Mal mıknatısı

Çevre baskısı insanı yanlış kararlar almaya itebiliyor maalesef... İçinize sinmeyen ve karakterinize uymayan biri ile asla zaman geçirmeyin. O tarz kişilere bsy diyince de kiziyorlar sonra insan kalp kırdım diye üzülüyor. En iyisi boşver be abla sen evlendin de ne oldu :) diyiverin ve asla üstünde durmayin konunun...

Düzgün adam bulmak bu zamanda iğneyle kuyu kazmaktan daha zor.. evlen de bizim gibi kafayı ye sende :))

Teyzeler sana bunu söyleyince sizin yaşıtlar da hep mezarda cenaze ne zaman diye sor gitsin hakediyolar çünkü
Hahaha bunu not alayım

Çok haklısın canım inan hiç takmazdım bi dengesizlik mevcut bu ara bende :/
Normal canım çünkü evdesin insan evde olunca herşeye kafaya takıyor iş buluncaya kadar birşeyler ile oyalan canım benim evlenince o dizilerdeki gibi hayat maalesef Yok bu bir gerçek Türkiye şartları çok ama çok zor

Sen bu degilsin silkelen kendine gel.25 yaş çok küçük ne evlenmesi ne evde kalması.34 yaşındayım boşanma aşamasındayım lübnanlı bir garsona aşıgımhaline şükret diye anlatıyorum.ama mutluyum deliye bagladım iyice.profilin de çok seksi bu arada bu profilden evde kaldım konusu çıkınca bir tuhaf oldum

Kız daha güççüksün bu muhabbetler ıcın ya bırak azcık kadercı olmak lazım bu konularda su akar yolunu bulur arkadasların hayat enerjını emıyor syle azıcık frene bassınlar :)

Amannn banada öyle diyorlardı ama direndim ve 31 yaşında evlendim..hayatı başkalarının beklenti ve kurallarına göre yaşayamazsın

Ya sizi çok iyi anlıyorum bende böyle bi dönemdeydim geçen sene ama sonra hostes olmak icin ingilizce kursuna gittim zaten doga koleji mezunuydum ingilizcem ortaydı onu gelistirdim simdi hosteslik yapıyorum önerebilirim.

Çok haklısın canım teşekkür ederim desteğin için :)

Haha işte profil fotolarıyla geçiniyorum anca

Ay M e g g sen bunu aşarsın

O yüzden ben çok birşey demek istemiyorum konu yorumlarından ne kadar aklı selim olduğunu anlıyorum.

24 yaşındayım işsizim ve dün salağın biri kalkmış bana konsere geliyor musun diyor. gelmiyorum dedim ee ne işin var çalışmıyorsun evdesin ya görmek istedim seni diyor. a be salak azıcık haddini bil çalışmıyorum diye plan yapmıyor değilim dedim sonra oturdum kendi derdime yandım çalışmıyorum diye her davet edilen yere gelecek potansiyel bri olarak mı ne görüldüm acaba

Sana yine bi umut soruluyor, bana sorulmuyor bile gelmeyeceğimden eminler

24 yaşındayım şu sıralar benimde çevremdeki herkes evde kalmışım gibi davranıyor, oysa hayatımda ciddi düşündüğüm biri var .
Artık ne zaman düşünüyorsun deyip duruyorlar , kuzenlerim ve yakın arkadaşlarım evlendi onlarda baskı uyguluyor . Zamanı gelince zaten her şey oluyor sırf evlenmiş olmak için hayatın boyunca pişman olacağın bir karar vermemek lazım . Gez toz eğlenmene bak merak etme evde kalmadık daha yaşımız küçük

Ne güzel çevren varmış var ya kıymet bilmiyorsunuz kıymet!!
Tam stres atmalık. O senin hayatına müdahale etme hakkına sahipse sen de tersleme, dalga geçme vs hakkına sahipsin. Kız var ya bi rahatlatıyor, istemsiz gülücükler saçıyorsun farkında olmadan

Vallahi ben 30 u aştım ama kimseyi takmıyorum bu konuda. Bu arada başlığa bayıldım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…