Makyaj öncesi ve sonrası halleriniz

hangisi

• 1. yarısmacı

OY: 42 10,7%
  • 2.yarısmacı

OY: 2 0,5%
  • 3.yarısmacı

OY: 267 67,8%
  • 4.yarısmacı

OY: 35 8,9%
  • 5.yarısmacı

OY: 16 4,1%
  • 6.yarısmacı

OY: 21 5,3%
  • 7.yarısmacı

OY: 11 2,8%

• Ankete Katılan
    394
  • Anket Kapalı .
Şöyle biraz yorumlara baktım da bazıları ne kadar SAÇMALAMIŞŞŞŞŞŞŞŞ ya burada maksat eğlence muhabbet ama dozunu kaçırmadan…

Ayrıca arzunun da dediği gibi yarışma güzel çirkin yarışması değillllllllllllllllllllllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Makyaj öncesi ve sonrası hallerimiz yarışması ALGILAMA lar da SORUN MU VAR ??????????????????????

Malesef böyle sivri tipler her yerde karşımıza çıkıyor ınsanların yaptıkları BAŞARIlarını TEBRıK etmek yerine TAŞlamayı tercih ediyorlar….

NEDEN ACABA????????????? KENDıLERıNDE O CESARETı BULAMADIKLARI ıÇıN Mı ????????????????

ayyhh arkadaşlar çok eğlendim yazılanları okurken
arkadaş çok üzülmüştür falan diyenlerde hiç düşünmesinler beni çünkü kesinlikle üzülmedim
ben kendimi biliyorum çünkü
en azından çirkin oldugumu düşünenler kadar çirkin bir yüreğim yok :roflol:
katıldıgıma pişman oldum ama gerçekten
bundan sonra kırıcı eleştiri yapan arkadaşlar bir yarışmaya katılsın bakalım ozaman ak.. kara.. ortaya çıkacak....

alkisalkisalkis
ınsanlar bazen yorumu abartıyor Çok başarılısın canım, o yüzdendir ki oyların çoğunluğunu sen aldın, bu yarışmanın amacı belli idi.En çok fark senin makyajında..Üzülme lütfen..olumunekankayizsmile
Dilin kemiği yok derler ama sanalda edit tuşu var, keşke gerektiği yerde kullanılsa.

bilmiyorumkismile Tekrar söylüyorum çok başarılısın, tebrik ediyorum:1hug:

Son düzenleme:

Büyük bir cesaret gösterdin sen..Böyle çok keskin kelimeler kullanan arkadaşları pistlerde görmek isteriz bizkaydirigubbakcemile

Şaka bir yana bence pişman falan olma..Harika bir makyaj yapmışsın ve kesinlikle formata uygun resim göndermişsin..Üzülme hiçolumunekankayizsmile

oyumu verip cikmistim yazilanlari simdi fark ediyorum..yani üzülmeniz zaten yakismazdi.. bu gibi sacma yorumlar yapanlarhep bir maskeyle yasayan insanlar.. ben insanlarimizin bukadar kamuflaj bir hayat yasamasini anlamiyorum... siz aldirmayin gerceklere bakin .. bende 30 yasindayim öyle yakindan sifir makyajla resmimi ceksem aaabboooouuuuwwww KK dan ihrac edilirim :roflol::roflol::roflol:

ne kasinti millet yaa..yarismaya katilan butun arkadaslari tebrik ediyorumŞenizŞenizŞeniz

o kadar güzel makyaj yapmışsın ki insan acaba mı demekten kendini alamıyor doğrusu çok başarılısın :lepi:

hidencim çok basarılısın gercektenn çirkin yorumlara hiç kulak asmaa kötü söz sahibine aittir yazıklarınız cok ayıp gercektenn o çirkin yorumları yapanlar koysunlarda görelim makyajsız hallerini üstelik photoshop olmadıgını herkes anlarr biliyorum die gecinen insanlar daha dikkatli baksınlar lütfenn

Vaaaovv!
Can-ı gönülden tebrik ederim bayanlar .
Her kişinin değil er kişinin işidir bu cesareti göstermekdelikafadulden
Sayfayı açar açmaz , işte bu dedim , yarışmanın galibi belli , 3 nöömero
Çok başarılı buldum , konsepte son derece uygun
Diğer arkadaşları da tebrik ederim , emeğinize , yüreğinize sağlık..

a.s.

Son düzenleme:
ben 4ü farklı buldum ışık gelmiş yüzüne makyajın dozu yerinde.eğer tamamen değişim olsaydı 3ü seçerdim tabi ama bence yaptığı makyajın yakışması daha önemli 3ün makyajı çok abartılı geldi bana

1 numaralı ark makyaj yapma zaten harikasınn

3 ve 4 acaip değişmişsiniz karasız kaldım valla

2 numara sende fıstıksın maşallahh

göz makyajın süper son numerooo

hiç pişman olma canım yaa. bu yarışmaya katılan herkesi cesaretinden dolayı tebrik ederim.. ben cesaret edemezdim açıkcası..

Arkadaşım sen neden tatlı canını sıkıyorsun ki.Samimi söylüyorum harika bir yarışma olmuş ve sen de bomba bir iş çıkarmışsın ortayayerimseniben
Yarışmanın amacı ve konsepti belli , netice de belli :)
Tüm mesajları okumadım,lakin kalbin kırılmış ..
Eminim kimse seni üzmek için söylememiştir,zaten hakiki güzellik ve zerafetin tende,bedende olduğunu düşünenlerin de söylemlerini dikkate almak,ruhunu sıkar sadece..

Burda saatlerce işi uzatmak,güzel-çirkin kritiği yapmak salt zaman kaybı olur..
Tadında ve güzel bir anı olarak kalsın bayanssulusmile

En önemlisi de ne biliyor musun..
Tanışmıyoruz lakin , anne olduğunu ,Rabbimiz'den emanet minik bir armağanı,yavrunu yüreğinde saklı tuttuğunu yazmışsın yanlış anlamadıysam..
Bundan kutsal bundan derin birşey var mu Ya Hu:asigim:

Onun için kalınan uykusuz gecelere..
Agularıyla,tatlı yaramazlıklarıyla yoğrulmuş kırışıklıklara göz altı morluklarına..
kurban olayım ben

Kafanı salla ve unut seni üzenleri..

Poff..
Rahatladım vallaguclubacismile

makyajın gzel olup olmamasına değil makyajla ne kdr değiştiğine göre karar verdm...3 numero...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…