Malatya///44

herkese merhaba yine kimse yok dimi...neyse herkese hayırlı günler dilerim.

hihoyyytselam canlar haftalar sonra sonunda başardım kulübe girmeyi ilk olarakta burayı ziyaret ediyorum herzamanki gibi .valla bi özlemişim sizleri nasılsınız bakim hepinize kocaman selamlar yolluyorum malatyadan Şeniz

selam hanımlar herkese ailesiyle bol eğlenceli hafta sonları diliyorum.

merhaba arkadaşlar iyi hafta sonları benim bayrama malatyadan görümcemler gelecek evin halılarını siliyorum yani temizlik maşallah malatyanın evleri geniçş ve güzel olduğundan fakir pis görünmeyelim dedim ben ordaki evlerin sitiline bayılıyorum geniş geniş oh.....biraz malatyalılar gösterişe meraklı ne dersiniz....... birde malatyada oturanlar bize orda yenilikleri anlatsın mekan çarşı yol falan filan arasıra gidiyoruz ama olaya fransız kalıyoruz tam alıştık diyoruz izin bitiyor

canım kolay gelsin...valla yenilikler var alt geçit filan.her yerde bi değişiklik yapıyorlar işte..dün malatyaya ilk kar yağdı.ama eridi hemen..böyle işte..

Hayırlı günler hanımlar. Siteye yeni üye oldum ve bende malatyalıyım, sizlere merhaba demek istedim. şuanda başka bir şehirde oturuyorum ama tatillerde muhakkak gidiyoruz malatyaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…