Iste ben esime ailenmi sana bunu dedi de diyorsun diyorum hayir eylül ıllaki biri mi diyecek ben düşünemez myim diyor, ve ailesine gidince esimden duydugum ayni cumleyi duyunca şaşırmıyorum çünkü duydugum icin. Ama kendimi savunmayq geçsmde kar etmiyor, esim beni onalra karsi savunmus olsa asla ikinci kez onlardan da duymam bunu ama onlar ne dese esim 100 de yuz doğruymuş gibi bakıyor, simdi gelse bak sende bunu dedin gecen bugunde aynisini onlar dedi desem ailesini savunur kavga ederiz...senin bu durumla yüzleşmen lazım. yani o sana soğuksun dediğin de sen bu lafı kimden duydun demen lazım. ya da sonrasında kayınvalide vs soğuksun dediğin de ha sen bu yüzden mi bana bunu demiştin o gün, ben anlamıştım zaten filan demen lazım hemen o ortamda.
Iste ben esime ailenmi sana bunu dedi de diyorsun diyorum hayir eylül ıllaki biri mi diyecek ben düşünemez myim diyor, ve ailesine gidince esimden duydugum ayni cumleyi duyunca şaşırmıyorum çünkü duydugum icin. Ama kendimi savunmayq geçsmde kar etmiyor, esim beni onalra karsi savunmus olsa asla ikinci kez onlardan da duymam bunu ama onlar ne dese esim 100 de yuz doğruymuş gibi bakıyor, simdi gelse bak sende bunu dedin gecen bugunde aynisini onlar dedi desem ailesini savunur kavga ederiz...
Onalrn evinde mi söylim yoksa evimize gelince mi esime söylim,e tamam aynı cümleyi duyunca hemen söyleyeceksin lafını. savunursa savunsun sen söyle.
valla orası aranızdaki ilişkiye kalmış ama ben utansınlar diye herkesin içinde söylerdim. siz de ben yokken dedikodumu mu yapıyorsunuz derdim. tabi anlarlar mı bilmem.Onalrn evinde mi söylim yoksa evimize gelince mi esime söylim,
Ya keşke bunu soyleseydim tamda fırsatı varken anlarlardi hakkimda konuştuklarını öğrendiğimi. Belki utanirlardivalla orası aranızdaki ilişkiye kalmış ama ben utansınlar diye herkesin içinde söylerdim. siz de ben yokken dedikodumu mu yapıyorsunuz derdim. tabi anlarlar mı bilmem.
Ya vallahi hep neseli durmaya calsyom zaten baktim laf dalaşı bunlarla yapılmıyor dedim sizden kaynaklı sonuxga ben araniza yeni girdm yabancym siz nasilsnaz bende oyleyim ve belki huyum budur sirf siz sevjn diye de değişemem ama ben sizin alinma ,neseli olmama huylariniza ragmen seviyorum sizi dediSoguk biriysem hırka giy yanımdayken usume dıyın kaynana kılıklı esınıze.
Aılesı size soguk birisin nasıl diyor bilmiyorum ama, fıtratım bu dıyın gecın
Ne bekliyorlar ki sizden stand up yapıp eglendırmenızı mi?
DedimYa vallahi hep neseli durmaya calsyom zaten baktim laf dalaşı bunlarla yapılmıyor dedim sizden kaynaklı sonuxga ben araniza yeni girdm yabancym siz nasilsnaz bende oyleyim ve belki huyum budur sirf siz sevjn diye de değişemem ama ben sizin alinma ,neseli olmama huylariniza ragmen seviyorum sizi dedi
Neselı durmaya CALISMA canım.Ya vallahi hep neseli durmaya calsyom zaten baktim laf dalaşı bunlarla yapılmıyor dedim sizden kaynaklı sonuxga ben araniza yeni girdm yabancym siz nasilsnaz bende oyleyim ve belki huyum budur sirf siz sevjn diye de değişemem ama ben sizin alinma ,neseli olmama huylariniza ragmen seviyorum sizi dedi
Neselı durmaya CALISMA canım.
Neysen o ol.
Neselı durmak ıcın kassan da yaranamamıssın zaten gordugun uzre.
Ayrıca kaynana ve gorumceme ıcımden gelmiyorsa neden Neselı durayım ki, stres topu muyum?
Keyfim yoksa anneme Neselı rolu yapmam, banane baskasından.
Kocana haddını bildir d
Zaten kendileri ilk beni tanıyınca huyunu sevdik civik degilsim ciddisin bilmem oğlumuza kardesmze yaksr dediler sonra evkendik evleneli soguk eylül gidip gelmiyor bizme arkdas gibi olmuyor gezelim.carsya gidelim cana yakin degil eylül diyorlar hic tükenmediNeselı durmaya CALISMA canım.
Neysen o ol.
Neselı durmak ıcın kassan da yaranamamıssın zaten gordugun uzre.
Ayrıca kaynana ve gorumceme ıcımden gelmiyorsa neden Neselı durayım ki, stres topu muyum?
Keyfim yoksa anneme Neselı rolu yapmam, banane baskasından.
Kocana haddını bildir ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?