Mal mıknatısı

Ay bende aynı durumdayım. 25 yaşındayım, işsizim, insanlar glbeni görünce hemen evlilik mevzusunu açıyor, annem gelinlikli birini görünce darısı inşallah sana diyo 'ş'leri bastıra bastıra

Haklısın, yazarken bile tuhaf hissettim zaten:/
Teşekkür ederim inşallah

Ay bende aynı durumdayım. 25 yaşındayım, işsizim, insanlar glbeni görünce hemen evlilik mevzusunu açıyor, annem gelinlikli birini görünce darısı inşallah sana diyo 'ş'leri bastıra bastıra
Annem dile getirmiyor ama gözleri parıldıyor o an haha :)

Kuzusu

Hiç sana yakışmıyor böyle konular, ağlamak neymiş?

Bu işler kısmet biliyor musun, kimisi 20'sinde evleniyor çok mutlu, kimisi 50'de evleniyor ve hakikaten çok mutlu... Zaten ne zaman evlendiğinden ziyade, doğru kişiyle doğru zamanla evlenmek hepsinden daha önemli. Şimdi evlenip manyak bir tipe çatmaktansa (ki sen döversin adamı aman allah) zaten doğru vakitte en güzel şekilde gelir, nasip bu. O konuşanlar evlendiğinde konuşacak, çocuk diyecek, çocuk olunca yenisini soracak, çocukların büyüyecek onların evlenmelerini dert edecek, bitmeyecekler

İş konusuna gelirsen, son zamanların en sancılı sıkıntısı bu... İnan yalnız değilsin, iş/maaş ilişkisi bile öyle tutarsız ki... Sen yine kolla iş ilan uygulamalarından vs, iyi bir yer geldiğinde yapıştır başvuruyu. Sen zaten kendini çok güzel ifade edebilen bir kadınsın, gerisi çok kolay olur

Mutlu ol, ağlama, sabret

Sinsiiii , arkadaşım var 27 yaşında , hatta 28den gün alacak yakında. Bazen evde kaldım diye laf yapıyor bitane çakıyorum herhangi bir yerine.
Ne olursa olsun , isterse kocan dünyanın en iyi insanı olsun bekarlık sul-tan-lık , nokta.
Evliyim Allaha şükür bir sıkıntım yok, çoğunlukla bekar zamanımdaki gibide rahatım, ama o his başka birşey :)
Bekarlığının kıymetini bil arkadaşım

Vik vik konuşanları da dinleme, onlar adama nutella değil direk palm yağını yedirtir valla

Hiç takmayın. İnsanların lafları hiç bitmez. Rahmetli annem derdi ki biri konuşunca eğer değer verdiğin biriyse dinle, dışarıdan biriyse dinlermiş gibi görün ama sonunda hep kendi bildiğini oku. Çok faydasını da gördüm. Ne olacak siz evlenince sanki en çok bir çeyrek takarlar, dert yine sizin başınıza Bu ara bir popülerleşti erken evlenmek nedense, anlamıyorum neden.

Kamu spotunu da çaktık , hayırlı işler

Torkudur onun yediği torku

Bu evreyi bende yaşadım 24 yaşından 26 Yaşıma kadar .en alakasız kişileri bile acaba evlenilenilirmi diye düşünür olmuştum . Çevremdeki herkes niye evlenmiyorsun deyip deyip durdular . 26 Yaşından sonra hiç umursamaya başladım sanırım bu genç kızlarla bi geçiş süresi . Hayır yani illa herkes evlenecek diye birşey yokki canımm

Yaa cansın beni yıllardır tanıyor gibi yazmışsın duygulandırdın çok teşekkürler güzel yorumun için

Haha çakmış kadar oldu valla
Haklısın canım ya bi an depresyon moduna büründüm işte. Bu arada cool dursun diye nutella dedim torku banada yedim haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…