Ha bi nevi ergenlik gibi birşey, iyi bari kısa sürüyormuşBu evreyi bende yaşadım 24 yaşından 26 Yaşıma kadar .en alakasız kişileri bile acaba evlenilenilirmi diye düşünür olmuştum . Çevremdeki herkes niye evlenmiyorsun deyip deyip durdular . 26 Yaşından sonra hiç umursamaya başladım sanırım bu genç kızlarla bi geçiş süresi. Hayır yani illa herkes evlenecek diye birşey yokki canımm
Bence de torku palm
Bencede
90 kilo olcaz , yaşasın palmBence de torku palmyağlı Nutella yi döver :)))
Torkuyu küçümseme o zamanAha valla bildin
Sonra zaten sen de kabulleniyorsun evde kaldığınıHa bi nevi ergenlik gibi birşey, iyi bari kısa sürüyormuş
Bence bir gram almadan konu dışı geyikten banlancaz90 kilo olcaz , yaşasın palm
Ya şimdi isyan ediyordum o an, ağladım vw torku banada kaşıkladım desem olmazdıTorkuyu küçümseme o zamandepresyon simgemiz Torkudur artık
Bunu demeyeydin eyiydiSonra zaten sen de kabulleniyorsun evde kaldığını
Canım acelen ne sırf millet istiyor diye evlenmek için evlenir mi ben 26 yaşımda evlendim bazen diyorum acele mi ettim keşke 30 yaşımı bekleseydim boşver hiç kafana takma gönlüne göre biri çıkar bence sen biran önce iş bul olur mu evde durdukça seni kafaya taktırmışlarÖncelikle selam
Bu bir iç dökmedir.
Beni bilenler bilir, bilmeyenler yorumlarımdan az çok tahmin eder umursamaz, çoğu şeyi dalgaya alan biri olduğumu. Çok mühim birşey olmadıkça konu açasım gelmez ama artık beynimin piştiği bi konuyu yazmazsam patlycam.
24 yaşındayım iş arayışındayım bu yüzden evdeyim, kendi çevremde sosyal biriyim neşeliyimdir ama çevreme göre yani görüşmediğim kişilere göre (onların söyledikleri şunlar) aşırı asosyalim, dışarıya adım atmıyorum, arkadaşım yok e işim de olmadığı için bana turşuluk salatalık gözüyle bakıyorlar ve bu beni aşırı geriyor.
Derdimin özü; özellikle son 1 aydır çevremdekiler ben evde kalıcam diye korkmaya başladılar resmen. Konu açıldığında yahu daha 24üm diyorum, ne 24ü? 24ü doldurdun 25in içindesin hesabı yapan bile var. Beni birileriyle görüştürme çabaları, karşına çıkanları tersleme diye öğütlemeleri, düşünmüyorum dememe rağmen "xin kardeşi 30u aştı bak şimdi de kimseyi beğenmiyor, ynin kızı 40a merdiven dayadı ondan sonra laf söz olmasın diye gitti düşman bile olmam dediği biriyle evlendi" gibi sözde ibret almam için söylenen şeyler.Artık gına geldi kendimi çökmüş hissetmeye başladım. Ailem asla bu konuda baskı yapmaz ama bunu diyenler sanki bana öğüt vermek için atanmış gibi resmen. Hal böyle olunca salaklaştım eski sevgilimi stalklamaya başladım bana yazan biri ilgimi çekmese bile olabilir mi acaba diye düşünmeye başladım sonra kendime geldim muhabbeti kestim kalktm bide ona üzüldüm neden tersledim ki falan diye, iyice psikopata bağladım evlenen nişanlanan arkadaşlarımın fotoları ana sayfayı kaplamıştı onları likeladım oturdum ağladım sonra nutella kaşıklamaya başladım.. derken konu açasım geldi. Bundan bi adım sonrası depresyon sanırım. Birileri üstüme su dökebilir mi? Veya kendi de bu saçma duyguları yaşayıp sonrasında nasıl atlattığını yazabilir mi? Çok öpüldünüz
Torku'da Palm yağı Yok diye biliyorum ben etrafımdaki herkese onu öneriyorum oda mı Palm yağı koyuyorYa şimdi isyan ediyordum o an, ağladım vw torku banada kaşıkladım desem olmazdıondan isim olarak o lanet palm yağlı şeyi yazdım
Güzel taraflarını düşün sınırsız çapkınlıkBunu demeyeydin eyiydi
Yaaa lanet olası sistem ve dayattiklariYa şimdi isyan ediyordum o an, ağladım vw torku banada kaşıkladım desem olmazdıondan isim olarak o lanet palm yağlı şeyi yazdım
Kesinlikle canım haklısın:/Canım acelen ne sırf millet istiyor diye evlenmek için evlenir mi ben 26 yaşımda evlendim bazen diyorum acele mi ettim keşke 30 yaşımı bekleseydim boşver hiç kafana takma gönlüne göre biri çıkar bence sen biran önce iş bul olur mu evde durdukça seni kafaya taktırmışlar
Bende ne çapkınlık yaparım amaGüzel taraflarını düşün sınırsız çapkınlık
Yok koymuyo canım nutella koyuyo :)Torku'da Palm yağı Yok diye biliyorum ben etrafımdaki herkese onu öneriyorum oda mı Palm yağı koyuyor
Burada gördüğüm akıllı insanlardan birisi sensin niye takıyorsun şu komşu teyzelere hayatlarının merkezi evlenmek çocuk doğurmak sen iş bul kendini kurtar milletin baskısından evlenmek içinde evlenme anladın mı canım şuan Türkiye şartlarında herşey çok zor İnan banaKesinlikle canım haklısın:/
Aklımı çikilita ekmekle yidim resmen
:))Yaaa lanet olası sistem ve dayattiklari
Sen de haklısın ...ismi uymuyo :)))
Yani bende öyle biliyorum yıllardır kullanan insanların az s... o yüzden lanet olsun onlar yüzünden orangutanlar aç kalıp ölüyorlar sende mi kullanıyorsun eve sakın sokmaBende ne çapkınlık yaparım ama
Yok koymuyo canım nutella koyuyo :)
Çok haklısın canım inan hiç takmazdım bi dengesizlik mevcut bu ara bende :/Burada gördüğüm akıllı insanlardan birisi sensin niye takıyorsun şu komşu teyzelere hayatlarının merkezi evlenmek çocuk doğurmak sen iş bul kendini kurtar milletin baskısından evlenmek içinde evlenme anladın mı canım şuan Türkiye şartlarında herşey çok zor İnan bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?