Pilav Tarifleri Maklube...(BMS sponsorluğunda)

ellerinize sağlık süper olmuş süper

öncelikle ellerinize sağlık görüntüsü çok güzel , tadı da eminim öyledir.

bu hafta sonu bir muhabbetimiz olacak eş dost .vs onun için bu yemeği yapmayı uygun gördüm.
fakat et değil tavuk kullanmak istiyoruz.aynı yöntemle yapmakta bir sakınca yoktur sanırım.
ve ilaveten patates konsa?

bunun dışında baktığım bütün maklube tariflerinde pirinç et ile birlikte bişiriliyor,sonrasında ters döndürülüyor.
fakat ben önceki yıllarda yediğimde pilav hazırlanır,sonra eti ,garnitürü.bir tencerede sırasıyla bu malzemeler yerleştirilir ve
öyle ters çevrilirdi.yani pilavı önceden yapsam bu şekilde nasıl olur?:44:

Allahiiim bu ne muhtesem bir sey böyle yahu
Masallah elossa eline koluna saglik cok leziz görünüyor gercekten

Merhaba çok teşekkür ederim,kesinlikle öyle:)
Dediğin gibide yapabilirsin öylede güzel oluyor...Tavuk etiylede yaptım ben ve zaten pilav ve tavık etinin yanyana olması bile benim damak zevkime hitap ediyor fazlasıyla:)
Bu arada ayrı ayrı pişiripte malzemeleri birleştirip ters çevirip sunabilirsiniz..O zaman dağılma riskini minimuma indirirsiniz daha kolay olur..
Hazırladığınızda görmek isterim sunumunuzu,şimdiden kolay gelsin
Allahiiim bu ne muhtesem bir sey böyle yahu
Masallah elossa eline koluna saglik cok leziz görünüyor gercekten

Canım teşekkür ederimmm beğenmene çok mutlu oldum

oo süper o zaman benim işime ayrı ayrı hazırlamak geliyor çünkü.
aslında et ile de çok güzel olur ama biraz daha uygun ve bereketli olacağı için böyle düşündük.

çok teşekkür ediyorum,gerçekten.şimdi gönül rahatlığı ile yapabiliriz.
inşallah karmaşa ve hengame yaşamazsak çok , göstereceğim.

Canımşimdiden ellerine kollarına sağlık,inşallah unutmazsın bi resim çekersin merak ederim:)
Tavuk etiylede dediğin gibi hem bereketli olur hemde lezzetli olur ağır olmaz...
Diyette olmasam şimdi kalkıp yapacak kıvama getirdin beni:)))

diyet mi o da ne maşallah bize , işte gördüğün gibi homini gırtlak tumba yatak modundayız , hayırdır inşallah.
ben de umarım diyet moduna girebilirim,artık bunan sonra diyoruz her sefer olduğu gibi

aklıma takılırsa sorayım sana bununla ilgili yine,çok teşekkür ederim.

ehehehe:))
canım ben bişeye karar verdimmi sonuna kadar götürürüm istikrarlıyım:)
yani kaçarı yok diyetin,fazlalığım çok yok ama,38 in incesini görsem fenamı olur:)))
her zaman destekçinim canım özelden de yazabilirsin kapım açık sonuna kadar

ilk deneyimimdi nasıl görünüyor bilmiyorum ama tadı fena değildi. beğendi herkes.
daha önce de dediğim gibi her birini ayrı ayrı pişirdim , pilav da dahil.teşekkür ederim ellossa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…