Maksat dertlesmek

Zamanee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2020
83
8
3
1 bucuk senelik evliyim. Ama esim ne konussak misal gelen giden olsa bisey yapip etsek bir yere gidip gelsek mutlaka ailesine söylüyor. Esim hic vazgeçmedi bundan. Ben.mi nasil öğreniyorum ben ailesini ziyarete gittiğimde bunlari sanki bem anlatmisim gibi bunun uzerine soru sorup konusuyorlar. Anlamıyorum kadin olam benim ben anlatsam eşim rahatzz olur eminim ama o bunu devam ettiriyor, ayrıca ailesinden biri esin soguk dese savumaya geçmiyor, gelip bana laf arasinda sen soguk birisin diyor ,veya deseler ki cana yakin degil deseler gelip bana onlar dedi demiyor ama cana yakin degilsin diyor. Esim beni daha cok tanımasına ragmen onalr hakkimda konusunca beni savunmaya geçmiyor , bunu nasil ogrenyirum, ailesine gittiğimde bana laf arasinda soguk birisin diyorlar veya esimin bana kkurdugu cumlenin aynisinj kuruyorlar , aslimda gayet sen şakrak biryim onlar ailce samimiyet kurmayan soguk kisiler hatta ben eve gidince hepsini espiri yapip güldürüyorum hakkmmda bu tarz seyler düşünmeleri uzdu beni ve esimin de beni savunmamış olmasi beni üzüyor. Iki sorun var bir esim heo herseyi onlara anlatyo iki hakkimda farkli dusunyorlar ve esime hakkimda ne deseler esim beni savunmuyor :(

senin bu durumla yüzleşmen lazım. yani o sana soğuksun dediğin de sen bu lafı kimden duydun demen lazım. ya da sonrasında kayınvalide vs soğuksun dediğin de ha sen bu yüzden mi bana bunu demiştin o gün, ben anlamıştım zaten filan demen lazım hemen o ortamda.

senin bu durumla yüzleşmen lazım. yani o sana soğuksun dediğin de sen bu lafı kimden duydun demen lazım. ya da sonrasında kayınvalide vs soğuksun dediğin de ha sen bu yüzden mi bana bunu demiştin o gün, ben anlamıştım zaten filan demen lazım hemen o ortamda.
Iste ben esime ailenmi sana bunu dedi de diyorsun diyorum hayir eylül ıllaki biri mi diyecek ben düşünemez myim diyor, ve ailesine gidince esimden duydugum ayni cumleyi duyunca şaşırmıyorum çünkü duydugum icin. Ama kendimi savunmayq geçsmde kar etmiyor, esim beni onalra karsi savunmus olsa asla ikinci kez onlardan da duymam bunu ama onlar ne dese esim 100 de yuz doğruymuş gibi bakıyor, simdi gelse bak sende bunu dedin gecen bugunde aynisini onlar dedi desem ailesini savunur kavga ederiz...

Iste ben esime ailenmi sana bunu dedi de diyorsun diyorum hayir eylül ıllaki biri mi diyecek ben düşünemez myim diyor, ve ailesine gidince esimden duydugum ayni cumleyi duyunca şaşırmıyorum çünkü duydugum icin. Ama kendimi savunmayq geçsmde kar etmiyor, esim beni onalra karsi savunmus olsa asla ikinci kez onlardan da duymam bunu ama onlar ne dese esim 100 de yuz doğruymuş gibi bakıyor, simdi gelse bak sende bunu dedin gecen bugunde aynisini onlar dedi desem ailesini savunur kavga ederiz...

e tamam aynı cümleyi duyunca hemen söyleyeceksin lafını. savunursa savunsun sen söyle.

Onalrn evinde mi söylim yoksa evimize gelince mi esime söylim,
valla orası aranızdaki ilişkiye kalmış ama ben utansınlar diye herkesin içinde söylerdim. siz de ben yokken dedikodumu mu yapıyorsunuz derdim. tabi anlarlar mı bilmem.

valla orası aranızdaki ilişkiye kalmış ama ben utansınlar diye herkesin içinde söylerdim. siz de ben yokken dedikodumu mu yapıyorsunuz derdim. tabi anlarlar mı bilmem.
Ya keşke bunu soyleseydim tamda fırsatı varken anlarlardi hakkimda konuştuklarını öğrendiğimi. Belki utanirlardi :(

Soguk biriysem hırka giy yanımdayken usume dıyın kaynana kılıklı esınıze.
Aılesı size soguk birisin nasıl diyor bilmiyorum ama, fıtratım bu dıyın gecın

Ne bekliyorlar ki sizden stand up yapıp eglendırmenızı mi?

Soguk biriysem hırka giy yanımdayken usume dıyın kaynana kılıklı esınıze.
Aılesı size soguk birisin nasıl diyor bilmiyorum ama, fıtratım bu dıyın gecın

Ne bekliyorlar ki sizden stand up yapıp eglendırmenızı mi?
Ya vallahi hep neseli durmaya calsyom zaten baktim laf dalaşı bunlarla yapılmıyor dedim sizden kaynaklı sonuxga ben araniza yeni girdm yabancym siz nasilsnaz bende oyleyim ve belki huyum budur sirf siz sevjn diye de değişemem ama ben sizin alinma ,neseli olmama huylariniza ragmen seviyorum sizi dedi

Ya vallahi hep neseli durmaya calsyom zaten baktim laf dalaşı bunlarla yapılmıyor dedim sizden kaynaklı sonuxga ben araniza yeni girdm yabancym siz nasilsnaz bende oyleyim ve belki huyum budur sirf siz sevjn diye de değişemem ama ben sizin alinma ,neseli olmama huylariniza ragmen seviyorum sizi dedi
Dedim

Neselı durmaya CALISMA canım.
Neysen o ol.
Neselı durmak ıcın kassan da yaranamamıssın zaten gordugun uzre.
Ayrıca kaynana ve gorumceme ıcımden gelmiyorsa neden Neselı durayım ki, stres topu muyum?
Keyfim yoksa anneme Neselı rolu yapmam, banane baskasından.
Kocana haddını bildir ama.

Neysen o ol.
Ayrıca kaynana ve gorumceme ıcımden gelmiyorsa neden Neselı durayım ki, stres topu muyum?
Kocana haddını bildir d

Evet ama kocama nasil yapsam ki aklini basian alsa ,cunku konusmayi kavgaya çevirir ben uzulur stres olurum..

Neysen o ol.
Kocana haddını bildir ama.
Zaten kendileri ilk beni tanıyınca huyunu sevdik civik degilsim ciddisin bilmem oğlumuza kardesmze yaksr dediler sonra evkendik evleneli soguk eylül gidip gelmiyor bizme arkdas gibi olmuyor gezelim.carsya gidelim cana yakin degil eylül diyorlar hic tükenmedi

Back
X