Makyaj

Askgulu888

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
32
8
1
26
Kızlar merheba. Benim makyajla ilgili bir sorunum var. Bir kaç aydır kullandığım fondöten yüzümde sivilcelenme yaptı :( bundan önce hiç fondöten kullanmazdım ilk kez kullanmaya başlamıştım o da haftada 1 kere sürüyordum ama cildim hassasmış demekki. Zaten ilk kez sivilce sorunuyla karşılaşıyorum. Acaba bundan sonra hangi fondöten kullansam ya da pudra falan kullansam daha mı iyi? Tecrübeniz var mı bu konuda?

Öncelikle yüzünüzu cok iyi temizleme jelleriyle yikayin, tonik yapın, nemlendirin.
Düzenli olarak yaparsanız sivilcelerinizde azalir.

Her cilde göre fondoten markasi degisebilir.
Isterseniz bir süre bb krem kullanabilirsiniz.
Onun dışında youtube'de merve Özkaynak falan var makyaj malzemelerini cok güzel tanitiyor. Aradiginiz ozelliklere ve fiyata göre yardimci olur videoları herhalde.
Ben hem fiyati uygun hemde kullanimindan memnunum maybelline kullaniyorum. Bazen de nemlendirici krem üzerine hafif bir pudra geciyorum.

Cildiniz karma ise yani burun ve alın çevresi yağlı diğer kısımlar kuru ise max factor facefinity çok güzel. Benim de sivilceye yatkın bir cildim var. Facefinity'den memnunum. Her gün kullanıyorum.

Her gün cildimi temizliyor ve nemlendiriyorum

Max faktor ün fondoteni dahil tüm makjaj ürünlerinden hep memnun kaldım. Fondoteni ciltte kusma yapmıyor ve kolay dağılıyor. Tavsiye ederim, gerçi ciltten cilde farkedebilir ama güzel ürün

Kızlar merheba. Benim makyajla ilgili bir sorunum var. Bir kaç aydır kullandığım fondöten yüzümde sivilcelenme yaptı :KK43: bundan önce hiç fondöten kullanmazdım ilk kez kullanmaya başlamıştım o da haftada 1 kere sürüyordum ama cildim hassasmış demekki. Zaten ilk kez sivilce sorunuyla karşılaşıyorum. Acaba bundan sonra hangi fondöten kullansam ya da pudra falan kullansam daha mı iyi? Tecrübeniz var mı bu konuda?
Ayni sorun bende de oldu :( Özellikle düzenli olarak makyaj yapanlarda alerjik etkiler çok daha hızlı ortaya çıkıyor. Ablamdan biliyorum. Ne oldukları belli olmayan bu malzemeleri az kullanacaksın şekerim. o_O

Back
X