iştahı kabarıyor...
başarılar diliyorum sana ama ben tek geçerim makbuleyiiii =)

Son düzenleme:
Canım yaa o nasıl gözüküyor öyleeee ımmm sabah sabah insanın iştahı kabarıyor...
başarılar diliyorum sana ama ben tek geçerim makbuleyiiii =)

Çok teşekkür ederimm,beğenmene çok sevindim...:)
ama onun adı maklube:)

benim ufaklık yavaş yavaş ayaklanmaya başladı teyzesi tam geçiş döneminde fırsat bulursam seve seve katılırım ne kadar zevkli ve heyecanlı olduğunu biliyorum. ara sıcaklara katılmıştım

benim ufaklık yavaş yavaş ayaklanmaya başladı teyzesi tam geçiş döneminde fırsat bulursam seve seve katılırım ne kadar zevkli ve heyecanlı olduğunu biliyorum. ara sıcaklara katılmıştım

ayyy teyzesi yesin onuu
inşallah bücür sana fırsat verirde,senide aramızda görürüz canımm

Son düzenleme:
Nette bakayım dedim makbule yazdım bakıyorum yok,meğerse maklube imiş yemeğin adı bu kadar dikkatsiz bakarsam olacağı bu tabi ama görsel bir ziyafet resmen..Bnu tavuklada yapabiliyormuyuz peki,ben et yemiyorum da çok fazla

ehehehe:))
evet ismini bazen karıştırabiliyorlar:))
teşekkür ederim canım,tavukluda olur tabii,damak zevkin neye hitap ediyorsa değiştirebilirsin canım

ehehehe:))
evet ismini bazen karıştırabiliyorlar:))
teşekkür ederim canım,tavukluda olur tabii,damak zevkin neye hitap ediyorsa değiştirebilirsin canım

Akkımda hep makbule kalmış cidden çok iiştah açıcı duruyor yemek..Eşim etçidir ona yapayım bu yemekten olmazsa tavukluda denerim.

Akkımda hep makbule kalmış cidden çok iiştah açıcı duruyor yemek..Eşim etçidir ona yapayım bu yemekten olmazsa tavukluda denerim.
benim eşimde makbule der,hatta aramızda esprisi bile var:)))
çok teşekkür ederim canım,emin ol lezzeti de en az görselliği kadar iştah kabartıcı,yaptığın zaman hemfikir olacağımızdan eminim
eşin etçi ise,kesinlikle bayılacaktır:)

Zaten o görselliği alıp götürüyor başka diyarlara,tahmin ediyorum çok lezzetli olduğuna..
Kesin bayılır bunun tadına denemem lazım kesin

Zaten o görselliği alıp götürüyor başka diyarlara,tahmin ediyorum çok lezzetli olduğuna..
Kesin bayılır bunun tadına denemem lazım kesin

di mi:))
denediğin zaman paylaşırsan çok mutlu olurum,2 kişilik yaparsan eğer ölçüleri ve tepsiyi küçük kullanırsan yeterli olacaktır canım

________slmm ellerinize sağlık bayıldımmm bayıldımmm yemek değil sanki tablo duvara as seyret kendinden geç.bu görüntüyü ressamlar bile kıskanırr)))

________slmm ellerinize sağlık bayıldımmm bayıldımmm yemek değil sanki tablo duvara as seyret kendinden geç.bu görüntüyü ressamlar bile kıskanırr)))

slm canımm çok teşekkür ederimm,ressamlar benden ilham alsınlar di mi amaaa:))))
şaka bi yana şımarıyorum gerçekten,geri dönüşlerin bu kadar hoş olması beni mutlu ediyor.

ellerine sağlık elossam harika olmuş
maklube yıllar önce öğrenciliğimde yemiştim
nostalji oldu
zahmetli bir yemek, sunumun ayrıca çok şık

ellerine sağlık elossam harika olmuş
maklube yıllar önce öğrenciliğimde yemiştim
nostalji oldu
zahmetli bir yemek, sunumun ayrıca çok şık

Canımm çok teşekkür ederim beğenmene mutlu oldum
evet zahmetli ama çokta keyifli gerçekten de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…