1 bucuk senelik evliyim. Ama esim ne konussak misal gelen giden olsa bisey yapip etsek bir yere gidip gelsek mutlaka ailesine söylüyor. Esim hic vazgeçmedi bundan. Ben.mi nasil öğreniyorum ben ailesini ziyarete gittiğimde bunlari sanki bem anlatmisim gibi bunun uzerine soru sorup konusuyorlar. Anlamıyorum kadin olam benim ben anlatsam eşim rahatzz olur eminim ama o bunu devam ettiriyor, ayrıca ailesinden biri esin soguk dese savumaya geçmiyor, gelip bana laf arasinda sen soguk birisin diyor ,veya deseler ki cana yakin degil deseler gelip bana onlar dedi demiyor ama cana yakin degilsin diyor. Esim beni daha cok tanımasına ragmen onalr hakkimda konusunca beni savunmaya geçmiyor , bunu nasil ogrenyirum, ailesine gittiğimde bana laf arasinda soguk birisin diyorlar veya esimin bana kkurdugu cumlenin aynisinj kuruyorlar , aslimda gayet sen şakrak biryim onlar ailce samimiyet kurmayan soguk kisiler hatta ben eve gidince hepsini espiri yapip güldürüyorum hakkmmda bu tarz seyler düşünmeleri uzdu beni ve esimin de beni savunmamış olmasi beni üzüyor. Iki sorun var bir esim heo herseyi onlara anlatyo iki hakkimda farkli dusunyorlar ve esime hakkimda ne deseler esim beni savunmuyor