- 3 Eylül 2015
- 474
- 869
- 33
- 33
Haklısın, yazarken bile tuhaf hissettim zaten:/Kendine gelir misin lutfen? Senin acabilecegin bir konu degil bu.
Bence su an isin olmadigi icin cevrenin evlilik baskisinin etkisi senin uzerinde bu kadar fazla. Aldirma! Hayat bu tip insanlari ciddiye alamayacagimiz kadar kisa.
Gonlunce olsun her sey. :)
Annem dile getirmiyor ama gözleri parıldıyor o an haha :)Ay bende aynı durumdayım. 25 yaşındayım, işsizim, insanlar glbeni görünce hemen evlilik mevzusunu açıyor, annem gelinlikli birini görünce darısı inşallah sana diyo 'ş'leri bastıra bastıra
Ay iyice sorguya alırlar deli çıkarım hakkaten sonunda hahaBu mevzular açıldı mı deli taklidi yap
Cinsel tercihime uygun aday bulamıyorum de
Yada direkt kasları çat , pardon da sen kim k.peksiniz de
Ee ugrasmazlar işte daaAy iyice sorguya alırlar deli çıkarım hakkaten sonunda haha
Evde kalmamı garantilemeye mi çalışıyorsun sen hıEe ugrasmazlar işte daa
Kamu spotunu da çaktık , hayırlı işlerSinsiiii , arkadaşım var 27 yaşında , hatta 28den gün alacak yakında. Bazen evde kaldım diye laf yapıyor bitane çakıyorum herhangi bir yerine.
Ne olursa olsun , isterse kocan dünyanın en iyi insanı olsun bekarlık sul-tan-lık , nokta.
Evliyim Allaha şükür bir sıkıntım yok, çoğunlukla bekar zamanımdaki gibide rahatım, ama o his başka birşey :)
Bekarlığının kıymetini bil arkadaşım
Vik vik konuşanları da dinleme, onlar adama nutella değil direk palm yağını yedirtir valla
Yalan mı kankaKamu spotunu da çaktık , hayırlı işler
Torkudur onun yediği torku
Yaa kocayı bulacak olan sen değil misin ? Bırak onlar da başka birilerinin seven kalplerini birlestirsinEvde kalmamı garantilemeye mi çalışıyorsun sen hı
Doğrudur kankaYalan mı kanka
Yaa cansınKuzusu
Hiç sana yakışmıyor böyle konular, ağlamak neymiş?
Bu işler kısmet biliyor musun, kimisi 20'sinde evleniyor çok mutlu, kimisi 50'de evleniyor ve hakikaten çok mutlu... Zaten ne zaman evlendiğinden ziyade, doğru kişiyle doğru zamanla evlenmek hepsinden daha önemli. Şimdi evlenip manyak bir tipe çatmaktansa (ki sen döversin adamı aman allah) zaten doğru vakitte en güzel şekilde gelir, nasip bu. O konuşanlar evlendiğinde konuşacak, çocuk diyecek, çocuk olunca yenisini soracak, çocukların büyüyecek onların evlenmelerini dert edecek, bitmeyecekler
İş konusuna gelirsen, son zamanların en sancılı sıkıntısı bu... İnan yalnız değilsin, iş/maaş ilişkisi bile öyle tutarsız ki...Sen yine kolla iş ilan uygulamalarından vs, iyi bir yer geldiğinde yapıştır başvuruyu. Sen zaten kendini çok güzel ifade edebilen bir kadınsın, gerisi çok kolay olur
Mutlu ol, ağlama, sabret
Haha çakmış kadar oldu vallaSinsiiii , arkadaşım var 27 yaşında , hatta 28den gün alacak yakında. Bazen evde kaldım diye laf yapıyor bitane çakıyorum herhangi bir yerine.
Ne olursa olsun , isterse kocan dünyanın en iyi insanı olsun bekarlık sul-tan-lık , nokta.
Evliyim Allaha şükür bir sıkıntım yok, çoğunlukla bekar zamanımdaki gibide rahatım, ama o his başka birşey :)
Bekarlığının kıymetini bil arkadaşım
Vik vik konuşanları da dinleme, onlar adama nutella değil direk palm yağını yedirtir valla
AhahahaaHaha çakmış kadar oldu valla
Haklısın canım ya bi an depresyon moduna büründüm işte. Bu arada cool dursun diye nutella dedim torku banada yedim haha
Aha valla bildinKamu spotunu da çaktık , hayırlı işler
Torkudur onun yediği torku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?