• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajsız gezememek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuan işe öyle gidiyorum ama ben hiçbir şey sürmeden çıkan insanlardan olmak istiyorum ya ojesiz gezmek
Burada teyze dediğiniz kişileri yaşına geldiğinizde şimdiki cildinizi arayacaksınız. Teyze dediğiniz kişileri cildi daha genç duracak, böyle motive olup bırakabilirsiniz.

Bizim burada çalışan çok cici bir genç kız var, bana sorsa yüzüne sürdüklerini bırak derim. Kalem rimel ruj tamam. Cildini çok yoruyor, üzülüyorum…

içeriklerini chatgbtye atın yorumlasın

Makyaja para verecegine cikt bakim malzemeleri al Hatta iyice kâr yapmak istersen hepsini evde de yapabilirsin

Ben BB krem kasimi doldurup evden cikiyorum

Fondöten bana assiri agir geliyor ya

Cildim Hava almiyor gibi geliyor
Bana bibi ile gelmeyin dediydi 🙁

LAN niye kavga ettiniz bu konuda da mi ay alemsiniz ya
Madam KK ‘da kavgaya şaşırılmaz, külotlu çorap renginden bile kavga çıkabilir :)))
Sonra bazıları ismi lazım değil😂 siz mutlu olun sakin olun bize seri banlama yapmayın diyor, ben sakinim de KK ahalisi agresif :KK70:

Ay Ben üst üste banlandim bir süre kimseye bulasmicam mune benim pesimde 6 gün banlanir mi insan ya bana da yazik ne dedikodular kacirdim kim bilir 😂
Bende banlanmamak için herkese iyi davranıyom şu an çaktırma hehdjdj bu iyi halim
Sen o pp deki kediyi nerden bulmuşsun çok tatlı twitterdaki beyninin içi boş kedoya benziyo 😅😅

Madam KK ‘da kavgaya şaşırılmaz, külotlu çorap renginden bile kavga çıkabilir :)))
Sonra bazıları ismi lazım değil😂 siz mutlu olun sakin olun bize seri banlama yapmayın diyor, ben sakinim de KK ahalisi agresif :KK70:
Mune vallahi kavga etmedim bak geldim geleli kimseye daha bir kere çatmadım bişi yapmadım 😅😅😅 mahpus damlarına geri gitmek istemiyorum beni daha ne kadar banlayacaksınız 1 ay ban yicem artık

Mune vallahi kavga etmedim bak geldim geleli kimseye daha bir kere çatmadım bişi yapmadım 😅😅😅 mahpus damlarına geri gitmek istemiyorum beni daha ne kadar banlayacaksınız 1 ay ban yicem artık
BIZ Senle müebbet yicez bak Kader kurbanlari dicekler bize puhahahaha

Kk da hormonal gel gitler cok oluyor Ben bu ara sakinim etliye sütlüye karismiyorum bakalim hayirlisi 😂😂😂

Ahahahah o benim kizim bebegim 1 yasinda prensesim 🫶🏻🫶🏻
Bebeğin çok tatlı ama beyninin içi bomboş mlsf öyle bakıyo 🤍
IMG_1366.webp

Ben bu yıl ilk defa yaz boyunca naturel ipek kirpik yaptırdım. Gören herkes rimel markamı sordu. Ben de sizin gibi olumsuz yaklaşıyordum. Ama güvenilir bir yerde doğal olanından yaptırırsanız memnun kalırsınız. Ben de fondöten kullanmadan dışarı çıkmıyordum. Üstelik uzun yıllardır Estte lauder double wear kullanıyorum. Ama ipek kirpik yaptırdıktan sonra hafif bb krem ruj yetiyordu.
Natürel ipek kirpik olaganustu duruyor gerçekten
Üniversite boyunca kullandım, o varken hiç hiç hiç bişey kullanmiyodum

Hanımlar bb ve cc krem arasındaki fark nedir bilen aydınlatabilir mi ?
Cildimde sadece renk eşitsizliği var, lekelenme falan yok. Ne kullanmam gerek ? Bb krem aldım marka adı vermeyeyim ama sivilce yaptı ilk kullanımda, memnun kalmadım açıkçası cc krem mi almam gerekiyor ?
Renk eşitsizliği için CC yi çıkardılar
Ama bence yetersiz kalabilir
Aydınlatıcı da kullanabilirsiniz cc. İle karistirip🤗

Benim cildimde sorun yok zaten toparlanmaya gerek yok ama zamanla kötüleşecek diye korkuyorum bağımlı olmak istemiyorum
Kotulesecek bol bol gözenek olacak

Gl asit veya slslk asit kullanıyor Musunuz o biraz geciktirir

Yine söylüyorum, belki anlaşılır olur; insanlar "insan gibi" öneride bulundu, küfür yemiş gibi tavırlar, küçümseyici ifadeler, bi tersleme hâli, saçma sapan marka övgüleri neden? Ben onu sevemedim, tercih etmiyorum demek çok mu zor?
Başak Burcudur bence😬onlar çok gergin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X