duyguşummm ben seni biliyorum,hatta biz benziyoruz ama değilmii...
çokta güzelsin arkadaşım..kesinlikle ışık farkı diyorum ben:)
ayrıca tüm kadınlar güzeldir diyede nokta koyayım:)
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
1 numaranin masallahi var yaa baktikca bakasim geldi makyajli haline makyaj inanilmaz guzel olmus kendi de guzel kesinlikle 1 diyorum valla bravo (kendiniz mi yaptiniz yaptirdiniz mi makyaji :)
ayyyy kızlarrr bu kadar laf hidenniskoya mı edildi yanii..inanmıyorumm.. evet bencede photoshop olabilir ama makyajlı fotoda değil makyajsız fotoda:))) o gördüğünüz resimle alakası yok...oğluşunun uyutmadığı bir günde özellikle çekmiş özel bi çaba sarfetmiş bence bu görüntüyü elde edebilmek için))
allah iyiliğini versin hidennisko koysana kızım normal fotolarından birini konuşanlar da sussun allah aşkına.. delimi ne bide kendini kötü hissetmiş:) makyaj topiclerinde sana iltifatlar yazanlar bile eleştirmiş:) hay allahımm yaa.. fıstık gibi kızdır valla ya.. ayy yemin ettiriyosunuz benii:)
ayyyy kızlarrr bu kadar laf hidenniskoya mı edildi yanii..inanmıyorumm.. evet bencede photoshop olabilir ama makyajlı fotoda değil makyajsız fotoda:))) o gördüğünüz resimle alakası yok...oğluşunun uyutmadığı bir günde özellikle çekmiş özel bi çaba sarfetmiş bence bu görüntüyü elde edebilmek için))
allah iyiliğini versin hidennisko koysana kızım normal fotolarından birini konuşanlar da sussun allah aşkına.. delimi ne bide kendini kötü hissetmiş:) makyaj topiclerinde sana iltifatlar yazanlar bile eleştirmiş:) hay allahımm yaa.. fıstık gibi kızdır valla ya.. ayy yemin ettiriyosunuz benii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?