Makyaj öncesi ve sonrası halleriniz

hangisi

• 1. yarısmacı

OY: 42 10,7%
  • 2.yarısmacı

OY: 2 0,5%
  • 3.yarısmacı

OY: 267 67,8%
  • 4.yarısmacı

OY: 35 8,9%
  • 5.yarısmacı

OY: 16 4,1%
  • 6.yarısmacı

OY: 21 5,3%
  • 7.yarısmacı

OY: 11 2,8%

• Ankete Katılan
    394
  • Anket Kapalı .
Kaç defa yaşarken zehir ettik kendimize hayatı. Kaç defa ölümün kol gezmediği hayatımızda, ölmüş gibi davrandık. Kaç gecenin sabahında usanmadan bıkmadan kaç defa canlı cenaze törenimize şahitlik ettik...

Hayat acıyı mutlulukla karşılayabilmektir. Ve herşey çok iyi, çok güzel olsa bunu anlayabilmemiz imkansızdır. Hayatta acı olmazsa olmazıdır. Tadılası savaşılması gereken en güzel duygudur...

Dünya bir okyanus. Bizler ise birer kayığız. Amaç dalgasız bir denizde bir koyda kalmak değil. Dalgaların içinde ne kadar yol alabildiğimiz. Dalgasız bir limanda durmak bize ne kazandırabilirki.

Acı tadılması gereken, ders öğreten bilge bir öğretmen. Nasıl yada ne olduğu değil vasfı acının. Bir sevgiliyi toprağa vermek, bir sevdayı toprağa gömme mecburiyeti, yada hani elimize iğne battığında duyulan acı hepsi aynı. Eğerki biz toprağa verdiğimiz sevgiliye, umutlarımıza rağmen o toprağın üzerinde başımız dimdik, hala tek parça halinde yaşıyorsak. Acaba mutluluk nedir arayabilirmiydik..

Mistik bir hikaye anlatılırmış eski zamanlarda...

Şeytan mutluluğu eline almış. Görevi gereği saklaması gerekiyormuş onu insanoğlundan. Dünyadaki bütün iblisler toplanmışlar kara masaların etrafında.
-Öyle biryere saklamalıyızki ancak bir kaç tanesi onu bulabilsin..
-Öyle bir yerde durmalı ki hem karanlık hem aydınlıkta kalmalı bir yani.
-En yüksek dağın en yüksek noktasına koyalım..
-En kör kuyunun en karanlığına atalım...
Diye aralarında konuşuyorlarmış. Ki Şeytan söze karışmış...
+İnsanlar en yüksek dağada ulaşırlar, en kuytu kör kuyularada. Bence onu onların yakınına çok yakınına yüreklerine koyalım. Hem aydınlıkta, hem karanlıkta kalır. Hem ulaşılması çok kolay hemde imkansız olur...

Mutluluk o kadar yakınki. Her nefes alışımızda, her an kilometrelerce kan pompalayan kalbin atışında saklı. Ve bizler mantığımızla değilde, onun her defa bıkmadan usanmadan atışında yönetsek hayatı...

BİZDE BU YARIŞMALARI ,EĞLENELİM MUTLU OLALIM DİYE YAPIYORUZ......eğer ki birileri birilerini kırmak adına bu yarışmaları fırsat biliyorsa...üzülmeyin arkadaşlar!!!!!!
şeytan hep aramızda biz güçlü olalım ve şeytanın amacına ulaşmasına engel olalım.................
güzel görmesini bilmeyen bir göze dünyanın en güzelinide getirseniz yinede çirkin görür yinede beğenmez......................insanın kalbi güzel olsun,zaten göz güzel görecektir!

yukardaki yazım alıntıdır........anlayanayerimseniben

Hidencim harikasın tatlım, muhteşem bir iş çıkarmışsın, hem çok güzel hemde çok sempatiksin,
yapılan kırıcı yorumlarıda kınıyorum, olaya eşini de katmanız çok ama çok seviyesizce....

1 numara makyajsız süper çok beğendim ,makyajlı hali daha olgun göstermiş victoria beckham a benziyo
ama bence 3 numara bu yarışmaya en uyan yarışmacı diye düşündüm ,kusura bakma ama makyaj seni 10 yaş gençleştirmiş ,harika olmuşsun ..oyum sana

Son düzenleme:

YARISMA DUYURUSU:

YARISMA DUYURUSU:

tüm kirici ve kaba yorum yapan üyeler bu gece sabaha kadar uyumayip sabah kalkar kalkmaz makyajsiz, bakimsiz ve sac bas toplanmamis bi sekilde resim cekilip buraya koysunlar..görelim bakalim meraklandim simdi birazda biz yorum yapalimşakkıdı delikafadulden

buyrunbenim74 harikasin canimm :) anlayan anladi bos verelim artik olumunekankayizsmile

3-4-7 noyu beğendim kızlar çok güzel makyajlar profesyonell
ellerine yüreklerine akıllarına sağlık prenseslerin

bazı yorumlar kırıcı olmus ben yarısmaya katılan butun arkadasları cesretlerinden dolayı kutluyorum herkesin yapacagı bir is degil kendilerine guvenleri tam oyusden bence hepsi birinciligi hak ediyor..bundan sonra yorum yaparken kırıcı olmamaya ozen gosterelim

hay agzini öpeyim:hulya:

4 numara kim kızlar maşallah çok güzel yaw opuyorumnanaktan

kıs 5 numerö makyajsız daha güzelsin sen aklinialirimsmile sanki makyajsız sarışın makyajlı esmer çıkmışsın bana öyle geldi bilmiyorumkismile

3 numarali arkadasim o kadar ii is cikarmissin ki bu tartisiliyorrbayanssulusmileisik cok buyuk etkendir fotografta..bazen dogal guzel yuzler bile kotu cikabiliyor.bu da bi gerceksempatiksalakcinni

arkadaşlar yazıları okudum da bazı arkadaşlar illa kırıcı olmak için neden bu kadar çaba sarfediyor anlayamıyorum
3 numaralı arkadaşın yerine koydum da kendimi aman Allah'ım ne kadar incinmiştir Allah bilir
olay şu mudur yani nasıl olsa burası sanal alem kimse beni tanımaz etmez milleti kırıp geçireyim çok da tındı yani kim ne bilicek ben kimim düşünceniz bu ise eğer kocaman bi yanılgı içerisindesiniz
sarfedilen onca kırıcı laftan dolayı kalbi kırılan arkadaşın kul hakkı ne olacak
evet biz sizi tanımıyoruz ama Allah gayet iyi tanıyor emin olun
lütfen bişeyler yazarken biraz empati yapalım karşmızda ki insan ne hisseder diye bi düşünelim yazık ama değil mi hoş bi yarışma ne hale gelmiş aferin
ayrıca çok da hoş bi bayan kendisi

Makyajsız ne kadarda soluk görünüyor yüzler öyle:bbo:

3 numaralı fotoya gitti oyum, tebrik ediyorum. makyajı çok başarılıalkisalkisalkis

Ben de oyumu kullandım kızlar,hadi hayırlı olsun

herkes çok başarılı

3 numara açık ara öndesin tebrikler.
ben oyumu 1 numaraya vermekte sakınca görmedim :)) Oylar söleniyor değil mi?
neden 1 numara dedim makyajla en çok değişim onda gördüm.bebeksi bi ifade yok olmuş ve alımlı bir ifade gelmiş.

3 numaralı arkadşın üzerine gitmek yersiz. resme dikkatli bakılırsa ışık ve yön farkı var. iki resmi çekebilmek için bile çoook pröfosyonel davranmış. ilk resmi biraz daha alttan çekmiş ve ışık daha az bu da cildini koyu renk gölgeli ve uzun çıkarmış ikici resmi de ışıklı bir ortamda ve hafif yukardan çekmiş. hem makyaj hilesi hem foto hilesi yapmış. çok süper olmuş
bizde köyü ışıklı bir yerde kalitesiz ve alttan çekim yaparsak aynı şekilde çıkar ikinci resmide bir güzel renklenip üstten ışıklı bir çekim yaparsa şahane olur...
bu resim arkadasın çirkiniliği güzelliği değil makyajda ve resimde profösyonelliğini ortaya koymuş. ikinci resimle aynı tarafta çekseydi ilk resmi arada bu kadar fark çıkmazdı.

sayın 3 numaralı arkadşım pc başında kötü yorumları görüp üzülüp içerleme sakın objektif bakan herşeyi görür. süpersin.

kaydirigubbakcemile5
Kötü söz sahibini bağlar kızlar hiden prim vermez böyle yorumlara.

amaç eğlenmek burda.ben eğlendim çok tatlı hepsi.ellerine sağlık.

Emin olun istersek hepimiz öle bir poz çıkarırız.Ama koymak yürek ister biraz.
:enbuyukkk:

oyum tabiki 3 e gitti.. harika bi iş çıkarmışsın hidencim.tebrik ederim.
öncesi ve sonrasındada o kadar başarılı çekimler yapmışsınki hayran kaldım.
önceki sayfalarda yazılanlara diyecek söz bulamıyorum.ne gerek var böyle şeylere.bu yarışmaya katılmak diğerlerine katılmaktan çok daha fazla cesaret ister.katılan herkeside ayrıca kutluyorum.

yarismanin formatina uygun oy verdim ..3 numarayaa

ama 1 numarada cok sekermis... kesinlikle makyajsiz halin cok guzelllll.. makyajla siradan guzeller gibi.. makyajsiz dogal ozelliklerin cikmis ortaya.. oyuzden 1 numaradaki arkadasim sana oy veremedim.. ama cok guzelsin

aynen

o kırıcı yorumları yapanlar hayırdır kendinizi mi tatmin ediyosunuz böylelikle şakkıdıüzücü ama sizin adınıza üzücü bir durumşakkıdı

zaten buraya uykusuz,yorgun,aşağıdan çekilmiş fotoyu koymak yürek ister

zaten iki resim arasındaki farkın ışık açısı farkı olduğu aşikar

oyum hiden e gitti, oldukça başarılı bir iş çıkarmış tebrik ederim arkadaşımopuyorumnanaktan

aslında bu yarışmaya katılan herkesi cesaretlerinden ötürü tebrik ederim.çünkü kimse kolay kolay makyajsız halini koymak istemez herkes bakımlı fotosunu koymak ister her ikisinide çekip koymanız yüreklice.hepinizin ellerine sağlık süpersiniz arkadaşlar çok başarılı olmuş hepsi birbirinden etkili...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…