• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajsız çıkamamak

Bb krem dediğin renklendirilmiş + güneş koruyuculu nemlendirici
Sürmesende olur

10 yıl flörtten sonra evlendim balayında makyajsız gördü eşim kocaaman öptü
Hergün kızar şu zımbırtıları sürme diye

Erkek arkadaşımla 6 aydır beraberiz buluştuğumuz ilk günden beri hep makyajlı gittim yanına nedense sanki makyajsız gidersem beğenmez beni gibi düşündüm şimdilerde makyajsız gitmek istiyorum ama 6 aydır makyajsız görmedi hiç görünce noldu buna gibi falan düşünebilir mi :KK43: bide biz evlenmeyi düşünüyoruz o zaman napıcam acaba...
Yaptığım makyaj abartılı değil bb krem ya da ince bi fondoten ve eyeliner. Hiç bunlarsız gitmedim sizce ne yapıyım
yaptığınız makyaj çok abartılı değil ama hiç bir şey sürmeden dışarı çıkabiliyor musunuz? ben çıkamam mesela, cildimi korumam gerekir çünkü dışarda.

Kalem rimel allik vs gibi şeyleri surmeyin sadece BB krem sürün bir gün.. Gözü alismis olur:)

Diğer gün de hiçbirini sürmeden gidin..

Bizim yaptığımız makyajlar profesyonel makyaj değil, çıkartınca bambaşka kişiler olmuyoruz. En fazla biraz solgun görünürsün gözüne o kadar. Çok büyük değişiklik olmaz.

Ben bir sorun olcağını sanmıyorum canım içini rahat tut ilk zamanlarda ben de senin gibi düşünürdüm :)

Erkek arkadaşımla 6 aydır beraberiz buluştuğumuz ilk günden beri hep makyajlı gittim yanına nedense sanki makyajsız gidersem beğenmez beni gibi düşündüm şimdilerde makyajsız gitmek istiyorum ama 6 aydır makyajsız görmedi hiç görünce noldu buna gibi falan düşünebilir mi :KK43: bide biz evlenmeyi düşünüyoruz o zaman napıcam acaba...
Yaptığım makyaj abartılı değil bb krem ya da ince bi fondoten ve eyeliner. Hiç bunlarsız gitmedim sizce ne yapıyım
Azar azar hafifletin.bir gun aylayniri birakin.bir ay boyle.ikinci ay pudrayi.ucuncu ay fondateni diger ay neyse onuuu..ve en sonunda da adam sizi birakirmissss.hahahahahahah

Ben sifir makyajla sevildim.kaslarimi bile almamistim.sonra bir degistim bir degistimmm ,esimlede sevgiliydik.ayrildiktan sonra bu degisim oldu.bir gun okula gitmem gerekti.yaz tatiliydi.arkadasimin kuzenine de ugrayacaktik.esimde yan tarafta calisiyordu.ben dusuk bel dar pantolon,beyaz kemik atlet.saclar belde dalgali havali,kaslar alinmis yay gibi,hafif bir makyaj o beni hic sivil gormemisti.sadece okul kiyafetlerimle gormustu...adam bir pisman oldu ki ikinci gun geldi pesimeeeeee.hahahahahahah
Gelis o gelis evlendik.

Zaten yaptığın şey makyaj bile sayılmaz.
Bb krem ve eyeliner çok hafif şeyler.

Ama kafa yapın değişik tabi.
Sevgilinin seni yeterince sevdiğine inanmıyor musun?
Tuhaf geldi bana.

Ben vize donemlerinde kas biyik bile almiyorum sorun olmuyor rahat olun :)

Yaslariniz kac canim?

Eyeliner tipi çok değiştirir. Ama seven insan her halinle sever. Azalt git gide makyaji daha doğal makyaja dök. Mesela eyeliner degil abartisiz göz kalemi ve azcik acik renk far sur. Sonra acik renk far ve sadece rimel sur. Sonra sadece rimel ve ruj.. Gittikçe daha doğal gozukeceksindir. Makyaj yapmadigin gunler güzel ve iddiali takilar tak sacina özen göster. Sana onerim budur :)

iyi de makyajsız azıcık farklı olacağını tahmin eder
gerek yok bence nasılsa görecektir

Erkek arkadaşımla 6 aydır beraberiz buluştuğumuz ilk günden beri hep makyajlı gittim yanına nedense sanki makyajsız gidersem beğenmez beni gibi düşündüm şimdilerde makyajsız gitmek istiyorum ama 6 aydır makyajsız görmedi hiç görünce noldu buna gibi falan düşünebilir mi :( bide biz evlenmeyi düşünüyoruz o zaman napıcam acaba...

Niye bu kadar endişelisin ki? Kendini çok mu çirkin buluyorsun?

Sen birde erkeklerin dogal halini evde gorsen :)

Fazla bir makyaj yaptiginda yok , fondoten ve eyeliner..
Madem cok kafana taktin , azalta azalta git , farkina bile varmicaktir...

Ağır gripken suratına suratına hapsuruyordum garibimin onda bile giki çıkmıyordu :KK48:

Insanin dogal hali her zaman icin bence daha guzeldr o yuzden sizi makyajli begenmisse emin olunki dogal haliniz de guzeldr hem belki o sekil daha cok begenir sizi degisiklik yap bi kalem cekebilirsin cildin problemli degilse surme
Benim tek makyajim goz kalemimmmm seviyorummmm vazgecilmezim
Bir kalem bile yeter o sekil cikabilirsin

bende senin gibiydim canım, bir gün havuza gittik, ve makyajsız daha beğendi hiç bir farkı yok dedi. Ama ben illa sürerim dışarı çıkarken şimdide kızıyor cildini maffetceksin diye. güzel gören gözlerdir canım o seviyorsa her halin güzel ve çekici gelicektir ona fazla takılma :)

Onun için mi süsleniyorsunuz?
Evlenince bakım yapmayı bırakacaksınız sanırım.
Makyajsızken, onun ne hissettiği değil, sizin ne hissettiğiniz önemli.
Artık köylerde bile kızlar tabiri caizse çeşme başında makyajını yapıyor.
Doğallık abartıdan uzak olan bir tarz ve içten gelen davranışlarla olur diye düşünüyorum.

Back
X