Malatya///44

selam hanımlar herkese günaydın....bakın ne sorucam benim kayınvalidemler malatyanın köyünde oturuyorlar kar bastırmış yollar falan kapanmış diyorlar öylemi yoksa buraya gelmek için bahanesi mi... ama öyledir ya yazık bi hastalık olsa...köylere yol açmak için çalışmalar oluyo ama dimi...kızıyorum bana çok yaptılar ama böyle duyuncada insan üzülüyo bende bi tuhafım ya...

19ev8zm6.gif
w414.png
[/IMG]

arkadaşlar bundan sonra malatya konusunda şikayetlerimizi isteklerimizide yazın....hayellerimizi de yazın...

canlarım sizler hiç ilerlemiyorsunuz. bakın gelininiz olarak sizi uyarayım. biz k.maraşlıları örnek alın. hergün topiğimize uğrayıp hoşbeş ediyoruz. birbirimizi tanıyoruz. sizler merhaba deyip kaçıyorsunuz. eh ben gelinim bana pek laf düşmez.

dıptısınannesine katılıyorum lütfen daha fazla özen gösterelim...yani örneğin ben malatyaya hiç gitmedim bana tanıtasınız anlatasınız çok isterim...en çok met ettiğiniz yerler mesela...hııı...huuu huuu yine kimse yok...

canlarım sizler hiç ilerlemiyorsunuz. bakın gelininiz olarak sizi uyarayım. biz k.maraşlıları örnek alın. hergün topiğimize uğrayıp hoşbeş ediyoruz. birbirimizi tanıyoruz. sizler merhaba deyip kaçıyorsunuz. eh ben gelinim bana pek laf düşmez.

senağlamacanım sana sonuna kadar katılıyorum aylarca buraya girdim çıktım tek başıma bazen kızdım küstüm çok yanlız bırakıyolar burayı istiyorum çok ziyaret edilsin ama olmadı bende darıldım sade girip bakıp çıkıyorum senağlama

küsmekle olmaz. biz yeni gelenlere törenler yapıyoruz. şartlar koyuyoruz. hatta profiline girip hergün uğramaları gerektiğini söylüyoruz. ben gelininiz olarak her sabah uğruyorum. bakıyorum kimse uğramamış. zorlayın azıcık. özellikle bizim k.maraşı bir izleyin. bakın neler yapıyoruz. birkere kendi hemşerilerimizi arkadaş profilimize ekleyerek işe başlıyoruz. hem profilden hemde kendi topiğimizden onunla sohbet ediyoruz. biz her sabah birbirimize günaydın mesajlarıda yolluyoruz. artık biz aile gibi olduk topiğimizde. dertlerimizi bile paylaşıyoruz. sizlerde bu misyonu üstlenebilirsiniz. ben uyarayımda.

tamam haklısında tek başına bu dediklerin olmuyoki 1 ay öncesine kadar her fırsatta girdim yazdım yok kimse yok var bikaçkişi arasıra uğrar giderler benim istediğimde sizinki gibi şeyler ama yanlız olmuyo sabırla yazmaya devam edecem bakalım ne olacak

tamam haklısında tek başına bu dediklerin olmuyoki 1 ay öncesine kadar her fırsatta girdim yazdım yok kimse yok var bikaçkişi arasıra uğrar giderler benim istediğimde sizinki gibi şeyler ama yanlız olmuyo sabırla yazmaya devam edecem bakalım ne olacak

birebir temasa gir. biz hep öyle bağları koparmamaya çabalıyoruz. topikte ben büyük olduğum için bu görevi ben üstlendim. gayette güzel gidiyor. ilk zamanlar 1-2 kişiydik. şimdi artık sayıyı ben bile tam yakalayamaz oldum. ama birazda arkadaşların gayretleri buna neden oldu. hergün uğramazlarsa rahatsız oluyorlar. dedim ya aile gibiyiz. ayrıca buluşmalar ayarlayın. malatyada oturan arkadaşlar var sanırım. bu şekilde de bağları iyice pekiştirin.
örneğin ben izmirde yaşıyorum. kk dan o kadar güzel arkadaşlarla tanıştım ki anlatamam. siz böyle bir buluşmada yapabilirsiniz. nacizane önerim.a.s.

:1hug:ewt yaaaa kk bayagıdır yazamadım iş güç temizlik bayrama hazırlık evde büyük olunca herkes bize geliyo malum tatlılar börekler yapılıyo bu günde cam sildim yoruldum yinede bi görüneyim dedimherkesi öpüyorummmmmmmmmmmŞeniz

evet bacım bende geziniyom bir göz atmadan duramıyombende çok yoruldum ama burda gezince dinleniyom herkeze selamlar hepinizi seviyorummmmmmm

hıımm bi çıktım kızlar toplanmış bayağı kalabalıklaşmışz hepiniz hoş geldiniz hemşehrilerim

herkese günaydın...ya hanımlar benim evde int. yok anca işyerinde fırsat buldukça giriyorum....ama inanın ilk bu bölüme giriyorum....bak yine kimsecikler yok siz akşammı muhabbet ediyosunuz ben hala anlamadım.bi ilk girdiğimde birilerini yakalamıştım ogün bugündür kimsecikler yok...yoksa muhabbetimmi açmıyo bendenmi kaçıyosunuz...alıncam bak...

hey malatyam hey....suyuna doyum olunmaz içtikçe içesimiz gelir,fıratına dağına toprağına bakmaya doyumam,sıcak kanlı hoş sohpetli insanlarıyla dolup taşan memleketim...işte o malatyam benim memleketim...baaaak ben görmeden nasıl tarif ediyorum öyle değil mi malatya benim hayalimde hep öyle...yaşlı insanların etrafına toplanmış genci çocuğu sohbet eder,büyüklere saygı sonsuz, çocuklar dışarda oynaşır,kimi ağaçlara tırmanır hıı öyle değil mi...

Back
X