Malatya///44

selam millet görüşmeyeli bayağı bi hareketlilik var sanki dimi....ne güzel ben yokum siz kaynatmışınız....ha deyince giremiyorum ki yaaa....

selam hanımlar nasılsınız bügün günüm vardı yeni geldim bi bakayım dedim
arkadaş karadenizli günde yörelerinin hazırlığını yapmışdı çok güzeldi bana gelirseler malatyamızdan birşeyler hazırlıyacam herkez kendine özgü birşeyler yapıyo güzel geçiyo

vaay gün hı hamaratız maşaallah....malatyanın neresindensin hangi yöresel yemekleri biliyosun merka ettim balkim banada yardımcı olursun...artık değişik tatlar denemek istiyorum...

ben malatyanın damlı köyündenim çok fazla bilmiyorum ama annemden sorarak yapıyorum mesela günümde katmer içli köfteyi yapıcam

bende fazla bilmiyorum ama aluç karahüseyin köyü diyorlar....bi denede bizimle tarifini paylaş bari.... hemşerimden bişeyler öğrenim....ne zaman yapacaksın...

emine kız niye cevap vermiyosun mutfak sırlarını vermemek için kaçtın mı yoksa

ya bak şimdi çıkıcam artık yarın fırsat bulursam bakarım....beni ekme tarifleri ver hı...herkese iyi akşamlar...

herkese selam nasılsınız epeydir girmedim daha doğrusu giremedim benim küçük cadı bilgisayarı rehin almıştı okul başlayınca bıraktı görüşmeyeli nasıl kalabalıklaştıkmı

herkese selam nasılsınız epeydir girmedim daha doğrusu giremedim benim küçük cadı bilgisayarı rehin almıştı okul başlayınca bıraktı görüşmeyeli nasıl kalabalıklaştıkmı

slm canım iiiyz sen nasılsın inş daha kalabalık olcazkaydirigubbakcemile3

slm bacılar keyifler nasıl bakalım calışanlara kolay gelsin günlere gidenlerede iiiii günlerr iii oturmalar:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…