Malatya///44

günaydın kızlar buraya bakmadan işe başlıyamadım biraz bakınıp gidicem yabangülüm bende damlı köyündenim sehernazın ablasıyım kız kardeşim olur bütün akrabalar orda iki kere geldim malatyaya nebileyim kalmışış istanbulda kızım çok istiyo köyümüzü görsün inşallah kısmet olur

hanımlar bi tarif yazayım ben şimdi yapıcam denemenizi isterim çok güzel oluyo
patatesi haşla ez içine küçük havuç rendenin küçük tarafıyla rendele sıvı yağ tuz baharat bir kaç damla limon karıştır misket kadar hepsini yuvarla üstüne sarımsaklı yoğurt dök biraz yağ salça pul biber kızdırıp üstüne dök en üstüne nane serpiştir nefis oluyo

günaydınnnnnnnn kıslarrrr yabangülüm bende damlı köyündenim emine ve sehernaz da teyzelerim olurlar

kızlar sizler aile boyu burdasınız yani..ne güzel...a.s.a.s.

selamlar hanımlar emine döktürmüşün kız aferin...bakim eğer yoğunluktan fırsat bulrsam ilk işim tariflerini denemek olacak...

selamlar hanımlar emine döktürmüşün kız aferin...bakim eğer yoğunluktan fırsat bulrsam ilk işim tariflerini denemek olacak...

slm zeko nasılsın emine ablam olur tarifler den emin olabilirsin denenmiştir halen hayattayızzz ablam her yaptıgını bizim üstümüzde deniyooocokacimcoooknaniknanik

selamlar nasılsınızz bakalım ...a.s.
dün çok yorgundum fazla kalamadım ama bu akşam burdayımşakkıdı..........

slm zeko nasılsın emine ablam olur tarifler den emin olabilirsin denenmiştir halen hayattayızzz ablam her yaptıgını bizim üstümüzde deniyooocokacimcoooknaniknanik
sağol iyiyim canım zaten ben anlamıştım canım baksana gün falan yapıyomuş demekki kendine güveniyo benim gibi güvensiz olsa çalışıyom ayağına yırtmaya çalışırdı... eeee söyle bakalım sen nasılsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…