Makyaj öncesi ve sonrası halleriniz

hangisi

• 1. yarısmacı

OY: 42 10,7%
  • 2.yarısmacı

OY: 2 0,5%
  • 3.yarısmacı

OY: 267 67,8%
  • 4.yarısmacı

OY: 35 8,9%
  • 5.yarısmacı

OY: 16 4,1%
  • 6.yarısmacı

OY: 21 5,3%
  • 7.yarısmacı

OY: 11 2,8%

• Ankete Katılan
    394
  • Anket Kapalı .
ayy inanmıyorum 3 numara nolmuş öle yaa dehşet değişmiş... bir numara aynı ben bebek gibi yüzü :) yapma yavrum sen makyaj felan... doğal güzelliğinden ödün verme aslAAAAAAA

7 numara naptın kız kendine kaydirigubbakcemile3

boş verin onu...o kendi aleminde dolaşıyor:):) onun maksatı bişileri bahane edip sürüp sürüştürmekmiş,yarışmayı fırsat bilmiş onca yoğunluğun içinde yazık kendine zaman ayırmış diyelim.....
ben onu ALLAHA havale ettim ,diyorum ya o arkadaş başka alemde , bu yarışmayla alakası yokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:

cnm ben de şaşırdım .. ben de normal halini görenlerdenim .. ayrıca fotoda ben de farklı çıkıyorum .. yanıltıcı olabiliyo yani.. önemli olan o pozu yakalamak .. duygu başarmış :lepi:

ya bence 3 numara fotoshop kullanmanın dışında bence estetik ameliyat geçirmiş :)))) kız eğer sen bu görüntüyü sadece makyajla yarattıysan vallahi harcanıyorsun hollywood ya da bollywooda gitmelisin :))) medeni halini bilmiyorum ama eğer bekarsan kocan evlenmeden makyajsız halini de görsün sabah uyanınca benim hatunu çalıp yerine başkasını koymuşlar diye adam polise gider :))) sakın yanlış anlaşılmasın makyajsız da kendine has güzelsin.eleştirim güzellik çirkinlik değil değişimin inanılmazlığı.bambaşka insan çıkmış ortaya.en büyük değişim 3 numarada vallahi.

çok kibarsınız:)

biz sizin gibi arkadaşın normal halini bilmiyorsak ne olacak?

şahsen ben ilk defa görüyorum arkadaşı ne bileyim hastayken mi çekti uykusuzken mi çekti.?

Pardon yani...

neyse ben sustum.

konuşanlar sussun dedim bunun neresi kaba anlamadım.. sizin bana yaklaşımınız daha kibar ama.. teşekkür ederim.

Son düzenleme:

evli bi de oğlu var.. ilk resimde olmadığı gibi çıkmış inanın .. akıllım hangi akla hizmet uykusuz geçirdiği günlerde çekmiş üstüne bi de öyle bir sırıtmış kiii .. kasıtlı olarak tam şekil olmuş yani.. normal hali böyle değil .. sonuçta yarışma için kendini olmadığı kadar kötü gösteren bir fotoyu yakalamış .. cesaret işi.. diğer yarışmacılar 4 hariç bunu pek yapmamış .......

ask olsun kiz yaa ben 5 numarayim ama ben sabah kalkar kalkmaz ilk halimi cektim
gözlerimde $i$ fisfisfis

sanırım bu yorum biraz kırıcı olmuş...
ne kadar toparlamaya çalışmışsanızda bence eğlence için açılmış bir yarışmaya bu kadar ağır eleştiriler yakışmıyoır....
ne demek eşi sabah uyandığında görsün felan...
güzellik göreceli bir kavramdır ki arkadaşım cidden çok hoş bir bayan..
amacına uygun olsun diyede bu şekilde bir foto eklemiş kiiii olması gerekende budur...
amacım polemik değil kesinlikle ama bu yoruma cevep yazmaktan alamadım kendimi...

kebapçıda dagıtıyolar zaten ustalık belgesını ne anlarım ben

aslında bu yarışmalar yoruma kapalı tutulsa sadece anket olsa. böyle kavgalar çıkmasa

ya hem böyle saçma sapan konuşuyorsunuz hemde yarışmalar da yorum yapılmasın kavga çıkıyor diyorsunuz.anlayamadım doğrusu:uhm:

işte sizin gibi bir kaç ortam bozan insan yüzünden topik nasıl gerildi. ayıp valla. nasıl zevk alıyorsunuz anlamıyorum insanları kırarak, bilip bilmeden yargılayarak.
birde ben baktım zoomladım kesin photoshop var diyebiliyorsunuz.
ayıp yaaaaaaa

arkadaşım bu nasıl yorum yaaaaa. yorum yaptığın insanda bunu okuyor dikkatini çekerim. ne gerek var bu kadar kırıcı olmaya. senin makayajsız halininde ondan az kalır yanı yoktur kesin.

lütfen arkadaşlar yorum yapmak var ,yorum yapmak var. kendimize söylenmesini istemediğimiz sözleri başkasına karşı söylemeyelim.

hidencim allah aşkına koy bir kaç resimde kapak olsun yorum yapmasını bilmeyenlere pleaseeeeeeeeeeee:1ninca:

ask olsun kiz yaa ben 5 numarayim ama ben sabah kalkar kalkmaz ilk halimi cektim
gözlerimde $i$ fisfisfis

cnm bi de sen varsın doğru ama sen de duygu kadar yakından çekseydin daha kötü çıkardın .. haksız mıyım .. çok yakın plan çekilmemiş ya da araya kaynatılmış diğer fotolar böyle.. yakından daha kötü çıkılıyo resimlerde .. bi de çirkin olmaya çalışırsanız da çok farkeder .. bi de o şekilde çekilirseniz farkı göreceksiniz.. ayrıca çok da güzel birisiniz.. tıpkı duyguş gibiiii... yanlış anlamayın lütfen .. ama arkadaşımız da yarışmaya katıldığına pişman edilmesin lütfen.. gerçi çok geç sanırım pişman olmuştur yani..

Aslında oyumu torpil yapıp 4 numaralı arkadaşa vermeyi düşündüm ama..:roflol:

Sonra 3 numara galip geldi..:):)

haklisin canim bilseydim iki resimide biraz daha yakindan cekerdim.. valla arkadasimizi pisman ettiniz yarismaya katildigina.. bende katildim ama gercekten cesaret meseleesi.. burdaki kac tane kirici yorum yapan bayan acaba sabah kalkar kalkmaz makyajsiz ve en bakimsiz halini cekip topige koyabilir merak ediyorum :1closedeyes:
ayrica tsk ederim canim.. güzel bakan güzel görürolumunekankayizsmile
duygu arkadasiminda daha önce dedigim gibi iki halide gayet hos.. kendine olan güveninden ve bu profesyonelliginden ötürü onu tekrar tekrar tebrik ediyorum..
tabi yarismaya katilan tüm diger güzel bayanlaridaaklinialirimsmile ( bu kacinci oldu yaakaydirigubbakcemile3)

oldu oldu maalesef oldu birkaç kişi sayesindeee:dilcikar::dilcikar:sengözlerimebaksanab

kaydirigubbakcemile5:lepi:

Valla hepsi hoş olmuş ama 3 numara çoookk değişmiş yaaa

YARISMA DUYURUSU:

tüm kirici ve kaba yorum yapan üyeler bu gece sabaha kadar uyumayip sabah kalkar kalkmaz makyajsiz, bakimsiz ve sac bas toplanmamis bi sekilde resim cekilip buraya koysunlar..görelim bakalim meraklandim simdi birazda biz yorum yapalimşakkıdı delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…