Makyaj öncesi ve sonrası halleriniz

hangisi

• 1. yarısmacı

OY: 42 10,7%
  • 2.yarısmacı

OY: 2 0,5%
  • 3.yarısmacı

OY: 267 67,8%
  • 4.yarısmacı

OY: 35 8,9%
  • 5.yarısmacı

OY: 16 4,1%
  • 6.yarısmacı

OY: 21 5,3%
  • 7.yarısmacı

OY: 11 2,8%

• Ankete Katılan
    394
  • Anket Kapalı .
duyguşummm ben seni biliyorum,hatta biz benziyoruz ama değilmii...
çokta güzelsin arkadaşım..kesinlikle ışık farkı diyorum ben:)
ayrıca tüm kadınlar güzeldir diyede nokta koyayım:)

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

http://img194.imageshack.us/img194/1696/img1632sv.jpg

ahanda buda kapatıcım üstünde de yazıyor ingilizce gerçi ama tercüme edeyim kusursuz kapatıcı bayanssulusmile bayanssulusmile

veee pudram!!!!!1 markasına dikkat ederseniz neden bu kadar iyi kapattıgını anlarsınız

http://img7.imageshack.us/img7/7720/img1629c.jpg

hadi şimdi bendeniz çıkar

ay msf natural ben de kullanıyorum
hatta bu makyaj da ben de clinique perfectly real fondöten üzerine msf natural pudradan sürmüştümmkaydirigubbakcemile5
hatta gözaltıma da stilanın başka bir sıvı kapatıcısını sürmüştüm

1 numaranin masallahi var yaa baktikca bakasim geldi makyajli haline makyaj inanilmaz guzel olmus kendi de guzel kesinlikle 1 diyorum valla bravo (kendiniz mi yaptiniz yaptirdiniz mi makyaji :)

3 numara da devasa bir değişim var.bence kalıcı makyaj yaptırsa yakışır.sonraya sadece pudra ve fondoten işi kalır bayanssulusmile
biraz düşünmem lazım,1,3 ve 4 için.yerimseniben

tamam kesinleştirdim.
kendinde profesyonel ve büyük bir değişim yarattığı için oyumu 3 numaraya veriyorum.
küçük bir dipnot:bakımlı her kadın güzeldir bayanssulusmile

yorumların hepsini okumadan yorum yazıyorum
1 numaraları arkadaşım sne hiç makyaj yapma yaa şanslısın valla makyajsız halin daha güzelopuyorumnanaktan
2 numaralı arkadaşın makyajlı halini birine benzettim ama çıkaramadım
3 numaralı arkadaş o nasıl bi değişimdir öyleee yaa . oyum sana gitti.
4 numaralı arkadaşın tam yüz fotosunuda gördük sonundananiknanik

her ne olursa olsun bu yarışmaya katılmak cesaret ister hanımlar. o yüzden hepinizi ayrı ayrı teprik ediyorummmhihoyyyt

lilyum canim genelde ebru gundes yada perihan savas derler dusun bakalim sen kimi diycen buarada 2 numarayim gabriel ve mervecim tesekurler canim.zaten yarismanin konusuda en buyuk degisimdi ve 3 numarali arkadas bunu basarmis oylar helal olsun

3 numarayı acaip değiştirmiş makyaj
1 numara makyaj yapmasına gerek yok doğal hali daha süper
7 numaraya cvp yok o zaten güzel bu yarışmaya niye katıldın reçelim:roflol:

bir tek ben böyle düşünüyorum sanıyordum ki bi baktım hemen hemen herkes aynı fikirde.
3 numara çok değişmiş makyajla. oyum 3 numaraya.
4 numara da oldukça değişmiş makyajla ama 3 numaranın makyajını ve değişimini daha çok beğendim.
1 numaranın kesinlikle makyajsız hali çok daha güzel bebek gibi bir yüzü var.
hepinize bravo kızlar yine süper bir yarışma olmuş.

1 numaranin masallahi var yaa baktikca bakasim geldi makyajli haline makyaj inanilmaz guzel olmus kendi de guzel kesinlikle 1 diyorum valla bravo (kendiniz mi yaptiniz yaptirdiniz mi makyaji :)

teşekkür ederim canım:) makyajımı kendim yaptım.

3 numaradan makyaja dair püf noktaları bekliyoruzzz. hemde acilen delikafadulden

ayyyy kızlarrr bu kadar laf hidenniskoya mı edildi yanii..inanmıyorumm.. evet bencede photoshop olabilir ama makyajlı fotoda değil makyajsız fotoda:))) o gördüğünüz resimle alakası yok...oğluşunun uyutmadığı bir günde özellikle çekmiş özel bi çaba sarfetmiş bence bu görüntüyü elde edebilmek için))
allah iyiliğini versin hidennisko koysana kızım normal fotolarından birini konuşanlar da sussun allah aşkına.. delimi ne bide kendini kötü hissetmiş:) makyaj topiclerinde sana iltifatlar yazanlar bile eleştirmiş:) hay allahımm yaa.. fıstık gibi kızdır valla ya.. ayy yemin ettiriyosunuz benii:)

çok kibarsınız:)

biz sizin gibi arkadaşın normal halini bilmiyorsak ne olacak?

şahsen ben ilk defa görüyorum arkadaşı ne bileyim hastayken mi çekti uykusuzken mi çekti.?

Pardon yani...

neyse ben sustum.

oh bee sonunda konustu biri bayanssulusmile
vereliniortak

huuu bana oy atan arkadaslar kaydirigubbakcemile3
kiz insan bide suraya güzel bi yorum yazar dimi yetimler gibi kaldik surda :roflol::roflol::roflol:
saka saka vallaaa saka :jeyyar:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…