Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cilt alt tonumu bilemiyorum nasıl öğrenmem gerekiyor ki?Öncelikle nasıl bir makyaj yapmak istiyorsunuz? Bence çok malzemeye ihtiyacınız yok. Cildinizle aynı renk bir kapatıcı alın. Bir maskaranız bir allığınız olsun. Bir de ruj. Cilt alttonunuz ne?
bileğinizdeki damarlara bakarak anlayabilirsiniz. damarlar yeşil mi mavi mi mor mu?Cilt alt tonumu bilemiyorum nasıl öğrenmem gerekiyor ki?hafif makyaj seviyorum açıkcası böyle ışıltılara boğulmak değil de yüzümü aydınlık göstersin makyajı
Hem yeşil hem de mor damar var öyle gözüküyor yanibileğinizdeki damarlara bakarak anlayabilirsiniz. damarlar yeşil mi mavi mi mor mu?
Çok ilginç... Benim mor, alttonum nedir peki?bileğinizdeki damarlara bakarak anlayabilirsiniz. damarlar yeşil mi mavi mi mor mu?
üstte eklediğim fotoğrafa bakın isterseniz.Çok ilginç... Benim mor, alttonum nedir peki?
nötr altton en şanslısı ne giyse yakışırHem yeşil hem de mor damar var öyle gözüküyor yani![]()
nötr altton en şanslısı ne giyse yakışır
Aaa, ben de genelde her rengi yakıştırıyorum kendime ama bilmiyordum açıkcası alt tonumu falannötr altton en şanslısı ne giyse yakışır![]()