Pilav Tarifleri Maklube...(BMS sponsorluğunda)

canim ben bu maklube yi yapmayi cok istiyorumda pilav dagilir etler tencereye yapisir diye tirsiyorum

Bu nasıl bişey böyle ya muhteşem canım ellerine sağlık.
Bi ara deneyeceğim mutlaka ama zor zanaat gibi gözüküyor.

canim ben bu maklube yi yapmayi cok istiyorumda pilav dagilir etler tencereye yapisir diye tirsiyorum

canım pilavın ve etin tencereye yapışmamasını istiyorsan tencerenin tabanına marul yaprakları döşeyebilirsin,o zaman asla yapışmaz.

Bu nasıl bişey böyle ya muhteşem canım ellerine sağlık.
Bi ara deneyeceğim mutlaka ama zor zanaat gibi gözüküyor.

çok teşekkür ederim canım,beğenmene çok sevindim
deneme imkanın olursa topiğimde paylaşmanı çok isterim,merak ederim benn

geçen hafta yapacaktım ama misafirler kalmadı, bu hafta yapacam inşallah. maklubenin en sevdiğim yanı görkemiyle gözleri, bol çeşidi ile mideyi doyuruyor. pilavı, eti, salatayı tek yemekle aradan çıkarıyosunuz

misafirler olduğunda daha bi zevkli oluyor yemesi:)
eğer yaparsan paylaşmanı çok isterim,söylediklerinde haklısın hepsi aynı anda aradan çıkıyor,ama uğraşması cabası:)

ögrencilik yıllarının toplanma yemegidir maklube bu yemegi görünce aklıma arkadaslık bi araya toplanma ve keyifli sohbetler gelir.. gercekten cok ugrasmıssın ama senin bunu keyifle yaptıgına eminim ellerine saglık

Son düzenleme:

canım öncelikle çok teşekkür ederim,evet keyifle büyük bi istekle hazırladım çünkü mutfağı çok seviyorum.
öğrencilik,arkadaşlık ortamı,kalabalık.....bunların her birini bir arada barındıran bi yemek çeşiti

misafirler olduğunda daha bi zevkli oluyor yemesi:)
eğer yaparsan paylaşmanı çok isterim,söylediklerinde haklısın hepsi aynı anda aradan çıkıyor,ama uğraşması cabası:)

yine var zaten. geçen hafta yengemler vardı, bu hafta ablamlar var

bu ne simdi tam oy verecekken konu nedir neden cekildin ellosaa

ay valla , ne hoş olurdu. elimden maklubelrle beslerdim seni
marul olayını deneyecem.
ben alta patetes kızartıp koyarım ve her ters çevirişte maalesef paateslerin bir kısmı tencerede kalır bu yüzden marul fikri çok hoşuma gitti

bu ne simdi tam oy verecekken konu nedir neden cekildin ellosaa

sağol canım teşekkür ederim

ehehe:)
patateslide güzel oluyor canımı çektirdin,yapim bari bende yakında

Canım ellerine sağlık gökkuşağı gibi bir yemek olmuş, hem göze hem mideye hitabetmişsin, insanın yemeyip seyredesi geliyor:)

Canım ellerine sağlık gökkuşağı gibi bir yemek olmuş, hem göze hem mideye hitabetmişsin, insanın yemeyip seyredesi geliyor:)

Çok teşekkür ederim canımcımm,evet öyle di mi? :)
gökkuşağı kısmına kesinlikle katılıyorum,yemeden önce kendini izlettiriyor,sonra cuuupp mideyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…