- Emoji Skoru
- 55.199
- Puanlar
- 798
Yok yaa, hiç sanmıyorum, başaklar zeki olur, böyle alakasız mantıksız konuşmazlar pekBaşak Burcudur benceonlar çok gergin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yaa, hiç sanmıyorum, başaklar zeki olur, böyle alakasız mantıksız konuşmazlar pekBaşak Burcudur benceonlar çok gergin
Makyaj bazı kullanmadan bb sürüyorummakyaj bazı sür oturmasını bekle üstüne güneş kremi sür ya da renkli bir nemlendirici üstüne allığını sür tutar bu şekilde de eğer gözüne çok patlamış gibi geliyorsa üstünden transparan pudrayla geç ama sadece geç bake yapma
Hâlâ beğenmek zorunda mıyım diyor
Makyajın zihinsel zararları mı var acaba diye düşünmeye başladım sayenizde, teşekkürler.
Aşkım bence cildin yeterince nemliyse ve pürüzsüzse bazın çok da bir artısı yokMakyaj bazı kullanmadan bb sürüyorum
Ama bb de hani ayda iki uc defa belki, akşam davete çıkıyoruz dıye
Sımdı konuyu şuraya getireceğim
Baz kullanmam mı lazım bb öncesi illa, bazın getirisi nedir?
Kuruyag ya da cerave seramid ile nemlendiriyorum ustune bb geçiyorum.yeterli gibi görünüyor bakınca ama baz deyınce de bı meraklanmistim Teşekkür ederm.Aşkım bence cildin yeterince nemliyse ve pürüzsüzse bazın çok da bir artısı yok
Bb için hiç yok güneş kremi + bb sürün geçin
Fondötende farda vs baz bunları çok iyi tutuyor makyajın daha uzun süre oksitlenmeden kusmadan aynı formda kalıyor makyaja daha temiz pürüzsüz bir zemin veriyor ve renkler daha pigmentli görünüyor hani bazen bir far alırsın ve rengi hiç beklediğin gibi durmaz ya işte o beklediğin ana rengi baz çok güzel gösteriyor mesela ama çok gerekli mi bence değil şahsen tercih etmiyorum yüzümde iz leke yok zaten her gün nemlendiriyorum makyaj hazırlığım olmasa da o yüzden ben kullanmıyorum
Rica ederim aşkım çok kalpppKuruyag ya da cerave seramid ile nemlendiriyorum ustune bb geçiyorum.yeterli gibi görünüyor bakınca ama baz deyınce de bı meraklanmistim Teşekkür ederm.
![]()
+11111Yok yaa, hiç sanmıyorum, başaklar zeki olur, böyle alakasız mantıksız konuşmazlar pek![]()
Ben koç diye düşünmüştüm; durduk yere kavgacı tavrı, laftan anlamaması, hatasını kabul etmemesi, aklınca ego kasması, alakasız yerlerden vurmaya çalışması vs yüzünden ama burç meselesine girip ortalığı karıştırmak istemedim (olgunlaşmış koçlar kusura bakmasın, çiğ ve toksik koçlar için benim yorumum), şimdi profiline bakayım dedim, tarih doğru ise koçmuşYok yaa, hiç sanmıyorum, başaklar zeki olur, böyle alakasız mantıksız konuşmazlar pek![]()
Teyze dediklerin taş gibi ve özgüvenli . Bir yere giderken vs makyaj yapıyorlar evet. Makyajsızken de rahatça dışarı çıkıyorlar. Sense kendi evinde aynaya bakamıyorsun makyajsız. Teyze sen olmayasın?Temam teyzem
Kesinlikle katılıyorum. Şuan kirpiklerimi dinlendirme dönemindeyim. Bahara doğru yeniden yaptırmayı düşünüyorum.Natürel ipek kirpik olaganustu duruyor gerçekten
Üniversite boyunca kullandım, o varken hiç hiç hiç bişey kullanmiyodum
Dinlendirirken beslemeyi de ihmal etmeKesinlikle katılıyorum. Şuan kirpiklerimi dinlendirme dönemindeyim. Bahara doğru yeniden yaptırmayı düşünüyorum.
Ben fondöten önermedim, kullandığımı yazdım. Zevk meselesi olduğu için herkes kendine uyanı kullanıyor zatenBen de kahverengi ve az yaptırdım ama yine beğenmedim kendimde gözlerim çekik ve renkli küçük bana olmuyor gördüğüm insanlarda da beğenmiyorum ben hiç. Zevk meselesi double wear da beğendiğim bi fondöten değil.
Revitalash kirpik serumu kullanıyorum. Baya toparladı. Şimdi konu sahibi gelir o serumdan nefret ediyorum derDinlendirirken beslemeyi de ihmal etme![]()
Kötüleşecek zaten pütür pütür olacak gözenekli olacak iğrenç olacak üzgünüm evde pijamalı ve makyajsız gezmeyen kısBenim cildimde sorun yok zaten toparlanmaya gerek yok ama zamanla kötüleşecek diye korkuyorum bağımlı olmak istemiyorum
Huysuz şirinRevitalash kirpik serumu kullanıyorum. Baya toparladı. Şimdi konu sahibi gelir o serumdan nefret ediyorum der![]()
Senden başka marka kibri olan makkkkyajjjj sevdalısı ve özgüveni olmadığı için sürekli bağımlı gibi makyaj yapıp “derli toplu” kelimesini makyajlı olmakla bağdaştıran boyalı surat yok.Benim gibi olan biriyle konuşmak istemiştim birden çevremi teyzeler sardı
Arkadaşım alkolizmden, uyuşturucudan bahseder gibi konuşuyosun, bırakmak istiyorum yapamıyorum mutsuzum falan? Sigara bağımlılığı mı bu, bırakmak istemiyosan bırakma, makyaj bana göre dünyanın en keyifli şeylerinden biri, doğal ve sade olmak istiyosan ona göre ürünler ve renkler seç, az kullan, yaşın gençse zaten cildin iyidir, yeter bakımlı, alımlı görünmeye, makyajsız yaşamaya kendini zorlamak niye?? Makyaj beni çok mutlu eden, keyif veren bi şey, uyuşturucu mu bu neden bırakayım, kendimi bırakmaya zorlayayım?Arkadaşlar merhaba. Benim derdim de bu bilmiyorum benim gibi olan var mı. Makyaj olmadan asla gezemiyorum evde bile makyaj yapıyorum. Haliyle sürekli kozmetik ürün alıyorum. Kendimi beğenmeme gibi bi durum yok ama renksiz ve soluk hissediyorum. Makyaj yapmayı seviyorum elim yetenekli tabii iş hayatında abartıya kaçamıyorum ama eskiden glitterlı makyajla yapardım. Her ay kozmetik ürünü alıyorum. Fondöteni bırakmak istiyorum ama makyaj güzel durmuyor. Krem allık vs kullanıyorum yine olmuyor. çıplak hissediyorum makyaj yapmadığım zamanlarda. Kalıcı makyaj vs yaptırmam aşırı kıro duruyor güzel duran kaş ipek kirpik görmedim iğrenç görünüyor beğenmiyorum. Sabah ilk işim makyaj yapmak oluyor. Artık bırakmak istiyorum ama mutsuz oluyorum. Benim gibi olan var mı? Tüm param boşa gidiyor gibi hissediyorum. Yıllardır kalıcı oje yaptırıyorum onu da bırakamadımartık makyajsız gezmek istiyorum kalıcı oje çıkarttım 1 hafta dayandım sadece. Artık daha sade olmak istiyorum ama nasıl yapacağım?
Bu aralar azalttım iyice işe falan makyajsız gidebiliyorum artık kalıcı ojeden de kurtulurum diye dua ediyorum hahahahhaArkadaşım alkolizmden, uyuşturucudan bahseder gibi konuşuyosun, bırakmak istiyorum yapamıyorum mutsuzum falan? Sigara bağımlılığı mı bu, bırakmak istemiyosan bırakma, makyaj bana göre dünyanın en keyifli şeylerinden biri, doğal ve sade olmak istiyosan ona göre ürünler ve renkler seç, az kullan, yaşın gençse zaten cildin iyidir, yeter bakımlı, alımlı görünmeye, makyajsız yaşamaya kendini zorlamak niye?? Makyaj beni çok mutlu eden, keyif veren bi şey, uyuşturucu mu bu neden bırakayım, kendimi bırakmaya zorlayayım?
Yok hala bebek gibi cildim var maşallah ken gözlüler ağlasınKötüleşecek zaten pütür pütür olacak gözenekli olacak iğrenç olacak üzgünüm evde pijamalı ve makyajsız gezmeyen kıs![]()