- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.951
- 128
Liseye giderken bi eğitimci kızı vardı arkadaşımız babam dışarıya karşı çok iyimser gibi ama bana hep hakaret eder dedi. Bi gün bize bunu ispatlamak için babasını aradı arkadaşlarla bi yere gidebilir miyiz demek için biz onun için konuşacaktık verdi telefonu bize adam bir kibar ki anlatamam ne dersek anlayışlı konuşuyor sonra kıza verdik telefonu ve yaklaşın dedi işaretle, telefona yaklaştıkHanımlar selam,
Konuya direkt atlıyorum. 25 yaşındayım çocukken ve şimdiye kadar fiziksel ve psikolojik şiddete çok maruz kaldım. Babam psikolojik olarak sürekli beni bir şeylet için suçlardı. Meseka döktüğüm sütten, ödevini yapmayan kardeşime kadar akla gelebilecek büyük küçük her şeyde. Bundan dolayı kendimi her konuda suçlu hissediyorum şimdi. (sanki her şeyden ben sorumluymuşum da yapamamış gibi.)
Bana sürekli bağırıp hakaret ederdi. Mal vs derdi hep. Şimdi ağzımı ne zaman açsam sanki konuştuğum insanlar da bana hakaret edecek ya da içinden öyle geçirecek gibi hissediyorum. Bi şeyi yanlış yapınca kendimden öyle bir utanmaya başlıyorum ki sanki çevremdeki herkes bir ağızdan bana mal diyecek gibi hissediyorum.
Bugun yine bir alıklık yaptım kendimi nasıl gizleyeceğimi bilemedim iyi ki maske vardı az biraz gizlendim, ama şimdi kendimden öyle bi utanıyorum ki yarın bana mal gözüyle bakacaklar kesin.
-Hemen eve gel hayvannn diye bağırdı kıza