• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajsız gezememek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teyze dediklerin taş gibi ve özgüvenli . Bir yere giderken vs makyaj yapıyorlar evet. Makyajsızken de rahatça dışarı çıkıyorlar. Sense kendi evinde aynaya bakamıyorsun makyajsız. Teyze sen olmayasın?
Hahahahahhaha bi foto atın da görelim Gencim yakışıyor yapıyorum yoksa cildimde kusurum vs yok tek kusurum sarışın olduğum için açık renkli kirpiklerim onları da geçen boyatıp lifting yaptırdım makyajsız daha küçük görünüyorum valla geçen hastaneye gittim muayene için makyajsızdım velimi sordular ki 178 boyunda boylu poslu kızım eee

Hahahahahhaha bi foto atın da görelim Gencim yakışıyor yapıyorum yoksa cildimde kusurum vs yok tek kusurum sarışın olduğum için açık renkli kirpiklerim onları da geçen boyatıp lifting yaptırdım makyajsız daha küçük görünüyorum valla geçen hastaneye gittim muayene için makyajsızdım velimi sordular ki 178 boyunda boylu poslu kızım eee
Maşallah da amaç ne? 1 ay geçmiş konunun üstünden. Tmm en güzel sizsiniz. Oldu mu?

Yok en güzel en genç en mikemmel ve en diri olduğunu kanıtlayana kadar devam edecek o.

Aa bir de şey en zengin en varlıklı herif onda😂
Yok valla hakan sabancıyla beraber değilim ama ailemin imkanlarına eş bi sevgilim var en azından geçim derdimiz yok maaşımı kocama vermem gerekmeyecek

E olması gereken????
Olması gereken ama kaç kişide oluyor değil bu forumda bile kaç konu var memurum çevremde kadınlar ev araba için gidip veriyor maaşını ben ailemin evinde rahat büyüdüm maddi kaygım yoktu annem babam çok mu zengindi hayır ama geçim derdi yaşamadık ne istersem alındı yapıldı yetişkin halimde onlarla beraber gittiğim tatile gidemiyorum memur olduğu halde bi zahmet sevgilimin maddi durumu umrumda olsun ben bu yaşta ev almışım birikim yapmışım karşımdaki sıfır olacak hayatı sıfırdan kuracağız oldu ömrümü buna harcayamam valla bunu düşünmek kötülükse kötülük evleneceksem hayat kalitem artacak azalmayacak

Nasılsa sanal dünya. Sallamak bedava🙈🙈🙈
Kendinden biliyorsun herhalde kime ne ispat edeceğim etsem kendi çevremden saklamazdım ilişkimi başlarda. Bu olmazsa da yine gidip fakir bi adamla olmam yalnız kalırım bu kadar benim fikrim bu bekarken hayat standartımdan düşeceksem evlenmem paramı da vermem

Kendinden biliyorsun herhalde kime ne ispat edeceğim etsem kendi çevremden saklamazdım ilişkimi başlarda. Bu olmazsa da yine gidip fakir bi adamla olmam yalnız kalırım bu kadar benim fikrim bu bekarken hayat standartımdan düşeceksem evlenmem paramı da vermem
Arkadaşım, sana paranı adama veriyorsun mu dedim? Fakir adamla evlen mi dedim? Hayat standartını düşür mü dedim? Derdin ne bacım gece gece? 🙈Para konusu nereden çıktı? Seni tanımıyorum bile üye olarak. 🙈

Şu konuyu da unutmuşum ha. En başını bi okuyayım. Olay neymiş🙈

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X