Mal mıknatısı

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.105
85.732
798
Öncelikle selam
Bu bir iç dökmedir.
Beni bilenler bilir, bilmeyenler yorumlarımdan az çok tahmin eder umursamaz, çoğu şeyi dalgaya alan biri olduğumu. Çok mühim birşey olmadıkça konu açasım gelmez ama artık beynimin piştiği bi konuyu yazmazsam patlycam.
24 yaşındayım iş arayışındayım bu yüzden evdeyim, kendi çevremde sosyal biriyim neşeliyimdir ama çevreme göre yani görüşmediğim kişilere göre (onların söyledikleri şunlar) aşırı asosyalim, dışarıya adım atmıyorum, arkadaşım yok e işim de olmadığı için bana turşuluk salatalık gözüyle bakıyorlar ve bu beni aşırı geriyor.
Derdimin özü; özellikle son 1 aydır çevremdekiler ben evde kalıcam diye korkmaya başladılar resmen. Konu açıldığında yahu daha 24üm diyorum, ne 24ü? 24ü doldurdun 25in içindesin hesabı yapan bile var. Beni birileriyle görüştürme çabaları, karşına çıkanları tersleme diye öğütlemeleri, düşünmüyorum dememe rağmen "xin kardeşi 30u aştı bak şimdi de kimseyi beğenmiyor, ynin kızı 40a merdiven dayadı ondan sonra laf söz olmasın diye gitti düşman bile olmam dediği biriyle evlendi" gibi sözde ibret almam için söylenen şeyler. Artık gına geldi kendimi çökmüş hissetmeye başladım. Ailem asla bu konuda baskı yapmaz ama bunu diyenler sanki bana öğüt vermek için atanmış gibi resmen. Hal böyle olunca salaklaştım eski sevgilimi stalklamaya başladım bana yazan biri ilgimi çekmese bile olabilir mi acaba diye düşünmeye başladım sonra kendime geldim muhabbeti kestim kalktm bide ona üzüldüm neden tersledim ki falan diye, iyice psikopata bağladım evlenen nişanlanan arkadaşlarımın fotoları ana sayfayı kaplamıştı onları likeladım oturdum ağladım sonra nutella kaşıklamaya başladım.. derken konu açasım geldi. Bundan bi adım sonrası depresyon sanırım. Birileri üstüme su dökebilir mi? Veya kendi de bu saçma duyguları yaşayıp sonrasında nasıl atlattığını yazabilir mi? Çok öpüldünüz

Ne güzel cevren varmış ya kendi dertleri gibi ilgileniyorlar olmaz olasicalar (olmaz olası derken onlar değil bu kafalar.)

Çevremizdekilerin her söylediğini kafaya taksaydık evin yolunu bile bulamaz hale gelirdik.Çevre her zaman konuşur evlenmezsin konuşur evlenirsin konuşur evlenirsin daha 1 aylık bile evli değilken başlarlar çocuk yok mu çocuğun olur 2.ne zaman 2.çocuğun olur 3.çocuğu yap.Evin kira olur ne zaman ev alacaksın alırsın ev bu nasıl ev aldı parayı nereden buldu araban olmaz araban yok arabayı alırsın beğenmezler daha iyisini alsaydın bilmem ne evine mobilya-perde alırsın nereden aldın daha iyisini alsaydın markası ne çevre her zaman konuşacak konu bulur önemli olan senin onları takmaman.

iki seçenek var bence...
Süs püs gez toz zengin koca bul.
Ya da bi iş sahibi ol o şekilde tavla birini.
Yoksa bu senin tabirinle turşu olanlara pek matah kısmetler düşmüyo.
İlk şık hiç benlik değil.
Elbet karşıma çıkar biri diye düşünüyorum.
Yani herkes 25nde evlenmek zorunda değil ki ama gel de bunu millete anlat.

iki seçenek var bence...
Süs püs gez toz zengin koca bul.
Ya da bi iş sahibi ol o şekilde tavla birini.
Yoksa bu senin tabirinle turşu olanlara pek matah kısmetler düşmüyo.

Ben turşu olan takımdanım

Xin kızı 30a geldi kimseyi beğenmedi takımındanım

Bana gayet matah kısmetler düştü, en son peşime takılan eleman yarı Hans yarı İspanyol gerisini siz anlayın, aynı yaştayız öyle dul çocuklu falan değil peşinen yazayım brdaki çocuklu adama kalırsın yazan teyzelere karşı Ne oldu derseniz almicam galiba, hayata bakışlarımız farklı birbirimize uygun değiliz. Bir de AfD denen garabete oy vermiş....neyse buraya hiç girmeyeyim Bu kadar takılmamın nedeni fena yakışıklı olması yoksa kafama takılmazdı bile Bakalım belki 1-2 tıklar sonra bırakırım

Son düzenleme:
Evlenenlerin bekarlari bas goz etmek gibi gorevi var, cocuklularin cocuksuzlari cocuk yaptirma baskisi.. aman keske 25 yasima donebilsem, neler yapardim :) oh dert yok tasa yok simdiki zmnlara bakarak..tadini cikar bence sonra cok pisman olursun..

Normalde asla takmam ama son 1 aydır bilinçaltıma mı işlemiş nedir saçma sapan davranıyorum lanet bir his cidden.

Evlenenlerin bekarlari bas goz etmek gibi gorevi var, cocuklularin cocuksuzlari cocuk yaptirma baskisi.. aman keske 25 yasima donebilsem, neler yapardim :) oh dert yok tasa yok simdiki zmnlara bakarak..tadini cikar bence sonra cok pisman olursun..
Teşekkürler içim serinledi biraz :)

Ben ne yapayim hala okuyorum allahtan artik son senem.
İş mevzusu da ha deyince bulunmuyor ki bu insanlar ne mantiksiz hic takma.
Evlilik için sevgilim var ciddiyiz hemen evlenelim dese bende evlenemem kendimi evi çekip çevirecek güçte hissetmiyorum hazir değilim.
Kendini çökmüş hissetme hissine bende kapiliyorum 25 yasindayim kendimi eskiden daha güzel bulurdum.
Gezmeye hevesim yok evcimen oldum herşeye doydum sanki daha erkenden hayatta herşeyi saçma bulan yaslilar gibiyim bi tek sen değilsin bu acayip hislere kapilan birçok arkadasim da boyle.

Hadi hadi.
Sen öyle bildiğmiz kornişon değilsindir.
Süslü cilveli koruk turşusu.
Asosyal klavye dillisi olsan hanslar nerden bulsun.
Kim bilir nerelerde geziyon panpa yeme bizi :)

Seninle aynı hisler içerisindeyim arkadaşım ve bende o kasvetten sadece zorda olsa dışarı kendimi atmak ile kulağıma kulakligimi takip hareketli seyler dinleyip biraz komedi tarzinda kitaplar okuyup geçiriyorum. Işe girince emin ol yeni ortam yeni insanlar yeni yerler keşfettikce bu kasvetten kurtulabilirsin. Çünkü bende artık iş başlasın ne olur diye yalvarıyorum kafami ancak o sekilde dagitiyorum.

Lutfen kendini daraltma bunaltma senden kıymetli degil kimse kimsenin lafına sözüne bakma salla geç doğru bir şekilde ilerleyeceğin yolu çiz sevgilerimle

24ümde evlendim.
Niye erken evlendim demedim hiç
Ama evlenmeden keşke şunları yapsaydım çok dedim.
Oyüzden önemli olan yaş değil.
İstediğin hayatı mı yaşıyon, önce kendi başına mutlu bi düzeni olmalı insanın..
Koca da isterse gelsin o düzene dahil olsun.
Değilse insan daha tam ne istediğini bilmeden evlenirse içinde kalanlara çok ah çekiyo..

Hadi hadi.
Sen öyle bildiğmiz kornişon değilsindir.
Süslü cilveli koruk turşusu.
Asosyal klavye dillisi olsan hanslar nerden bulsun.
Kim bilir nerelerde geziyon panpa yeme bizi :)

Yok yahuuuuuuuuuuu
Bizim şirket grubunun diğer şehirdeki şubesine iş için büyük patronla gittim
Dedim ya eleman yarı İspanyol daha kapıdan girerken kesti maşallah
En son 2 hafta önce o şubeye tekrar gittim yine büyük patronla , büyük patron ofisimizden çıkınca eleman hiç fırsat kaçırmayıp 1 dk sonra damladı geldi yanıma naber nasılsın bir şeyler dedi tam o sırada patron tuvaletten döndü Bizimkinin yüzüne baktı burda ne arıyor diye çünkü alakasız işler yapıyoruz bu çocukla öyle diyeyim, üstelik ben de kendi çapımda patronumEleman utanmadan şirket sahibinin önünde takım liderine yazıldı yani bağlasan durmaz Neyse bu olaylar cuma oldu, 3 gün sonra pazartesi durmayıp şirket içi yazışmadan nasılsın yolculuk nasıldı bir şeyler yazmış..... dedim ya İspanyol yani şişede durduğu gibi durmaz adeta br hızlı Gonzales

Yani birbirimize hiç uygun değiliz , üstelik şirket sahibi herif yedirmez amaaaaaaaaaa çok çok çok yakışıklı görünce yüzümü bir sırıtma kaplıyor

Kendine gelir misin lutfen? Senin acabilecegin bir konu degil bu.

Bence su an isin olmadigi icin cevrenin evlilik baskisinin etkisi senin uzerinde bu kadar fazla. Aldirma! Hayat bu tip insanlari ciddiye alamayacagimiz kadar kisa.

Gonlunce olsun her sey. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…