Malatya///44

merhaba hemşerilerim kimse yok galiba her zamanki gibi... kızlar malatyanın plakası neden 44 dür biliyormusunuz? :uhm:
cavap veriyorum dört dörtlük insanlar oldukları için :dance:
nasıl işte bizi memleketimizle ilgili laflar söyleyip kızdıranlara kapak olsun :içelim:

merhaba hemşerilerim kimse yok galiba her zamanki gibi... kızlar malatyanın plakası neden 44 dür biliyormusunuz? :uhm:
cavap veriyorum dört dörtlük insanlar oldukları için :dance:
nasıl işte bizi memleketimizle ilgili laflar söyleyip kızdıranlara kapak olsun :içelim:

oy oy oy ne güzel şey söyledinnn

Başlıkta da belirttiğim gibi tabiki eşi bulunmaz Malatyalıllar siz ne dersiniz?

Koskoca sitede tek ben mi varım Malatyalı olarak.

Bir hemşeri bulana kadar ısrarlıyım...

hala yok mu

Pes etmek üzereyim ama yine de ümitliyim...

hihoyyyt bende malatyalıyım yanlız değilsiniz anlarada oturuyorum

izmirden herkese merhaba.

gm1gooddayhd1.gif
w389.png
[/IMG]

arkadaşlar selamlar,bende malatyalıyım,fakat bu sayfa pek aktif değil sanırım,malatyalılar nerdesiniz?

arkadaşlar bende yeni katıldım malatyalıyım ankarada oturuyorum bukadar kişiyi burda görmek çok güzel

ooooo ne güzel malatyalılar yazmaya başlamış çok sevindim inanın:teytey: hepinize sonsuz sevgilerimi gönderiyorum :1hug: yazmaya devam ederseniz kısa süre sonra bende aranızda olacağım a.s.

selam arkadaşlar nasılsınız yine ben geldim bakın...belkide kızıyosunuz bana bi görünüp kaybolduğum için ama inanın öyle yoğunuz ki eve erken gitmeyi göremez oldum o derece... bide patron var tabi bekleki gitsin bande hemşerilerimi ziyaret edim.inanın kk da ilk bu bölüme giriyorum. hemşerilik duygusu bu olsa gerek... yine benden başka kimse yok galiba buda benim kaderim neyse herkese selamlar.

iyi akşamlar arkadaşlar gün olur kavuşuruz inşallah...bölümümüzü boş bırakmayalım ben elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum eminim sizde aynı hassasiyeti gösteriyosunuzdur..

arkadaslar ben de malatyalıyım ve malatyada oturuyorum hepınıze merhaba....boyle bı baslık gormek benı ınanılmaz mutlu ettı

Back
X